menu ?

Gorinchem

Cavaleriepad 14

Herenhuis

Vraagprijs: € 369.000,- k.k.


4 476 m³ 118 m² 138 m²

MODERN HERENHUIS MET VIDE, TUIN, PARKEERPLAATS IN HARTJE BINNENSTAD! ALS NIEUW!

 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 1
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 2
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 3
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 4
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 5
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 6
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 7
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 8
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 9
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 10
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 11
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 12
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 13
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 14
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 15
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 16
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 17
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 18
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 19
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 20
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 21
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 22
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 23
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 24
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 25
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 26
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 27
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 28
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 29
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 30
 • Herenhuis Gorinchem Verkocht 31

IMPOSANT EN STIJLVOL! MOOIER WONEN IN GORINCHEM KAN NIET: MAAR LIEFST 3 BOUWLAGEN WOONPLEZIER ACHTER EEN STRAKKE GEVEL MET VEEL LICHT DOOR DE SPEELSE VIDE. Veel leefruimte en een moderne afwerking! Dit riante en strak afgewerkte imposante 3-laagse herenhuis met 4 slaapkamers (inclusief master bedroom met vrijstaand ligbad) in ‘hartje’ binnenstad is ideaal gesitueerd aan een autovrije woonstraat. Achter de woning ligt een verzorgde 10 meter diepe achtertuin. Bij de woning hoort een eigen parkeerplaats. De woning is gelegen in het recent gebouwde project 'Courtine den Haan' in de binnenstad van Gorinchem met alle voorzieningen om de hoek. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! KIJKEN IS KOPEN.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 7 m²
De imposante en stijlvol vormgegeven vide springt direct in het oog. Naast een esthetische functie is deze vide verantwoordelijk voor een optimale lichtinval door de grote raampartijen boven de deur. De hal verleent toegang tot de woonkamer met keuken en de tapopgang (wit geschilderd) naar de eerste verdieping. Daarnaast is er plaats voor de meterkast en het toilet. Vloer: gerookte eiken vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Toilet – ca. 1.2 m²
Keurige moderne toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een zwevend toilet en een strak fonteintje. Sanitair is van het merk Geberit. Mechanische ventilatie. Vloer: antraciet kleurige tegels, natuursteen-look. Wanden: witte tegels horizontaal gelegd in een groot formaat, deels stucwerk. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Woonkamer – ca. 23.7 m²
Vanuit de hal is direct de woonkamer met open keuken bereikbaar van totaal circa 40 m². Verrassend ruime en zeer stijlvol afgewerkte woonkamer met zitgedeelte aan de tuinzijde. In deze lichte woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij een grote schuifpui in de achtergevel voor daglichttoetreding zorgen. Met deze grote aluminium schuifpui maak je van je woonkamer en tuin één grote leefomgeving. De woonkamer is voorzien van een strakke gasgestookte haard welke ook nog eens lekker veel warmte geeft en het vlammenspel veel gezelligheid. Vanuit deze woonkamer is overigens ook nog een vaste kast-/provisie ruimte toegankelijk, welke zich ophoudt onder de trap richting de eerste verdieping. Vloer: gerookte eiken vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Woonkeuken – ca. 16 m²
Aan de voorzijde is de geweldige woonkeuken bereikbaar. De keukenruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ingericht als gezellige leefkeuken met eethoek. De keukenruimte biedt plaats aan een mooie minimalistische SieMatic hoekkeuken met hoogglans witte kastfronten gecombineerd met een composiet donker aanrechtblad. Het kookeiland met roestvrijstalen plafond afzuigkap vormt de perfecte afscheiding tussen de woonkamer en keuken. Door eenvoud is een ontspannen en rustige sfeer gecreëerd in deze keuken. Tevens is er veel berg en kastruimte aanwezig. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een roest vijstalen 5-pits gascomfort inclusief wok brander; combi oven-magnetron; koelkast; vaatwasmachine en quooker. Vloer: gerookte eiken vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

INDELING 1E VERDIEPING (SLAAPVERDIEPING)

Overloop – ca. 8 m²
Van de vide kijk je zo neer in de hal welke afgesloten is met een wit hekje. Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: gerookte eiken vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Slaapkamer 1 – ca. 13.9 m²
Deze ruime slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van twee lichtramen waarvan 1 draai-/kiepraam. Thans ingericht als praktische kastenkamer. Vloer: gerookte eiken vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Slaapkamer 2 – ca. 10.6 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een Frans balkon. Thans ingericht als kantoor. Vloer: gerookte eiken vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Slaapkamer 3 – ca. 7.3 m²
Deze derde slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van twee lichtramen waarvan 1 draai-/kiepraam. Thans ingericht als kastenkamer. Vloer: gerookte eiken vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit gesausd. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Badkamer – ca. 6.2 m²
De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche voorzien van een half hoog wandje met glazen spatwand en een houten wastafelmeubel met spiegel en dubbele waskommen met twee design mengkranen. Verwarming door middel van een witte design radiator. Vloer: antraciet kleurige tegels, natuursteen-look. Wanden: grotendeels witte tegels, horizontaal gelegd in een groot formaat. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling met inbouwspots.

Separaat 2e toilet – 1 m²
Moderne tweede toiletruimte uitgevoerd in dezelfde neutrale kleurstelling als op de begane grond. Voorzien van een zwevend toilet en een strak fonteintje. Sanitair is van het merk Geberit. Mechanische ventilatie. Vloer: antraciet kleurige tegels, natuursteen-look. Wanden: witte tegels horizontaal gelegd in een groot formaat, deels stucwerk. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

INDELING 2E VERDIEPING (2E SLAAPVERDIEPING/GEHEEL MASTERBEDROOM)

Slaapkamer 4 – ca. 32 m²
Zo vanuit je bed het bad in rollen klinkt zo gek nog niet. Dat het daadwerkelijk een gaaf idee is, kunnen we je het beste gewoon laten zien. Deze tweede verdieping (afmeting 5.10 x 6.85 m) is geheel ingericht als master bedroom met vrijstaand bad bekleed met mozaïek tegels en vaste schuifwandkast met opstelplaats van de Hr-combiketel, type Vaillant, bouwjaar 2009, de mechanische ventilatie-unit en de witgoed aansluitingen. Een groots effect en heerlijk licht door de 3 lichtramen! Vloer: gerookte eiken vloerdelen. Wanden: stucwerk, wit/zand gesausd. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

BUITENOM

Rondom de woning
Kavelgrootte 118 m². Doordat het een zeer (10 meter) diepe achtertuin betreft, kunt u altijd wel een mooi plekje vinden om in, of desgewenst, uit de zon te zitten. De tuin is ingericht met grijze terrastegels en twee gazon vakken. Er staat op het perceel een overdekte pergola te gebruiken als zonnige loungeruimte of fietsenberging. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen, u zit er volledig vrij.

Eigen parkeerplaats
Nabij de Verlengde Pompstraat en de Vestingwal komt u op het binnenhof met eigen privé parkeerplaats (bouwnummer 828) .De koper wordt van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren “Binnenhof”. De servicekosten bedragen circa € 12,50,-- per maand, voor de parkeerplaats en het onderhoud van het terrein met toegangspoort.

Kadastrale gegevens
Woonhuis: Gemeente Gorinchem, Sectie D, nummer 4483, grootte: 1 a 18 ca.
Parkeerplaats: Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de autostallingsplaats op de binnenhof, nabij de Verlengde Pompstraat en de Vestingwal te Gorinchem. Kadastraal bekend gemeente Gorinchem, Sectie D, complexaanduiding 4380-A, appartementsindex 29, bouwnummer 828. Het een/negenendertigste (1/39e) onverdeeld aandeel in het mandelige terrein gelegen in de Binnenhof in het deelplangebied: “Courtine Den Haan-terrein” te Gorinchem, fase III, gelegen nabij de Pompstraat te Gorinchem, kadastraal bekend: gemeente Gorinchem Sectie D van nummer 4419 een gedeelte. De woning is een beschermd stads- of dorpsgezicht.

Ligging
Het unieke woonhuis is gelegen op een perfecte locatie in de binnenstad, binnen de historische vestingwal van Gorinchem en met alle voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand van de imposante historische vestingwal met daarachter; Fraaie natuur, wandelpaden, een jachthaven en de levendige rivier de “Merwede”. Kortom een ligging met alleen maar voordelen, een unieke sfeer en alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, terrasjes, schouwburg, het NS-station, restaurants, bioscoop dit alles is op loopafstand. De woning is in-stap-klaar, luxe afgewerkt en kan direct betrokken worden. De grote steden Rotterdam, Utrecht, Breda en ’s Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van de stad verwijderd (A15 en A27 ).

TECHNISCHE GEGEVENS

Fundering
De fundering is uitgevoerd als betonnen paalfundering.

Vloeren
De begane grondvloer is een geïsoleerde geprefabriceerde betonvloer met een isolatiewaarde van Tc=3,0 m² K/W. De vloeren van de woning zijn voorzien van een dekvloer van ca. 50 mm dikte.

Gevels
De buitengevels zijn uitgevoerd in schoon metselwerk.

Wanden en muren
De woningscheidende wanden zijn uitgevoerd als ankerloze spouwmuur van kalkzandsteen. De dragende wanden zijn uitgevoerd in kalkzandsteen. De separatiewanden zijn uitgevoerd in massieve lichte scheidingswanden met een dikte van 70 mm.

Buitenkozijnen, -ramen en -deuren
De houten buitenkozijnen, ramen en deuren zijn van hardhout. De schuifpui is van aluminium. De ramen in de woningen zijn uitgevoerd als draai- en draai-kiepramen. De ramen in de voorgevel en de ramen op de 2e verdieping van de achtergevel zijn hardglazen draairamen.

Binnenkozijnen en -deuren
De binnenkozijnen in de woning zijn stalen, fabrieksmatig wit gecoate montagekozijnen. Alle kozijnen zijn verdiepingshoog.

Sloten van buitendeuren
Toegangsdeuren en terrasdeuren zijn uitgevoerd met gelijksluitende cilindersloten. Het hang- en sluitwerk van bereikbare delen heeft de inbraakwerendheidsklasse 2 conform het bouwbesluit.

Beglazing
De glasopeningen van de gevelkozijnen, ramen en deuren van de woning zijn uitgevoerd met extra hoog rendement (HR++) isolerende beglazing.

Daken
Het platte dak is uitgevoerd in gewapend beton en is voorzien van isolatieplaten en afgewerkt met bitumineuze dakbedekking waarop een ballastlaag van grind. De totale isolatiewaarde van de dakconstructie bedraagt minimaal: Rc=3,0 m²/KW.

Plafondafwerking
De betonplafonds van de woning zijn met structuurspuitwerk behandeld.

Trappen
De trap van de begane grond naar de eerste verdieping is een dichte vurenhouten trap. De trap van de eerste verdieping naar de tweede verdieping is een open vurenhouten trap.

Centrale verwarming
De individuele Cv-installatie is een hoog rendement combi-ketel, type Vaillant, 2009.

Ventilatie
De keuken, toiletten, badkamer en de opstelruimte van de wasmachine zijn voorzien van een mechanische afzuiging. De toevoer van ventilatielucht ten behoeve van de verschillende verblijfsruimten vindt plaats door ventilatieroosters opgenomen in de buitenkozijnen.

Rookmelders
De woning is voorzien van rookmelders in de hal en de overloop, aangesloten op de elektrische installatie.

GIW garantie
G.I.W. Garantie- en Waarborgregeling eengezinswoningen E. 2003 van toepassing. Waarborgcertificaat aanwezig SWK SE 76.01.69.697.017 geldig met ingang van 22-12-2010.

Vaste lasten
WOZ-warde € 288.000,-, peildatum 2017
Onroerende zaakbelasting € 385,34
Gas elektra € 163,-, Energie Direct
Water € 17,97, Oasen

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem - Zusterstraat 18 - 20

Vraagprijs: €350.000 k.k. meer

Sleeuwijk

Kopen = Bouwen!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 8

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 9

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk

Sleeuwijk - Waterlinie 27

Koopprijs: €370.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 25

Koopprijs: €369.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 23

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 21

Koopprijs: €369.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 19

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]