menu ?

Acquoy

Huigenstraat 5

Woning

Koopprijs: € 290.000,- k.k.


3 339 m³ 400 m² 106 m²
 • Woning Acquoy Verkocht 1
 • Woning Acquoy Verkocht 2
 • Woning Acquoy Verkocht 3
 • Woning Acquoy Verkocht 4
 • Woning Acquoy Verkocht 5
 • Woning Acquoy Verkocht 6
 • Woning Acquoy Verkocht 7
 • Woning Acquoy Verkocht 8
 • Woning Acquoy Verkocht 9
 • Woning Acquoy Verkocht 10
 • Woning Acquoy Verkocht 11
 • Woning Acquoy Verkocht 12
 • Woning Acquoy Verkocht 13
 • Woning Acquoy Verkocht 14
 • Woning Acquoy Verkocht 15
 • Woning Acquoy Verkocht 16
 • Woning Acquoy Verkocht 17
 • Woning Acquoy Verkocht 18
 • Woning Acquoy Verkocht 19
 • Woning Acquoy Verkocht 20
 • Woning Acquoy Verkocht 21
 • Woning Acquoy Verkocht 22
 • Woning Acquoy Verkocht 23
 • Woning Acquoy Verkocht 24
 • Woning Acquoy Verkocht 25
 • Woning Acquoy Verkocht 26
 • Woning Acquoy Verkocht 27
 • Woning Acquoy Verkocht 28
 • Woning Acquoy Verkocht 29
 • Woning Acquoy Verkocht 30
 • Woning Acquoy Verkocht 31
 • Woning Acquoy Verkocht 32
 • Woning Acquoy Verkocht 33
 • Woning Acquoy Verkocht 34

Direct verkocht via social media en ons woonmatchsysteem. Ook als eerste op de hoogte zijn of snel uw woning verkopen? Neem dan contact met ons op.

SFEERVOLLE VRIJSTAANDE WONING MET RUIME TUIN EN GARAGE! Deze uitgebouwde vrijstaande woning met garage ligt op een prachtige plek aan de rand van het dorp met heerlijk vrij uitzicht over de eigen tuin met daarachter de uitgestrekte landerijen. De woning is totaal uitgerust met 3 slaapvertrekken en een nette badkamer. De woning is altijd netjes onderhouden, geheel voorzien van dubbele beglazing en hardhouten raamkozijnen. Zowel op de oprit als in de straat is meer dan voldoende parkeergelegenheid. De woning biedt een inmiddels zeldzaam geworden combinatie van vrijheid, rust en leefgemak.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 7.5 m²
Via de bestrate oprit is aan de zijkant de voordeur bereikbaar. U wordt verwelkomd in de hal welke toegang verleent tot de woonkamer en de eerste verdieping. Vloer: parket. Wanden: gedeeltelijk bakstenen muur in een lichte kleurstelling, gedeeltelijk hout in een lichte kleurstelling. Plafond: verfwerk, in een lichte kleurstelling.
​.
Woonkamer – ca. 34.2 m²
Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar. In deze L-vormige woonkamer, waarin het daglicht overheerst, kan vanuit de zithoek genoten worden van het vrije uitzicht. Een gezellige sfeermaker is de schoonmetselwerk kachel. Aan de achterzijde is de eettafel gesitueerd met zicht op de eigen zonnige tuin. Vloer: parket, kleurstelling genuanceerd in een rood-bruin-terra kleurstelling. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk balkwerk plafond.

Half open keuken – ca. 8.3 m²
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning met toegang tot de bijkeuken/wasruimte. De rechte keukenopstelling uitgevoerd met lichte kastfrontendeurtjes in een houten kleurstelling gecombineerd met een houten aanrechtblad. De uitrusting van deze keuken bestaat uit een 4-pits gasfornuis (Whirlpool), een afzuigkap, een dubbele wasbak en een Bosch vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u door middel van openslaande deuren toegang tot de achtertuin. Vloer: plavuizen. Wanden: gedeeltelijk stucwerk/gedeeltelijk betegeld. Plafond: gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk balkwerk plafond.

Bijkeuken/wasruimte – ca. 3.9 m²
Praktische bijkeuken met witgoed aansluitingen (droger), opstelplaats van de CV-ketel en een keukenblok voorzien van wastafel. Tevens verleent de bijkeuken toegang tot het toilet. Vloer: betegeld, in een licht blauwe kleurstelling. Wanden: hout, in een lichte kleurstelling. Plafond: hout, in een lichte kleurstelling voorzien van inbouwspotjes.

Toilet
De vernieuwde toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje is gesitueerd achter in de woning. Het toilet beschikt over inbouwspots met dimmer. Het toilet is van het merk Villeroy & Boch. Vloer: tegels, in een lichtblauwe kleurstelling. Wanden: deels tegels in een lichte kleurstelling, deels stucwerk. Plafond: Hout, in een lichte kleurstelling.

Garage
Deze ruimte heeft een loopdeur naar de oprit en is geïsoleerd. In de garage is licht aanwezig. Het dak van de garage is ca. 10 jaar geleden vervangen. Vloer: beton.
INDELING VERDIEPING

Overloop – ca. 5.8 m²
Vanuit de hal is via de open spiltrap de overloop bereikbaar. Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Daglichttoetreding door middel van ramen in de westgevel. Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk bakstenen, in een lichte kleurstelling, gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling en gedeeltelijk hout in een lichte kleurstelling. Plafond: verfwerk, in een lichte kleurstelling

Badkamer – 5.7 m²
Deze vernieuwede badkamer is functioneel ingericht en voorzien van een bad (kraan: Dornbracht), een douchecabine met thermostaatkraan (kraan: Grohe), een witte wastafel (kraan: Dornbracht) met spiegel en verlichting, een zwevend toilet en mechanische ventilatie.Verwarming door middel van een radiator. Natuurlijke ventilatie is mogelijk door middel van een raam. Vloer: tegels, in een grijze kleurstelling. Wanden: tegels in een lichte kleurstelling. Plafond: hout, in een lichte kleurstelling voorzien van inbouwspotjes met dimmer.

Slaapkamer 1 – ca. 13.2 m²
Deze slaapkamer met vrij uitzicht is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een ruime inbouwkast. Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling, gedeeltelijk hout in een lichte kleurstelling. Plafond: verfwerk in een lichte kleurstelling.

Slaapkamer 2 – ca. 10.8 m²
Deze tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en verleent toegang tot het ruime dakterras (8.1 m²). Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling, gedeeltelijk hout in een lichte kleurstelling. Plafond: verfwerk in een lichte kleurstelling.

Slaapkamer 3 – ca. 7.5 m²
De derde kleinere slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een raam met uitzicht in de achtertuin. Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling, gedeeltelijk hout in een lichte kleurstelling. Plafond: verfwerk in een lichte kleurstelling.

BUITENOM

Tuin
De ruime, groene tuin is gesitueerd op het zuidwesten. De tuin beschikt over 2 terrassen, het ene terras is gesitueerd bij de slootkant. Het andere terras is gesitueerd is bij de woning en is gedeeltelijk overdekt. Ook vindt u in de tuin een vijver en een grasveld.

Ligging
De woning ligt op de grenzen van Zuid Holland, Utrecht en Gelderland. Acquoy is gelegen aan de rand van de Betuwe in de gemeente Geldermalsen. Het aangezicht van het dorpje Acquoy is zeer divers. Als u door de kern van het dorp rijdt, wordt namelijk het aangezicht afgewisseld met oude, karakteristieke huizen en nieuwe woningen die passen in het algehele beeld. De prachtige omgeving nabij de Linge nodigt u uit tot het maken van een wandel-, fiets- of autotocht om de directe omgeving te verkennen. Voor uw boodschappen c.q. andere activiteiten gaat u naar Culemborg (5 km), Vianen (8 km) of Leerdam (5 km).

Acquoy
Acquoy is een dorp in de gemeente Geldermalsen in de provincie Gelderland. Op 1 januari 2006 telde het dorp 617 inwoners. Acquoy ligt aan een oude bocht van de rivier de Linge die echter is afgesneden, zodat het nu aan een doodlopende arm van het riviertje ligt. Omdat in vroeger tijd langs of vlak achter de Lingedijk gebouwd werd, heeft het dorp een langgerekte en bochtige vorm gekregen. Acquoy ligt in het gebied van de Hollandse Waterlinie. Een markant punt in Acquoy dat bij velen bekend is, is de scheve kerktoren. De toren staat al scheef sinds hij gebouwd is in de 15e eeuw. De toren is ca. 17,5 m hoog en staat aan de bovenkant, aldus een meting uit 1985, ongeveer 1,15 meter uit het lood. Dat is ca. 0,2 graden minder dan de toren van Pisa. Opvallend is dat op het kerkhof het graf van een mevrouw Pisa te vinden is.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam

Gorinchem

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Sleeuwijk - Waterlinie 142

Koopprijs: €270.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 29

Koopprijs: €280.000 v.o.n. meer

Nieuwendijk

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem - Spoorbloem 327

Koopprijs: €289.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]