menu ?

Werkendam

Rietheuvel 9

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.


4 550 m³ 331 m² 155 m²

2/1 kap gesitueerd rondom een cirkelvormige groenvoorziening.

 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 1
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 2
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 3
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 4
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 5
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 6
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 7
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 8
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 9
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 10
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 11
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 12
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 13
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 14
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 15
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 16
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 17
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 18
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 19
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 20
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 21
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 22
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 23
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 24
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 25
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 26
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 27
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 28
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 29
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 30
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 31
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 32
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 33

GEWELDIGE LIGGING! Robuuste 2-onder-1-kapwoning gesitueerd in een zeer rustige, jonge woonwijk op 331 m² eigen grond. Dit fiere aanbod is jong en fris en is door de ruime vertrekken een echte gezinswoning te noemen. De woningen in deze cirkel zijn gesitueerd rond een groenvoorziening zodat hier alleen bestemmings- en fietsverkeer langskomt. De forse ruimte in de woning én daarbuiten is zeer kindvriendelijk te noemen. Dit aanbod is voorzien van een ruime, aangebouwde garage en de ligging ten opzichte van scholen en centrumvoorzieningen is als centraal aan te merken. Kortom: Prachtige jonge en tot in de puntjes onderhouden riante gezinswoning, op een idyllische locatie!

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 4.9 m²
Via de ruime oprit die geschikt is voor het parkeren van meerdere auto's bereikt u de zij entree (oostzijde) van de woning. U wordt verwelkomd in de vriendelijke hal met toegang tot de woonkamer. In deze hal vindt u de toiletruimte met fonteintje en de meterkast (ca. 10 groepen + 1 aardlekschakelaar) en de vaste trap bekleed met tapijt naar de eerste verdieping. Ook is er een kast met de vloerverwarming ingebouwd. Vloer: tegels in een natuurlijke terra kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet – ca. 1.4 m²
Keurige toiletruimte voorzien van een duoblok toilet en een fonteintje. Het sanitair is nostalgisch afgewerkt met een rechthoekige vorm. Mechanische ventilatie. Vloer: tegels in een neutrale lichte crème kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: deels tegels in een lichte crème kleurstelling. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer – ca. 43 m²
Vanuit de hal bereikt u via een mooie deur met geslepen glas de heerlijke living, die is verdeeld in een zit- en een eetgedeelte. Het zitgedeelte is gelegen aan de straatzijde en biedt middels de royale raampartij met erkerraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving en het groen. De zithoek is voorzien van een elektrische haard met schouw ombouw. Het eetgedeelte bevindt zich aan de tuinzijde en biedt voldoende ruimte om een royale eethoek te plaatsen. Als gevolg van de royale dubbele openslaande deuren in de achtergevel heerst er een grote betrokkenheid met de tuin en wordt deze als het ware een verlengstuk van uw living. De eetkamer is heel praktisch gelegen dichtbij de keuken. Vloer: tegels in een natuurlijke terra kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling, deels voorzien van lambrisering effect. Plafond: spuitwerk, wit.

Keuken – ca. 7.2 m²
De keuken staat in half open verbinding met de woonkamer en is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Bij deze prachtige landelijke hoek keukenopstelling is gekozen voor een combinatie van antiek zachtgele kastfronten in landhuisstijl met knopjes gecombineerd met een exclusief granieten werkblad voor een luxe uitstraling. De keukenopstelling is voorzien van een ronde spoelunit met kruiskopkraan, 4-pits keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasmachine (merk Miele, 2016 vernieuwd), een combioven, een koelkast (2010 vernieuwd) en een vriezer met 2 laden. De achterwand is licht betegeld. Via een deur komen we in de binnendoor bereikbare bijkeuken/achterportaal. Vloer: tegels in een natuurlijke terra kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: tegels. Plafond: spuitwerk, wit.

Bijkeuken met achterportaal – ca. 3.5 m²
Vanuit het achterportaal is de garage binnendoor bereikbaar en er is een loopdeur naar de tuin. Kast aanwezig.

Garage – ca. 18.1 m²
Vanuit de bijkeuken heeft u direct toegang tot de nette garage voorzien van een kastenwand en stalen kanteldeur aan de voorzijde. Vloer: tegels, terra gemêleerd.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 7 m²
De overloop is voorzien van twee hoge en smalle lichtramen in de oostgevel. De overloop verleent toegang aan 3 slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte en de vaste open trapopgang naar de 2e verdieping. Vloer: tapijt. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 22.1 m²
Deze masterbedroom is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van drie lichtramen. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 9.9 m²
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een lichtraam in de achtergevel. Vloer: tapijt. Wanden: structuurverf + muurschilderingen. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 9.1 m²
De derde kamer slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning met lichtraam in de achtergevel. Vloer: tapijt. Wanden: structuurverf en muurschilderingen. Plafond: spuitwerk, wit.

Separate toiletruimte – ca. 1.2 m²
Vanaf de overloop is de separate toiletruimte met fonteintje gesitueerd met hoog en smal lichtraam in de oostgevel.

Badkamer – ca. 5.00 m²
Een frisse badkamer in een neutrale lichte kleurstelling voorzien van een zuil wastafel en een groot hoek ligbad met inbouw kranen en douche. Vloer: tegels in een neutrale lichte crème kleurstelling. Wanden: geheel betegeld tot aan het plafond met lichte tegels en sierrand. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop – ca. 5.8 m²
Overloop met rond raam in de oostgevel en toegang tot de riante zolder. Vloer: tapijt. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Riante zolder voor extra slaap-, werk-, hobbykamers – ca. 29.3 m²
De zolder is zo groot, met gemak kunnen hier nog één of twee slaapkamers (4e en 5e slaapkamer) gemaakt worden. Voorzien van een Velux dakraam. Opstelplaats van de AWB ketel met Stiebel Eltron warmtepompboiler. Ook zijn hier de witgoed aansluitingen aanwezig. Bergruimte achter de knieschotten. Vloer: tapijt. Wanden: spachtelputz. Plafond: isolatieplaten.

Tuin
De totale kavel meet ca. 331 m². De voortuin is uiterst charmant aangelegd met mooi gevormde buxusperken en een lage beukenhaag, het geeft een verzorgd aanzicht vanaf de straatzijde. De traditionele getrommelde bestrate oprit biedt de mogelijkheid om circa 2-3 auto’s op eigen terrein te plaatsen. De achtertuin meet circa 18 m x 8 m. Direct achter de woning ligt een prachtige aangelegde zeer verzorgde tuin. De tuin is praktisch ingericht met twee getrommelde bestrate terrassen zodat u altijd zon en schaduw heeft. Mooie ronde vormen, buxus, looppaden van getrommelde bestrating, een frisgroen gazon en diverse planten die het verschil maken, dat is de kracht van de tuin. Kortom een plaatje van een tuin ontworpen in harmonie met de architectuur van de woning. Tevens is er een poort aan de zijkant (oostzijde oprit) van de woning zodat de tuin geheel afsluitbaar is. De houten schuttingen met klimop en de hoge hagen bieden tenslotte optimale privacy, u zit er volledig vrij. De achtertuin is gesitueerd deels op het noorden en deels op het oosten.

Berging – ca. 8.7 m²
Achter in de tuin is een houten blokhut met dubbele deuren geplaatst, afmeting van 2.95 x 2.95 m, praktisch voor de tuinspullen. Zadeldak met bitumen dakbedekking

Ligging
De woning ligt in een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Ligging
In keurig, nette jonge woonwijk. Dichtbij alle (winkel) voorzieningen en scholen. De woning is gelegen in het enkele jaren geleden gerealiseerde nieuwbouwplan “Werkense polder”. Op korte reisafstand van de oprit autosnelweg A27 richting Breda (ca. 30 autominuten) of Utrecht (ca. 40 autominuten).

Isolatie
De woning is compleet geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele beglazing.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Sleeuwijk

Kopen = Bouwen!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 8

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 9

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk

Arkel - Vlietskade 1058

TE KOOP: EEN DROOM(HUIS) RECENT VOLLEDIG GEMODERNISEERD!

Vraagprijs: €395.000 k.k. meer

Gorinchem - Vaandrig 84

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 211

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]