menu ?

Gorinchem

Ruigenhoek 62

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 315.000,- k.k.


5 463 m³ 177 m² 126 m²

ENERGIEZUINIG (ENERGIELABEL A) EN HOOGWAARDIG AFGEWERKT MODERN HERENHUIS

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 31
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 32
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 33

Bent u op zoek naar een oogstrelend royaal en modern herenhuis? Dan is dit dé kans! Nieuw in de verkoop, een royale onder moderne architectuur gebouwde eengezinswoning (met 5 slaapkamers) in 2010 gebouwd. In deze woning heeft u alle gemakken van een nieuwbouwwoning! De woning is onder andere voorzien van een zeer royale uitgebouwde woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin, een geweldige licht eiken keuken met hardstenen werkblad, 5 slaapkamers en een luxe badkamer. De warmtepomp zorgt ervoor dat u elke ruimte kunt verwarmen en koelen (middels vloerverwarming- en koeling). De diepe achtertuin op het zuidwesten is zeer fraai aangelegd en hier kunt u na een drukke werkdag heerlijk onthaasten. "Kom vrijblijvend langs om zelf van dit bijzondere moderne huis te genieten"

INDELING BEGANE GROND

Entree - ca. 4.3 m²
Bij binnenkomst heeft u direct een goed beeld van deze robuuste woning. De entree verleent toegang tot de woonkamer, de toiletruimte en de meterkast (voorzien van 16 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vloer: keramische tegels in een lichtgrijze-antraciet kleurstelling. Wanden: glasvezel behang in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Toiletruimte - ca. 1.2 m²
Deze keurige toiletruimte is voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. Bouwjaar toilet: 2010. Sanitair is van het merk Villeroy & Boch. Vloer: keramische tegels in een lichtgrijze-antraciet kleurstelling. Wanden: tegels in een witte kleurstelling gecombineerd met grijze strooktegels achter het toilet + sauswerk. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Woonkamer - ca. 34.8 m²
Vanuit de hal is via een glasdeur de woonkamer bereikbaar. Wat een ruimte! De woonkamer is vanuit de bouw uitgevoerd met een uitbouw van 1.50 meter, hierdoor betreft het een zeer royale woonkamer. Hier is voldoende ruimte voor een zitgedeelte en een eetgedeelte. Het zitgedeelte is gerealiseerd aan de achterzijde van de woning, zodat u een leuk uitzicht heeft over de keurige achtertuin. Wanneer u in de zomer de dubbele openslaande deuren open zet, haalt u de tuin als het ware naar binnen. In de woonkamer is een handige trapkast gerealiseerd, hier heeft u voldoende bergruimte. De ideale plek voor bijvoorbeeld de stofzuiger en de boodschappen. Vloer: keramische tegels in een lichtgrijze-antraciet kleurstelling. Wanden: glasvezelbehang in een lichte kleurstelling en 1 wand in een mooie warme betonlook effect (schilderwerk 2017). Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Keuken - ca. 8.4 m²
Gezelligheid, -sfeer en -kwaliteit in een modern jasje. De luxe open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. In deze moderne landelijke L-vormige keuken met licht eiken kastfronten en duurzaam hardstenen aanrechtblad (grijze kleurstelling, gefrijnd) vindt u de rust en geborgenheid van weleer temidden van de beste kwaliteit aan materialen, maar is ook voorzien van alle gemakken, de nieuwste technologie en het comfort die de moderne keuken te bieden heeft. De keuken is voorzien van een koelkast, een vaatwasser, combi oven/magnetron, 5 pits inductie kookplaat en een schouwmodel afzuigkap. Door de maatwerk lades en kasten is er voldoende bergruimte. Bouwjaar keuken: 2010. Merk keuken: Tulp. Merk apparatuur: Bosch. Vloer: keramische tegels in antraciet kleurstelling. Wanden: Wanden: glasvezelbehang in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop - ca. 6.9 m²
De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel behang in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 1 - ca. 15.8 m²
Deze royale (ouder)slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en er is ruim plaats voor een grote kast. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel behang in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 2 - ca. 8.4 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel behang in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 3 - ca. 6.3 m²
Deze slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel behang in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Badkamer - ca. 6.50 m²
De badkamer vormt het hart van deze verdieping. Een zeer luxe en royale badkamer. In deze badkamer is een douchecabine met glazen schuifdeur en regendouche, een ligbad, een zwevend tweede toilet en een houten wastafelmeubel met spiegel en verlichting gerealiseerd. Bouwjaar badkamer: 2010. Merk sanitair: Villeroy & Boch. Vloer: keramische tegels in een antraciet/lichtgrijze kleurstelling. Wanden: geheel betegeld, de wanden zijn voorzien van strookmateriaal in een antraciet kleurstelling gecombineerd met witte tegels. Plafond: stucplafond met 3 inbouwspots.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop -/ werkruimte
De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping met 2 ruime slaapkamers. Op de ruime overloop met extra dakkapel is de wasmachine en wasdrogerinstallatie gerealiseerd met betegelde grijze vloer. Naast de witgoedaansluitingen is een praktische wastafel met kastje gerealiseerd. Tevens bevindt zich hier een diepe bergkast met de warmtepomp installatie. Achter het dakbeschot is veel bergruimte aanwezig door middel van schuifdeurtjes. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel behang in een witte kleurstelling. Plafond: houtwerk met glasvezel.

Slaapkamer 4 - ca. 7.3 m²
Deze hoge slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een draai-/kiepraam. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel behang in een witte kleurstelling. Plafond: houtwerk met glasvezel.

Slaapkamer 5 - ca. 7.8 m²
De vijfde slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel behang in een witte kleurstelling. Plafond: houtwerk met glasvezel.

ALGEMEEN

Tuin - ca. 78 m²
De royale achtertuin is ca. 13 meter diep en 6/7 meter breed. Deze tuin is opgedeeld in drie zones: het riante terras van natuursteen met klinkers bij de openslaande deuren, de twee mooie dak platanen in een lavendel bloemenperk en het grasveld met ingebouwde trampoline (trampoline en speelhuisje gaan mee). Door duidelijk onderscheid en het toepassen van verschillende kleuren en materialen is dit een strakke, moderne en kindvriendelijke tuin met weinig onderhoud. Door de geplaatste schuttingen (met zijpoort en achterom) en beukenhagen kunt u genieten van optimale privacy. De onderheide houten fietsenberging is achterin de tuin gelegen. De tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten.

(Fietsen)berging – ca. 6.6 m²
De onderheide berging is gelegen aan de achterzijde van de tuin. De houten berging is voorzien van een lichtpunt en 2 elektrapunten. Hier is voldoende ruimte voor het stallen van een aantal fietsen. Afmeting 2.85 x 2.30 m.

Zonnescherm en rolluiken
Aan de achtergevel is een groot zonnescherm geplaatst.
Aan de achterzijde op de 1e en 2e verdieping zijn rolluiken aangebracht.

Warmtepomp
In Hoog Dalem is een energiesysteem gerealiseerd dat de warmte uit het opgepompte grondwater gebruikt om de woningen te verwarmen. Dankzij het klimaat in Nederland is het grondwater altijd ca. 12°C. De installaties pompen het relatief warme grondwater op en via ondergrondse leidingen wordt het naar de woningen getransporteerd. Het grondwater komt niet rechtstreeks in aanraking met tapwater of het water in het verwarmingssysteem, maar wordt alleen gebruikt voor verwarming of koeling van de woning. Een boiler die door het warme grondwater wordt verwarmd, zorgt voor warm water. Daarnaast zorgt de warmtepomp ervoor dat deze woning is voorzien van vloerverwarming. Dit is zuiniger in het gebruik dan conventionele verwarming en geeft een comfortabele warmte. Bovendien kan een warmtepomp ook koelen. Een prettig vooruitzicht dat u de woning in de winter kunt verwarmen, maar ook heerlijk kunt koelen op warme dagen in de zomer.

De Donken
In Hoog Dalem is meer dan gemiddeld ruimte voor water en andere natuurlijke elementen in het landschap. Dat geldt ook voor het deelgebied De Donken waar natuurbeleving voorop staat. In de buitenvelden van De Donken, rondom de Forten, kunt u genieten van het groen en landschappelijk gebied. De natuur mag hier vrijelijk haar gang gaan en dat levert een open en ruige omgeving die uitnodigt tot spannende ontdekkingstochten. U vindt er vochtige oevers en inheemse boomsoorten als wilgen, meidoorns en elzen. In dit relatief 'natte' buitengebied zijn hoog gelegen droge speelplaatsen, waar u bijvoorbeeld een balletje kunt trappen en waar kinderen avontuurlijk kunnen spelen rondom de bonen en keiengroepen.

Duurzaamheid en comfort
In Hoog Dalem is duurzaamheid een belangrijk onderdeel. De woning is uitgevoerd met vloerverwarming, vloerkoeling en dubbel glas. Bovendien voldoet de woning aan de basiseisen voor een veilige woonomgeving volgens het principe Politiekeurmerk Veilig Wonen. Op de forten zijn goede parkeervoorzieningen en de woongebieden zijn autoluw. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen in de rustige straten of zelfs in het parkachtige buitengebied van de forten. Kortom, wonen op Fort Ruigenhoek is een bijzonder fijne belevenis.

Ligging - landelijk én stads
Hoog Dalem ligt ten oosten van Gorinchem en grenst aan de polder. U loopt vanuit de woonwijk zo de weilanden en de uiterwaarden in. Houdt u juist van activiteit en cultuur? Met de stad aan de westkant bent u van alle gemakken voorzien. Hoog Dalem is goed bereikbaar. Via de A15 bent u zo in Rotterdam en de A27 ontsluit Utrecht en Breda. De combinatie van landelijk wonen en stedelijke voorzieningen maakt van Hoog Dalem een ideale locatie.

Kosten energie en water
Maandlasten water ca. € 25,-
Maandlasten energie ca. € 101,-
Maandlasten bronwarmte ca. € 59,-

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Zandwei 12 A

Vraagprijs: €309.000 k.k. meer

HERWIJNEN

Gorinchem

MOOI HUIS OP EEN PRIMA PLEK! EXTRA UITBOUW WOONKAMER ZIJKANT! 2 PARKEERPLEKKEN OP EIGEN TERREIN!

Gorinchem - Vaandrig 80

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 81

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 82

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 83

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]