menu ?

Sleeuwijk

Munnikenland 26

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 365.000,- k.k.


5 605 m³ 241 m² 150 m²
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 1
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 3
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 4
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 5
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 6
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 7
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 8
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 9
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 10
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 11
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 12
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 13
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 14
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 15
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 16
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 17
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 18
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 19
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 20
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 21
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 22
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 23
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 24
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 25
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 26
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 27
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 28
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 29

Ruimte en nog eens ruimte! Zeer royale 2/1 kap villa met mooi erkerraam en inpandige garage. De ligging mag buitengewoon aantrekkelijk genoemd worden, aan de voorzijde is er een vrij uitzicht over openbaar groen en de straat. Prominent qua ligging en verschijningsvorm, opgetrokken in witte stenen wat de woning een bijzondere sympathieke uitstraling geeft. De woning heeft een zeer ruime woonkamer en een uitgebouwde keuken. Tot hoog in de kap zijn maar liefst 5 slaapkamers en een keurige badkamer. Vanuit de woonkamer is door middel van een grote schuifpui de zonnige tuin te bereiken. Met de tuin op het zuidoosten is het heerlijk vertoeven op deze zonnige plek. Verder ligt er voor de garage een eigen oprit, zodat er sprake is van parkeergelegenheid op eigen terrein. INRUIL EENGEZINSWONING OF
APPARTEMENT IS BESPREEKBAAR!

INDELING BEGANE GROND

Entree - 6.6 m²
Parkeren doet u voor de deur op de oprit. De overdekte entree is gesitueerd aan de zijkant (noordzijde) en geeft toegang tot de hal van deze woning. Vanuit de hal is het toilet, de woonkamer en de met blauw tapijt beklede open trapopgang naar de verdieping bereikbaar. Tevens is hier de meterkast gesitueerd voorzien van 10 groepen + aardlekschakelaars. Vloeren: droogloopmat, groot formaat leistenen vloertegels, antraciet kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: granol, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet – ca. 1.4 m²
Nette toiletruimte voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: lichte tegels. Wanden: tot aan het plafond betegeld met lichte tegels. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer - ca. 41,7 m²
De woonkamer biedt de bewoners veel leefruimte, dit moet u ervaren. De royale L-vormige woonkamer heeft een zitgedeelte aan de voorzijde van de woning met leuk erkerraam en hoekraam. Vanuit de woonkamer kijkt u heerlijk ver weg de straat in. Een gezellige sfeermaker is de hangende gietijzeren design houtkachel. Aan de achterzijde is ruim plaats voor een grote eettafel en voorzien van een schuifpui naar de tuin. Vloeren: genuanceerde antraciet leistenen vloertegels in een groot
formaat met een lichte structuur aan het oppervlak. Door de genuanceerde kleurstelling oogt elke tegel anders en oogt een volledige vloer met de tegels werkelijk fantastisch. Deze vloer is gecombineerd met vloerverwarming tevens hoofdverwarming zonder storende radiatoren. Wanden: spachtelputz, grotendeels wit en 1 wandje is in een contrasterende mosterdgele kleur gesausd. Plafond: spuitwerk, wit.

Keuken, uitgebouwd - ca. 11 m²
De beneden verdieping is in 2006 verbouwd waarbij de keuken aan de achterzijde flink is vergroot door het bijtrekken van de bijkeuken, een zeer verrassende mooie oplossing voor nog meer woongenot. Ook is er een nieuwe glaspui geplaatst met mooi uitzicht op de tuin. De garage wordt nu gebruikt als praktische bijkeuken. In deze langwerpige ruimte is een ruime rechte strakke keuken geplaatst in een hout kleurstelling met grote laden en roestvrijstalen handgrepen gecombineerd met
een natuursteen aanrechtblad. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur te weten; 5-pits keramische kookplaat, combi magnetron op ooghoogte, roestvrijstalen afzuigkap, spoelbak met quooker, koelkast en een vaatwasmachine. De glazen keuken achterwand is makkelijk schoon te maken en geeft deze keuken een zeer stijlvolle uitstraling. Vanuit de keuken is er overal zicht op de tuin. Vloeren: genuanceerde antraciet leistenen vloertegels in een groot formaat met een
lichte structuur aan het oppervlak. Deze vloer is gecombineerd met vloerverwarming tevens hoofdverwarming zonder storende radiatoren. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: spuitwerk, wit gecombineerd met halogeen inbouwspots.

Garage-bijkeuken - ca. 17,4 m²
Direct vanuit de keuken is de garage binnendoor bereikbaar. Aan de voorzijde een enkele opengaande deur in een vaste houten wand aanwezig en aan de achterzijde is een extra loopdeur naar de tuin. Ook zijn hier de witgoedaansluitingen en de pomp verdeler van de vloerverwarming aanwezig. Deze ruimte wordt thans gebruikt als bijkeuken en opslag voor extra proviand. De garagedeur en de voordeur zijn voorzien van driepuntssloten.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop - ca. 8 m²
De royale U-vormige overloop vormt de verbinding tussen vier slaapkamers en de badkamer. Tevens is de vaste trap naar de tweede verdieping hier opgesteld. Vloer: granol. Plafond: spuitwerk, wit

Slaapkamer 1- ca. 15,9 m²
Ronduit riant is deze masterbedroom welke gesitueerd is aan de voorzijde van de woning en voorzien is van een deur naar het balkon. Ruim plaats voor een kastenwand. Vloer: blauw tapijt. Wanden: stucwerk, blauwe banen. Plafond: spuitwerk, wit

Slaapkamer 2- ca. 7,9 m²
De tweede slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van de woning met leuk zicht in de
straat. Ook hier is een deur naar het balkon. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk, zachtgroen
gesausd. Plafond: spuitwerk, wit

Slaapkamer 3- ca. 10,2 m²
De derde slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde met Velux dakraam. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk, paars gesausd. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 4- ca. 12 m²
Deze kamer is boven de garage gesitueerd en voorzien van een Velux dakraam. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer - ca. 6,3 m²
De badkamer is betegeld in een lichte crème kleurstelling en beschikt over een ligbad met
douchescherm en thermostaatkraan, een tweede toilet en een wastafelmeubel. Daglicht door middel
van een Velux dakraam.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop - ca. 6,2 m²
Deze volwaardige verdieping met overloop brengt u naar een ruime bergruimte en de vijfde ruime slaapkamer. De overloop is voorzien van de combiketel, type Remeha, bouwjaar 2006 en de mechanische ventilatie-unit (Itho). Vloer: tapijt.

Slaapkamer 5 - ca. 16,3 m²
Deze laatste slaapkamer is ook lekker ruim en voorzien van een Velux dakraam. Vloer: laminaat. Wanden: behang, grijs gesausd. Plafond: kunststof delen.

Berging - ca. 7,2 m²
Deze zeer ruime bergruimte is multifunctioneel bruikbaar thans fitnessruimte. Ook is er een losse trap naar de zolderberging opgesteld. Vloer: tapijt. Wanden: stucwerk. Plafond: dakplaten.

Zolder - ca. 5,9 m²
Deze zolderberging meet ca. 5.69 x 3.51 m. Bruikbare ruimte volgens NEN 2580 meting tot 1.50 lijn is ca. 5.9 m². Nokhoogte midden 1.90 m.

Tuin
De kavelgrootte meet 241 ². De sfeervolle achtertuin meet circa 12 m x 8.50 m en is ingericht met sierbestrating, diverse terrassen, plantenperken, pergola, een vijverpartij, twee terrassen en biedt alle mogelijkheden om te genieten. De erfafscheiding bestaat uit houten schuttingen met klimop en een coniferenhaag als afscheiding met de achterburen. Buitenkraan aanwezig. De voortuin (4 m) met lange oprit (10 meter) naar de garage biedt parkeerruimte op eigen terrein.

BOUWKUNDIGE GEGEVENS

Isolatie
Het woonhuis is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.

Bouwkundige staat en staat van onderhoud
Het woonhuis is in 1991 gebouwd (en in 2006 verbouwd) volgens de toenmalige, geldende bouwregelgeving en verkeert in een goede bouwkundige staat en goede staat van onderhoud.

Omgeving
Vanuit de woning kijkt met vrij de straat in. Het dorp met het nieuwe winkelcentrum "De Nieuwe Es" ligt op korte afstand. Binnen 3 minuten rijdt u met de auto op de A27 of A15 want Sleeuwijk heeft een eigen op en afrit van de snelweg. Landelijk gezien zéér centraal, nabij rivier de “Merwede”. In het dorp vindt u alle voorzieningen om er plezierig te kunnen wonen: scholen, kerken, winkels, natuur, jachthaven, sportclubs, horeca, verenigingen, uiterwaarden, voet/fietsveer naar Gorinchem, etc... Alles dichtbij. Kortom: een fantastische plek nabij alle (winkel) voorzieningen en op loopafstand van scholen en de rivier de “Merwede” met haar grienden en strandjes.

Gewoon een plezierig dorp
Het dorp Sleeuwijk heeft zich in de afgelopen vijftig jaar sterk ontwikkeld. Voor de komst van de A-27 en de brug over de Merwede, was het dorp niet veel meer dan een tussenstop in de lange Napoleontische Weg tussen Amsterdam en Parijs. Het dorp bestond bij de gratie van het Gorinchemse veer over de rivier. De bebouwing bestond uit lintbebouwing langs de dijken en langs de oude Napoleontische route tot aan de Tol. De enige vooroorlogse bebouwing ontwikkelde zich langs veldweggetjes en een voorzichtige uitbreiding. Vanaf de jaren zestig gaat het echter steeds sneller, breidt het dorp zich sterk uit en wordt van het minste onder de dorpen van Altena tot één van de modernste. Het woonklimaat is perfect te noemen.Met Gorinchem als "grote" stad op 5 km en met een, voor dorpse begrippen, zeer uitgebreid voorzieningenniveau, heeft het dorp veel te bieden, zeker voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Het dorp telt momenteel ca. 5.600 inwoners. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningen-niveau, zoals het winkelcentrum “De Es” (heerlijk dichtbij) met een AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO; en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad en een mooie jachthaven. De dijk tussen Werkendam en Sleeuwijk biedt een prachtig uitzicht op de Boven Merwede; de drukst bevaren rivier van West-Europa. Een bijzondere bezienswaardigheid is ook de “Uppelse” molen: een rond 1700 gebouwde wipwatermolen nabij de Tol. Via de A-27 of met de pont komt men in het stadscentrum van Gorinchem. De grote rivieren, De Biesbosch, het Land van Heusden en Altena met zijn natuurschoon en het nabijgelegen Slot Loevestein staan garant voor een keur aan recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Het geheel is strategisch gelegen t.o.v. de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda. Met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze
locatie een perfecte aansluiting. De A27/A15-Gorinchem is binnen enkele minuten bereikbaar.

Bijzonderheden
De woning is onder fraaie moderne architectuur gebouwd. De eigenaar heeft de woning altijd onberispelijk onderhouden. Nu is echter de tijd rijp voor verandering, voor een nieuwe eigenaar die van deze unieke woning net zo kan genieten.


KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Arkel - Vlietskade 1058

TE KOOP: EEN DROOM(HUIS) RECENT VOLLEDIG GEMODERNISEERD!

Vraagprijs: €395.000 k.k. meer

Werkendam - Vissersdijk 39

EEN DIJK VAN EEN VRIJSTAANDE STRAKKE WONING MET GARAGE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM!

Vraagprijs: €359.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 211

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 212

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 213

Koopprijs: €355.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 214

Koopprijs: €379.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]