menu ?

Gorinchem

Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 401

Penthouse

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.


2 298 m³ 88 m²

UITZICHT IS TE KOOP!

 • Penthouse Gorinchem Verkocht 1
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 2
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 3
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 4
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 5
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 6
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 7
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 8
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 9
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 10
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 11
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 12
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 13
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 14
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 15
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 16
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 17
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 18
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 19
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 20
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 21
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 22
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 23
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 24
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 25
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 26
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 27
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 28
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 29
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 30
 • Penthouse Gorinchem Verkocht 31

A room with a view! Vanaf de 2 terrassen heeft u een geweldig vrij uitzicht over Gorinchem-Oost! De bijzondere vormgeving van het appartement maakt het uniek in zijn soort. Uitkijken over Gorinchem-Oost, genieten van al het leuks dat het levendige plein van het winkelcentrum te bieden heeft. Dit 3-kamer appartement met lift is voorzien van een geweldig ruim en zonnig dakterras van maar liefst 35 m² en een extra balkon op het zuiden van 8.4 m². Dit appartement bevindt zich op de vierde verdieping boven het levendige winkelcentrum “Nieuw Dalem” en nabij diverse andere voorzieningen, zoals: supermarkt, bakker, slager, sportvoorzieningen, zorgcentrum en alle uitvalswegen. Dit betekent dat u alle boodschappen direct bij de deur kunt doen. Ook is er nog de beschikking over een eigen berging in de onderbouw voor het stallen van uw fietsen. Als u overweegt gelijkvloers te gaan wonen omdat dit nu eenmaal praktischer is met alle voorzieningen lekker in de buurt? Wacht dan niet te lang.

INDELING APPARTEMENT

Representatief hoofd-entree
De representatieve hoofdentree is gelegen aan de voorzijde van het complex. Vervolgens treft u de brievenbussen aan en een beltableau met intercom. De toegang tot het trappenhuis en liftinstallatie is afgesloten, waardoor de veiligheid én privacy gewaarborgd blijft. De lift zal u comfortabel naar de vierde verdieping brengen, waarop uw appartement is gesitueerd (totaal twee top appartementen).

Entree – ca. 13 m²
Via de lift komt u comfortabel op de vierde topverdieping in een algemene hal welke slechts gedeeld wordt met twee appartementen en de vloer afgewerkt is met blauwe tapijttegels. De L-vormige hal van het appartement verleent toegang tot nagenoeg alle vertrekken. Vloer: kurkvloer. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk (wit).

Bijkeuken – ca. 3.9 m²
Aan de rechterzijde zie je direct de ruime bijkeuken. Deze bijkeuken is praktisch te gebruiken als opstelplaats voor de wasmachine en droger en berging voor de losse spullen. Vloer: betegeld in een lichte kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld. Plafond: spuiwerk (wit).

Meterkast
Vanuit de hal is de meterkast bereikbaar voorzien van 4 groepen en 1 aardlekschakelaar.

Technische ruimte – CV kast
Tevens is vanuit de hal een aparte kast met opstelplaats van de HR combi ketel type Remeha Calentha CR en de mechanische ventilatie unit (Itho).

Toilet – ca. 1.1 m²
Deze toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: betegeld in een lichte kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld, gedeeltelijk spuitwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Woonkamer – ca. 31 m²
We gaan eerst door naar de woonkamer. Deze is lekker ruim en licht. Hadden we het uitzicht vanaf hier al genoemd?;) De riante langwerpige woonkamer (afmeting ca. 3.83 x 8.09 m) is gesitueerd aan de voorzijde/zuidzijde van het complex en beschikt over veel lichtinval door de diverse speelse raampartijen met als blikvanger een leuk rond raam. De niet standaard afmeting maakt dat deze ruimte nooit zal vervelen. Bovendien heb je vanuit de woonkamer toegang tot 2 terrassen. Het is een zeer lichte ruimte met een groot gevoel van vrijheid en privacy. In de woonkamer is een scheidingswand geplaats met daarachter de keukenruimte. Vanuit de woonkamer heeft men een wijds uitzicht over de woonwijk van Gorinchem-Oost en het plein. Airconditioning aanwezig. Vloer: kurkvloer. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk (wit).

Keuken – ca. 8.1 m²
De keukenruimte is vanuit de woonkamer bereikbaar met deur naar het balkon. In de hoek is een standaard wit keukenblok geplaatst met rvs aanrechtblad. Er zijn aansluitingen voor apparatuur aanwezig. Vloer: kurkvloer. Wanden: behang en deels betegeld. Plafond: spuitwerk (wit).

Balkonterras – ca. 8.4 m²
Zonnig half overdekt balkonterras (afmeting ca. 5.35 x 1.57 m) in een rechte vorm bereikbaar vanuit de keuken/woonkamer. Het balkon is gesitueerd op de kop van het complex op het zonnige zuiden, zodoende heeft u in het voorjaar, zomer en najaar zon! U kunt in privacy genieten van het levendige uitzicht over de omgeving. Dit is natuurlijk ook een heerlijke plek om te ontbijten. Vloer: beton tegels.

Dakterras – ca. 35 m²
Het klapstuk van de woning is het extra dakterras van ruim 35 m². Deze bereikt u via de woonkamer in het appartement. Op dit terras kunt u fijn genieten van de middag- en avondzon. Volop privacy want niemand die u hier ziet relaxen. Lekker buiten avondeten met een prachtig uitzicht, wat wenst u nog meer....Afmeting ca. 8.10 x 4.32 m. Het dakterras is dusdanig ruim dat je hier een mooie loungeset kan plaatsen. Zie je jezelf al zitten op een zwoele zomeravond? Zonligging: zuidwesten.

Badkamer – ca. 4.8 m²
Direct vanuit de hal is de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een ligbad en een wastafel met spiegel en planchet. Vloer: betegeld in een lichte kleurstelling. Wanden: betegeld in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 1 – ca. 14.6 m²
Deze hoofd slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde (noorden) van het appartement en voorzien van airconditioning. Vloer: kurkvloer. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 2 – ca. 6.2 m²
Deze tweede kleinere slaapkamer is tevens gesitueerd aan de noordzijde van het appartement. Vloer: kurkvloer. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk (wit).

ALGEMEEN

Servicekosten
Maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren Dokter H.B. Wiardi Beckmanlein 101/403 (Nieuw Dalem) te Gorinchem bedraagt circa € 236,50 euro per maand + € 13,- euro per maand voor de berging; waarin de opstal, schoonmaak en alle onderhoud zit (zeer gezonde vereniging met goed onderhoudsmeerjarenplan).

Berging – ca. 3 m²
Het appartement heeft een ruime afsluitbare fietsenberging en is gesitueerd op de begane grond aan de achterzijde van het complex.

Parkeerruimte
Rondom het complex is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Opknappen noodzakelijk
In de aantrekkelijke verkoopprijs is rekening gehouden dat het appartement van binnen enigszins gedateerd is en opgeknapt dient te worden, maar heeft heel veel potentie qua indeling en ligging.

Kortom
Ben jij op zoek naar een top appartement, op een super locatie en met prachtige vergezichten? Dan laten we je de Dokter H.B. Wiardi Beckmanplein 401 in Gorinchem graag een keer zien. Kom je binnenkort kijken?

Oplevering
In overleg, kan snel plaatsvinden.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Papendrecht

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 1

Koopprijs: €239.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 2

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 3

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 4

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 6

Koopprijs: €255.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 5

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]