menu ?

Gorinchem

Karel de Stoutestraat 26

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.


4 390 m³ 171 m² 116 m²

IN-STAP-KLAAR GEWELDIG WOONHUIS MET DIEPE ZONNIGE ACHTERTUIN!

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30

Wat een heerlijke plek om te wonen! Ben jij op zoek naar een RUIME EENGEZINSWONING met ZONNIGE DIEPE ACHTERTUIN OP HET ZUIDOOSTEN (GEHELE DAG ZON) EN 4 COMFORTABELE SLAAPKAMERS?!? Maak dan een bezichtigingsafspraak voor deze geweldige woning. In de geliefde woonwijk”de Queeste” in 'de Haarwijk', ligt deze eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. Deze woning is gebouwd in 1999, en daardoor nog redelijk jong en ook goed geïsoleerd. De woning heeft een fantastische ligging aan een autovrij gedeelte van de straat, met uitzicht op een groenvoorziening. De royale kap, vriendelijke gevels in warme en stoere tinten metselwerk staan borg voor een uitstraling die kopers aanspreekt.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 5.9 m²
Via een bestraat pad is de voordeur met drie glasvensters bereikbaar. Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping. Daarnaast is er plaats voor het toilet en de meterkast (8 groepen + 2 aardlekschakelaars). Vloer: laminaat, bruine neutrale kleurstelling. Wanden: stucwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet – ca. 1.1 m²
Deze geheel betegelde toiletruimte is uitgevoerd in een neutrale witte kleurstelling. Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels, bruin. Wanden: witte wand tegels gecombineerd met decortegels. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer – ca. 25.2 m²
In deze zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij twee grote ramen in de achtergevel en de deur richting de achtertuin voor de daglichttoetreding zorgen. De genoemde raamopeningen zetten deze besloten woonkamer in een grote dosis daglicht. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen diepe achtertuin. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen keukenruimte. Dan is er nog een praktische trap-/provisiekast aanwezig. Vloer: laminaat, bruine neutrale kleurstelling. Wanden: stucwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Keuken – ca. 11 m²
De keuken ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. De keukenruimte biedt plaats aan een mooie hoek keukenopstelling (bouwjaar 2013) met boven- onderkasten en laden, uitgevoerd in houtkleur kastfronten gecombineerd met een natuursteen aanrechtblad en paarse achterwand. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 5-pits gaskookplaat, roestvrijstalen schouw wand afzuigkap, een vaatwasmachine, een combi oven en een aparte stoomoven (apparatuur is van het merk Siemens). De stoere Amerikaanse koel-/vriescombinatie met water ijs dispenser is los geplaats en wordt ter overname aangeboden. Vloer: laminaat, bruine neutrale kleurstelling. Wanden: stucwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 5.9 m²
Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en de vaste (dichte) trapopgang naar de tweede verdieping. Tevens is er een vaste kast aanwezig met opstelplaats van de gasgestookte combiketel, type AWB Thermomaster, bouwjaar 1999. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 14 m²
Deze riante (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en er is ruim plaats voor een grote kast. Vloer: laminaat. Wanden: glasvlies behang, kleurstelling wit/Petrol. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 10.6 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: deels witte en lila lambrisering. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 7.1 m²
Deze derde slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: behang/verf. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 5.9 m²
De geheel betegelde nette badkamer is ingericht in een neutrale witte kleurstelling en voorzien van een douche met betegelde scheidingswand en glazen deur, een tweede staand toilet, een ligbad en een wastafelmeubel met houtfineer kastjes, extra kast, spiegel en verlichting. Verwarming door middel van een radiator. Mechanische ventilatie en er is een raam in de voorgevel voor natuurlijke ventilatie. Vloer: tegels, wit. Wanden: tegels, wit. Plafond: spuitwerk, wit

INDELING 2E VERDIEPING

Voorzolder – ca. 8.9 m²
Middels een vaste dichte trap is deze overloop bereikbaar met toegang tot een aparte wasruimte (4.5 m²) met een 4-pans dakraam, alwaar de witgoedaansluitingen zijn. Ook is er bergruime achter de knieschotten aanwezig. Aan de andere zijde van de overloop is een aparte bergruimte waarin de mechanische ventilatie-unit is gesitueerd. Tevens is er een deur naar de vierde slaapkamer. De voorzolder is voorzien van inbouwspots. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk. Plafond: isolatie dakplaten.

Slaapkamer 4 – ca. 12.2 m²
Een mooie ruime, over de gehele diepte van de woning gelegen, vierde slaapkamer met twee dakramen aan de voorzijde en achterzijde. Deze mooie slaapkamer is in 2016 geheel verbouwd en voorzien van inbouwspots en verwarming . Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk. Plafond: isolatie dakplaten.

Achtertuin
De tuin heeft een optimale bezonning op het zuidoosten, gehele dag zon. De totale kavel meet circa 31 m x 5.50 m breed. De achtertuin is maar liefst 19 meter diep, en circa 5.50 meter breed en is ingericht met een zonneterras van grijze design tegels in een groot formaat, looppad van grijs split met grote natuursteen grijze design tegels, perken met diverse vaste planten en 4 mooie eyecatchers van bomen. Achter in de tuin is een tweede terras gesitueerd. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen en er is aan de achterzijde een poort gemaakt naar de brandgang. De achtergevel is voorzien van een buitenkraan en een zonnescherm. De voortuin is voorzien van een bestraat looppad, grijs split afgeschermd met een lage groene haag.

Berging – ca. 8 m²
Achter in de tuin is de praktische stenen fietsen berging gesitueerd.

Parkeren
De leef straat is zo ingericht dat een gedeelte is ingericht met parkeervakken voor bewoners en bezoekers en een deel is autovrij (ook deze woning ligt aan het autovrije gedeelte) en is ingericht met een groen plantsoen.

Zonwering
Zonnescherm begane grond, woonkamer.
Eerste verdieping aan de voor en achterzijde rolluiken aanwezig.

Overname
Ter overname wordt aangeboden; de Amerikaanse koel-vrieskast, buitenverlichting, tuinverlichting, zonnescherm, rolluiken.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De fundering is uitgevoerd in beton en geplaatst op betonnen palen.

Vloeren
De begane grond van de woning is uitgevoerd als ene geïsoleerde betonnen systeemvloer.
De verdiepingen zijn voorzien van betonnen systeemvloeren.

Spouwmuren
Buiten metselwerk: baksteen, waalformaat. Het isolatiemateriaal in de gevelspouwmuur is minerale wol, dik 75 mm (Isover). De dragende binnenwanden zijn uitgevoerd in kalkzandsteen elementen. De niet dragende binnenwanden zijn van kalkzandsteen elementen. Ankerloze bouwmuren voorzien van kalkzandsteen elementen in spouw 120-60-120 mm.

Boeiborden/gootbetimmering
De buitenplafonds zijn van onderhoudsarme gevelbeplating.

Daken
De hellende daken zijn voorzien van beton pannen, type sneldek. De schuine daken zijn voorzien van isolerende dakelementen (Isobouw).

Isolatienormen
Begane grondvloer: Rc = 2,5 m² K/W (behoudens de buitenberging en bergruime).
Schuine dakvlakken: Rc = 2,5 m² K/W
Plat dak verblijfsruimten: Rc = 2,5 m² K/W
Spouwmuurisolatie: Rc = 2,5 m² K/W

Beglazing
Geheel voorzien van HR-beglazing.
De buiten bergingsdeur is enkel en voorzien van Engels draadglas.
De dakvensters zijn voorzien van standaard beglazing.

Kozijnen
De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout, Meranti. Schilderwerk buitenzijde is in 2017 gedaan.

Deuren en binnen kozijnen
De Meranti voordeur is voorzien van 3 kleine glaspanelen.
Stalen montagekozijnen met bovenlicht en opdekdeuren.

Hang- en sluitwerk
Solide kwaliteit in blank metalen uitvoering. De buitendeuren en –ramen zijn voorzien van inbraakwerende scharnieren. De uitwisselbare cilinders in de buitendeuren zijn gelijksluitend.

T.v. aansluiting
Woonkamer, (ouder) slaapkamer en zolder.

Ventilatie
Keuken, badkamer, toilet zijn aangesloten op een Itho mechanische ventilatiesysteem.
Diverse gevelkozijnen zijn voorzien van ventilatieroosters als natuurlijke ventilatie.

C.V.-installatie
Gasgestookte HR cv.-installatie, gesloten systeem, gecombineerd met een warmwatervoorziening (combiketel). Type AWB thermomaster, bouwjaar 1999.

Ligging
Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u snel alle kanten op via de A 27, A 15 en de A2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

De woning is gelegen in de moderne nieuwbouwwijk 'de Queeste', welke op haar beurt gelegen is in 'de Haarwijk'. Deze kindvriendelijke wijk is voorzien van alle denkbare faciliteiten, zoals een winkelcentrum, sportcomplex, scholen en een apotheek, welke op loopafstand van de woning zijn gelegen. Het sfeervolle centrum van Gorinchem ligt op zo'n vijf minuten fietsen en kent diverse winkelpromenades en de Grote Markt met zijn gezellige terrassen en horecagelegenheden.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Papendrecht

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk

Sleeuwijk

Sleeuwijk

Sleeuwijk

Sleeuwijk

Sleeuwijk

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]