menu ?

Gorinchem

Jip en Janneke 91

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 265.000,- k.k.


3 404 m³ 132 m² 121 m²
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28

In-stap-klaar woongenot! Al veel gezien maar nergens het ‘wow’ gevoel? Wanneer je bij dit huis over de drempel stapt voel je je direct thuis. Deze woning met verspringende voor pui is gesitueerd in de jonge en gewilde woonwijk Gorinchem-Oost met heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde over een singel en een groenstrook! LUXE KEUKEN – NATUURSTEEN VLOEREN – EEN PLAATJE VAN EEN BADKAMER – UNIEKE VRIJE LIGGING – ZONNIGE ACHTERTUIN – DICHTBIJ HET CENTRUM EN VOORZIENINGEN ETC. Dat zijn dé kenmerken van dit perfect afgewerkte woonhuis in een eigentijdse en moderne stijl. Met de tuin op het zuidoosten is het heerlijk vertoeven op deze zonnige plek. Alleen nog je spullen pakken en je kunt verhuizen, want deze woning is helemaal af.!!

Soms kom je ze tegen, woningen met verborgen schatten achter de voordeur. Dit huis is daar een perfect voorbeeld van; goed onderhouden, veel ruimer dan verwacht, zeer verzorgd afgewerkt en bijzonder sfeervol. Momenteel 3 slaapkamers, maar op de grote open zolderverdieping met twee dakramen kan met gemak een riante vierde slaapkamer gemaakt worden. Zo zien we de woningen graag.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 3.9 m²
De entree geeft direct een goede indruk van deze prachtige woning. De entree verleent toegang tot de woonkamer en de meterkast. Vloer: Basalt natuursteen, kleurstelling antraciet grijs. Wanden: spachtelputz, kleurstelling wit en Petrol. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer – ca. 40 m² (inclusief keuken)
De woning kenmerkt zich door de praktische indeling en de frisse, moderne afwerking. Deze Z-vormige woonkamer is zeer gunstig ingedeeld met een mooi zitgedeelte en volop privacy aan de voorzijde en een zonnige tuingerichte eethoek aan de achterzijde. In de woonkamer bevinden zich tevens een vaste trapkast en een dichte trapopgang. Het grote lichtraam aan de voorzijde is speels verdeeld in 3 horizontale brede vakken met vrij uitzicht over de straat, groenstrook en singel. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de achterzijde van de woning gelegen keuken. Vloer: Basalt natuursteen, kleurstelling antraciet grijs. Wanden: spachtelputz, kleurstelling wit en 1 wand in een moderne Petrol kleur. Plafond: spuitwerk, wit.

Keuken – ca. 14.7 m²
Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een deur naar de tuin. De op maat gemaakte L-vormige topkwaliteit Häcker systemat keuken is uitgevoerd in een roomwitte kleurstelling mooi gecombineerd met een robuust en stoer natuursteen aanrechtblad en dito achterwand in een grijs-met-wit gespikkelde kleurstelling. De keuken beschikt over een 4 pits glazen gascomfort (Whirlpool), moderne afzuigkap uitgevoerd in roestvrijstaal met de afvoer direct naar buiten (Whirlpool), een hete lucht oven (Siemens), een koelkast (Whirlpool) en een vaatwasmachine (Bosch). Vloer: Basalt natuursteen, kleurstelling antraciet grijs. Plafond: spuitwerk, wit.

Tussenhal/trapportaal – ca. 1.5 m²
Vanuit de woonkamer is het trapportaal bereikbaar. De tussenhal/trapportaal geeft toegang tot de eerste verdieping en het toilet. De trap is bekleed met vloerbedekking in een bouclé bruin/zwart kleurstelling.

Toilet – ca. 1.60 m²
Moderne toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: Basalt natuursteen, kleurstelling antraciet grijs. Wanden: tegels, grijs. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop– ca. 5.4 m²
De overloop verleent toegang aan 3 comfortabele slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: vloerbedekking, bouclé bruin/zwart. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 12.4 m²
Slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: laminaat grijs/bruin. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 17.9 m²
Dit slaapvertrek bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat grijs/bruin. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 3– ca. 10.7 m²
De derde slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat grijs/bruin. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 6.3 m²
Deze moderne badkamer is zeer compleet ingericht met een ligbad, een douchecabine met drain douche goot, een 2e zwevend toilet en een wit wastafelmeubel met spiegelkastjes. Vloer: natuursteen tegels in een grijze kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: glanzende grote witte tegels tot aan het plafond door betegeld. De achterwand van de douchecabine is betegeld met natuursteen stroken. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Zolder – 4e slaapkamer – ca. 28.3 m²
Via de vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar. De zolderverdieping bestaat uit één grote ruimte, waar je met gemak nog een ruime vierde slaapkamer kunt maken. Nu wordt de zolder gebruikt als open slaapkamer, wassen en opbergen. Er zijn al twee dakramen geplaatst. Hier zijn de opstelplaats van de CV installatie (combiketel, Agpo, 1997), de mechanische ventilatie-unit en de witgoed aansluitingen gerealiseerd. Tevens is hier bergruimte achter de knieschotten gecreëerd en kastruimte aanwezig. De infrarood sauna blijft achter.

ALGEMEEN

Tuin
De totale kavel van 132 m² meet circa 5.50 m breed x 24 m diep. De achtertuin meet circa 10,50 m x 5.50 m. Achter het huis ligt een mooi aangelegde tuin. De bestrating wordt onderbroken door verhoogde plantenborders met bloeiende planten en vaste planten. Er zijn meerdere plekken om een terras in te richten - direct bij de woonkamer of bij de tuinschuur bijvoorbeeld. Zo is er altijd wel ergens een plek in de zon of juist in de schaduw. De tuin vraagt niet veel onderhoud, des te meer tijd heb je om van je buitenruimte te genieten! Achterom aanwezig door middel van een poort.

Stenen berging – ca. 8.5 m²
Achterin de tuin staat een stenen berging voor je fietsen en tuinspullen en een extra aangebouwde berging voor de vuilcontainers.

Zonwering
Aan de achterzijde op de verdieping zijn rolluiken aanwezig.
De overige ramen zijn voorzien van screens.
Ook is er een groot zonnescherm aan de achtergevel geplaatst.

Omgeving
De woning is gelegen in het ruim opgezette en groene deel van Gorinchem-Oost met de naam “Apotheose”. De straat is autoluw en er is openbare parkeergelegenheid. Gorinchem Oost is een kindvriendelijke wijk met basisscholen, kinderopvang en speeltuinen in de nabije omgeving. Op enkele minuten afstand vindt u een winkelcentrum met o.a. twee supermarkten, een drogist, bakker, slager, slijterij en kaasspeciaalzaak. De woning is gelegen op loop-/fietsafstand (10 minuten) van de gezellige, historische binnenstad van Gorinchem met een ruim winkel- en restaurantaanbod. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de nabijheid. De ontsluitingswegen A27 en A15 liggen op enkele autominuten van de woning.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc = 2,5 m² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.
De vloer is voorzien van een kruipluik (hal), dat aan de onderzijde geïsoleerd is.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder is uitgevoerd van gewapend beton en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton dik 230. De eindwanden van beton dik 160.

Voor- en achtergevels
Opgebouwd uit geprefabriceerde, houten binnenspouwbladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk, waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde een gewapende folie – een luchtspouw – een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen. De door de plaatsing van de voorgevel op de begane grond ontstane “luifel” is afgewerkt d.m.v. een geschilderde betimmering op regelwerk en voorzien van isolatie.

Binnenwanden
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70.

Inspectiepaneel
De leidingkoker is gesitueerd in de slaapkamer aan de voorzijde en voorzien van een inspectiepaneel van wit spaanplaat.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van verduurzaamd vurenhout en afgewerkt met een dekkende beitsverf. De ventilatie geschiedt door thermisch gescheiden aluminium ventilatieroosters.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief de bewegende delen, behoudens de bergingsdeur, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgens het zogenaamde “droge beglazingssysteem” (glas geplaatst met behulp van kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Daken
De schuine daken van de woning zijn opgebouwd uit een geïsoleerde sporenkap met een binnenbekleding van houtvezelplaat, aan de bovenzijde een mandragende folie, en afgedekt met betonpannen, type sneldek.

Het is in elk opzicht een goed doordacht huis; zowel qua indeling, ruimte als functionaliteit. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U bent van harte welkom. Kortom: riant wonen op zowel vrije- als centrale locatie.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Sleeuwijk - Waterlinie 169 1

Koopprijs: €239.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 6

Koopprijs: €255.000 v.o.n. meer

Geertruidenberg - Walgang 15

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau + eigen parkeerplaats (carport)!

Vraagprijs: €259.500 k.k. meer

Gorinchem

Werkendam - Vissersdijk 46

Een huis met de X factor! Super mooi verbouwd, als nieuw!

Vraagprijs: €239.000 k.k. meer

Giessenburg

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]