menu ?

Gorinchem

Blijenhoek 10

Maisonnette

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.


2 355 m³ 100 m²
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 1
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 2
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 3
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 4
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 5
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 6
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 7
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 8
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 9
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 10
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 11
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 12
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 13
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 14
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 15
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 16
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 17
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 18
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 19
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 20
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 21
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 22
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 23
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 24
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 25
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 26
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 27
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 28
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 29
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 30
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 31
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 32
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 33
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 34

Wie droomt er niet van.. Wonen in het stadshart van Gorinchem waar alle voorzieningen direct voorhanden liggen. Gezellig met je vrienden activiteiten ondernemen om daarna naar je eigen thuishaven te gaan. In hartje centrum ligt een kleinschalig kubistisch appartementencomplex met lift. Binnen dit moderne complex is een luxe 3-kamer maisonnette te koop, verdeeld over twee verdiepingen op de 2e en 3e verdieping. Enkele absolute pluspunten van dit fraaie appartement zijn het zonnige dakterras op het zuiden met een oppervlakte van ca. 24 m², de hoogte in de vertrekken en lichte kleurstellingen. Wij zijn als een blok gevallen voor het heerlijke dakterras maar zijn ook een beetje verliefd geworden op de gezellige sfeer in de woning. Loop je met ons mee om samen de sfeer te proeven?

IN-STAP-KLAAR
Een goed begin? Een frisse (nieuwe) start? Je doet dat in vliegende vaart aan de Blijenhoek 10 te Gorinchem. Deze woning heeft alles in zich om jouw droompaleis te worden. Zoek jij al tijden naar dat ene huis waar je snel kunt starten? Waar je niet hoeft te klussen en je in de buurt woont van alle voorzieningen in hartje centrum? Dan laten we je de Blijenhoek 10 heel graag een keer live zien. Kom je binnenkort kijken?

INDELING BEGANE GROND
We starten de bezichtiging in de gezamenlijke hal van het kleinschalige appartementencomplex. Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping en is via een lift bereikbaar welke uitkomt op de derde verdieping.

INDELING 3E (SLAAP) VERDIEPING

Hal – ca. 4.4 m²
Via de overdekte galerij op de derde verdieping gaan we de voordeur van het huis binnen. Hang je jas even op in de hal en loop met ons mee naar de overloop. Vloer: massief grenen vergrijsde vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk, wit.

Overloop – ca. 9 m²
Deze ruime overloop geeft toegang aan twee goed bemeten slaapkamers, een badkamer alsmede de bordes trap met geweldige vide naar de lager gelegen woonverdieping. Vloer: massief grenen vergrijsde vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 12 m²
Gesitueerd aan de achterzijde (zuidzijde) van het complex. Afmeting circa 4.43 x 2.73 m. Vloer: massief grenen vergrijsde vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd en wand grijs gesausd. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 10 m²
Gesitueerd aan de voorzijde (noordzijde) van het complex. Afmeting circa 3.18 x 3.18 m. Vloer: massief grenen vergrijsde vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 3.8 m²
De frisse en moderne badkamer op deze verdieping zal ook één van je favoriete plekken worden. Hier is gekozen voor een wandcloset met antraciet tegelstroken, grote inloopdouche met glazen wand en douchedrain, regendouche + handdouche en een wastafel met spiegel en antraciet stroken als achterwand. Ventilatie door middel van mechanische ventilatie. Vloer: tegels, antraciet (2014 vernieuwd). Wanden: deels groot formaat witte tegels en deels sauswerk. Plafond: spuitwerk, wit.

Trap
Trap naar tussenbordes naar de 2e verdieping met speels effect door indirecte lichtinval van de dubbelwandige glazen bouwstenen in de zuidgevel. Waanzinnige ruimTe met vide met een hoogte van maar liefst 5.82m.

INDELING 2E (WOON) VERDIEPING

Woonkamer – ca. 34.3 m²
Via de trap bereikt u vervolgens het woongedeelte op de tweede verdieping. Ruime en lichte woonkamer met een waanzinnig uitzicht via het strakke roede verdeelde raam. De woonkamer heeft een speelse indeling en de plafonds zijn lekker hoog. Vloer: massief grenen vergrijsde vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk, wit.

Meterkast
Naast de trappartij is de meterkast gesitueerd met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. Bouwjaar 1998.

Tussenhal ca. 1.8 m²
Hier heb je via de tussenhal toegang tot de inpandige berging/wasruimte en het aparte toilet.

Wasruimte – ca. 2.2 m²
In de inpandige berging/wasruimte vinden we dan nog de wasmachine- en drogeraansluiting, de mechanische ventilatie unit, de opstelplaats van de zo goed als nieuwe combiketel, type Remeha Tzerra 28C, bouwjaar juni 2017 en extra opbergruimte. Vloer: tegels. Wanden: deels tegels en deels stucwerk. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet – 1.2 m²
Strakke en moderne toiletruimte (bouwjaar 2014) voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Sanitair is van het merk Villeroy & Boch. Vloer: tegels, antraciet. Wanden: betegeld tot 1650 mm met witte tegels. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkeuken – ca. 12 m²
Aan de achterzijde vind je de fijne woonkeuken met dubbele openslaande aluminium deuren naar het geweldige dakterras. De keuken heeft een toegankelijk uiterlijk, witte kastfronten in een praktische hoekopstelling gecombineerd met een roestvrijstalen aanrechtblad. Wij vonden het direct verrassend dat deze ruime direct aansluit op het zonnige dakterras. Natuurlijk is deze keuken voorzien van alle gemakken te weten; een oven; een vaatwasmachine; een 6-pits gasfornuis; een losse design koel-/vriescombinatie en een roestvrijstalen afzuigkap; de apparatuur is van het merk Pelgrim. Vloer: massief grenen vergrijsde vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd en de achterwand is betegeld. Plafond: spuitwerk, wit.

Dakterras – ca. 23.2 m²
Het beste hebben we voor het laatst bewaard. We nemen je nog even mee naar het grote dakterras met zongarantie. Hier heb je zeker genoeg plek om met vrienden en familie gezellig te genieten van buiten. De zeer gunstige ligging op het zuiden zorgt ervoor dat je hier de hele dag in alle privacy in de zon kan zitten. Vanaf dit dakterras kun je, het hele jaar door ultiem genieten van een geweldig uitzicht over het centrum van Gorinchem met in de verte de Kerktoren. Vloer: isolatieplaat met een bitumineuze dakbedekking en afgewerkt met betontegels.

Berging – ca. 3.4 m²
De externe eigen berging is gesitueerd op de 1e verdieping van het compex voor het opbergen van de spullen en gereedschap. Hier kun je natuurlijk ook alle andere dingen kwijt die je niet altijd nodig hebt. Afmeting 2.06 x 1.66 cm.

Gezamenlijke fietsenstalling
Fietsenberging op de begane grond (gezamenlijk gebruik).

ALGEMEEN

Servicekosten
Maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren Blijenhoek te Gorinchem bedraagt € 170,79 euro per maand; waarin de opstal, schoonmaak en alle onderhoud zit. Vereniging van Eigenaars Botersteeg 1 tot en met 15, 8 tot en met 16, alsmede Blijenhoek 2 tot en met 16 te Gorinchem.

Kadastrale gegevens
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van het appartement, staande en gelegen op de 2e en 3e verdieping met berging op de 1e verdieping en meterkast op de begane grond. Plaatselijk bekend als Blijenhoek 10 te Gorinchem. Kadastraal bekend gemeente GORINCHEM Sectie D nummer 4227 A7, uitmakende het 542/4204 aandeel in navolgende gemeenschap te weten in het complex Blijenhoek 2 t/m 16 (even nrs.), kadastraal bekend gemeente Gorinchem, sectie D nummer 4227 A5, uitmakende het 4204/12451 aandeel in de gemeenschap bestaande uit een winkelcentrum met acht woningen, Botersteeg 1 t/m 15, 8 tot en met 16, alsmede Blijenhoek 2 t/m 16, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend, gemeente Gorinchem sectie D nummers 4198, 4207, 4216 en 4220 samen groot 15 are en 61 centiare.

Technische omschrijving
●Alle glasopeningen van de buitenkozijnen, ramen en deuren zijn voorzien van dubbele beglazing.
●De gevels bestaan uit een binnen spouwblad van kalkzandsteen; een isolatie van minerale wol; een luchtspouw; een buitenspouwblad van kalkzandsteen met een stucadoorlaag.
●De kozijnen en ramen in de gevels zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van een poedercoatsysteem.
●De woningscheidende wanden zijn uitgevoerd in kalkzandteen blokken dik 300 mm.
●De binnenkozijnen zijn fabrieksmatig afgelakte kzoijnen van plaatstaal.
●De binnenwanden zijn uitgevoerd met gipsblokken 70 mm.
●De vloeren van de verdiepingen en het dak zijn van gewapend beton.

Ligging
De ligging van deze woning is perfect. Deze maisonnette ligt op één van de meest prominente plekken in de binnenstad, in het gezellige winkelgebied nabij de passage en toch heerlijk rustig. De vestingstad Gorinchem is te omschrijven als een gaaf gebleven monument. De vesting heeft haar inwoners veel te bieden. Verder staat deze woning op zeer korte loopafstand van de haven en de prachtige stadswallen, waarachter de rivier de Merwede ligt met zijn aangrenzende stranden, Buiten de Waterpoort en een park. Verder zorgen de nabijgelegen voetveren voor een gemakkelijke ontsluiting richting Sleeuwijk, Woudrichem en Slot Loevestein. Een ligging die privacy, rust en veiligheid waarborgt, terwijl het centrum, natuur, cultuur en uitvalswegen nagenoeg om de hoek voor handen zijn. De grote steden Rotterdam, Utrecht, Breda en ’s Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van de stad verwijderd (A15 en A27 ).

Verkopers vertellen
“Waarom koos u destijds voor deze woning? We wilde graag een goede woning in de binnenstad met weinig tot geen onderhoud en vrij nieuw. We hadden meteen een goed gevoel bij dit appartement en voldeed aan veel van onze eisen: 100 m² woongenot, groot exclusief dakterras op het zuiden en 2 woonlagen, waardoor het meer een huis is dan een appartement. De favoriete plek is de keuken om te eten en te borrelen met daarnaast het dakterras, super met het uitzicht op de kerktoren. Als het zonnetje een beetje schijnt kun je al heerlijk uit de wind buiten zitten. Wat willen jullie de nieuwe bewoners laten weten? Het is een fijne woning zonder zorgen en geniet met volle teugen van het goede leven en de afwisseling die de stad je brengt.”

Kortom
Super locatie, bijzonder en anders dan de rest, heerlijk licht en ruim. Blijenhoek 10 heeft dit allemaal. Ben je nou net zo enthousiast geworden van de Blijenhoek 10 dat wij zijn. En wil je het een keer met eigen ogen zien? Dan maken we graag een afspraak met je om het appartement live te bezichtigen.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Papendrecht

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 1

Koopprijs: €239.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 2

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 3

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 4

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 6

Koopprijs: €255.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 5

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Geertruidenberg - Walgang 15

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau + eigen parkeerplaats (carport)!

Vraagprijs: €259.500 k.k. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]