0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Benedenrijweg 82

RIDDERKERK
€ 400.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 79 m2
  • Perceeloppervlakte 432 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 1915

Omschrijving

Beleef je droom aan de Benedenrijweg 82: Sfeer & charme te koop!

Woning Alert! Ben jij op zoek naar een vrijstaand, sfeervol huis vol karakter met charmante luikjes, een royale tuin en parkeren op eigen terrein? Dan is dit je kans! Gelegen op een fantastisch plekje aan de Benedenrijweg, aan de voet van de Ringdijk, vind je dit juweeltje in de geliefde wijk Slikkerveer.

Dit huis straalt niet alleen sfeer uit, maar biedt ook volop mogelijkheden om er je eigen paradijs van te maken. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en op de verdieping zijn twee dakkapellen geplaatst, waardoor er twee ruime en comfortabele slaapkamers zijn ontstaan. Met wat liefde en aandacht kun je hier jouw ultieme droomhuis realiseren.

Geniet van de heerlijke tuin, waar je op zonnige dagen kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Met een perceel van maar liefst 432m² heb je alle ruimte om je groene vingers de vrije loop te laten of om heerlijk te genieten van het buitenleven. Laat je verrassen door de charme en de potentie van dit bijzondere huis en maak van Benedenrijweg 82 jouw nieuwe thuis!

Mogelijkheden - bekijk ook de digitale make-overs
Stel je voor: met een eenvoudige aanpassing verbind je de keuken met de woonkamer, zoals schitterend weergegeven op de impressiefoto’s. Hierdoor ontstaat een royale, open leefruimte waar je elke dag volop van kunt genieten. Het charmante nisje biedt tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld als sfeervolle werkplek of knus leeshoekje. Vergeet ook niet het stijlvolle toilet te bewonderen; hier is aan elk detail gedacht! De mogelijkheden zijn eindeloos—laat je inspireren door de digitale make-overs en zie hoe je van deze woning jouw ideale thuis kunt maken!

Highlights van deze karakteristieke woning:
•Bouwjaar 1915 - een huis met historie en charme!
•Woonoppervlakte 79m2 - compact maar met volop mogelijkheden
•Perceel 432m2 - ruimte genoeg voor tuinliefhebbers en buitenplezier
•23 jaar geleden verbouwd - nieuwe vloer - een solide basis met behoud van karakter
•Vloerverwarming begane grond
•Vloerisolatie, gedeeltelijke muurisolatie, dakisolatie en dubbel glas
•Berging
•Parkeren op eigen terrein - altijd je auto dichtbij
•Verkoopvoorwaarden: A-B-C levering van toepassing

INDELING BEGANE GROND

Welkom thuis!
Deze woning voelt als een warme omhelzing zodra je binnenstapt. Aan de zijkant en achterkant is de woning fraai uitgebouwd, wat extra ruimte en licht creëert. Je betreedt de woning via de uitgebouwde hal aan de zijkant, waar je toegang hebt tot het elektrische toilet en de keuken.

Keuken & badkamer
Aan de achterzijde van de woning is extra ruimte gecreëerd voor de keuken en badkamer. De gezellige keuken van 7 m² heeft een praktische rechte opstelling en is voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken loop je door naar de badkamer, uitgerust met een douche en wastafel.

Woonkamer
De sfeervolle woonkamer van 32,5 m², te bereiken via een klein niveauverschil vanuit de keuken, ademt een speelse en huiselijke sfeer. Deze royale en lichte ruimte is voorzien van dubbele terrasdeuren die uitkomen op een overdekt terras, waar je het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. Het balkenplafond en de tegelvloer met vloerverwarming dragen bij aan de warme, authentieke ambiance.
De woonkamer is verder verrijkt met een charmante wenteltrap naar de verdieping en een knus nisje met een c.v.-kast en een stalraampje. Deze hoek is perfect om in te richten als een gezellige werkplek of als extra opbergruimte.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers die, dankzij de dakkapellen, genieten van een overvloed aan natuurlijk licht.

Buitenleven
Dit charmante huis wordt omringd door een royale tuin, perfect voor liefhebbers van het buitenleven. Vanuit de woonkamer loop je via de openslaande deuren zo de terrasoverkapping op, waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht op de diepe, 28 meter lange tuin. De tuin is volledig omheind met schuttingen en hoge hagen, biedt veel privacy en is smaakvol ingericht met hortensia's, fruitbomen, een tweede zonneterras en een looppad van sierbestrating. Dankzij de gunstige ligging op het zuidwesten geniet je de hele dag van zon en rust. Bovendien is er een praktische berging van 5,6 m², ideaal voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap.

Fijne woonomgeving
Benedenrijweg in Ridderkerk is een geweldige locatie die rust, gemak en recreatie perfect combineert. Gelegen in de geliefde wijk Slikkerveer, biedt deze rustige omgeving volop groen en water, ideaal voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Achter de dijk ligt een prachtig wandelgebied waar je heerlijk kunt ontspannen.
Op loopafstand vind je het Dillenburgplein met diverse winkels voor al je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er in de buurt scholen, speeltuintjes en sportfaciliteiten, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen en sportievelingen.

De bereikbaarheid is top, met snelle verbindingen naar de A15 en A16 en eenvoudig openbaar vervoer naar de regio. Benedenrijweg in Ridderkerk biedt daarmee de perfecte woonomgeving voor wie op zoek is naar rust, comfort en goede voorzieningen.

Zien we je snel?

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1915
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg

Indeling

Woonoppervlakte 79 m²
Perceeloppervlakte 432 m²
Inhoud 256 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse G
Energie einddatum maandag 28 augustus 2034
Isolatie Dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, grotendeels dubbelglas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Normaal

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Ridderkerk
Sectie H
Perceelnummer 15
Oppervlakte 155 m²
1_6_PLFX3361
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen