0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Beukenhof 8

SLEEUWIJK
€ 450.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op zaterdag 19 oktober 2024 van 09:30 tot 14:00 uur.

  • Woonoppervlakte 118 m2
  • Perceeloppervlakte 227 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1973

Omschrijving

Open dag | Kijkdag:
Verkoop via inschrijving met bezichtigingen op afspraak, zaterdag 19 oktober van 09:30 tot 14:00 uur. Wil je het huis graag zien? Bel ons om een tijdslot te reserveren. We laten je met plezier dit leuke huis zien en maken er samen een fijne bezichtiging van! De biedingsdeadline is donderdag 24 oktober om 10:00 uur.

Ruimte en comfort in overvloed!

Welkom in deze ruime twee-onder-een-kapwoning met garage, gelegen op een heerlijke rustige hoek met een royale kavel van 227 m². Hier geniet je volop van een zonnige tuin op het zuiden, perfect voor wie houdt van buitenleven! De afgelopen jaren is deze woning volledig gemoderniseerd en verduurzaamd, met onder andere kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas, 9 zonnepanelen én een laadpunt voor de auto. Het energielabel B laat zien dat de woning helemaal klaar is voor de toekomst.

Binnen tref je maar liefst 4 comfortabele slaapkamers, ideaal voor gezinnen of thuiswerkers. De badkamer is in 2023 opgefrist en straalt luxe en stijl uit. Dankzij het hoekperceel is de tuin extra groot, met een lounge overkapping en sierbestrating. Privacy gegarandeerd door de omliggende schuttingen. De garage is via de tuin toegankelijk, en ook de voortuin is recent onder handen genomen met strakke bestrating.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is de ligging in een rustige, autoluwe buurt met volop speelruimte voor kinderen. Op loopafstand vind je scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen en het winkelcentrum De Nieuwe Es met een grote Albert Heijn en diverse winkels is makkelijk met de fiets bereikbaar.

Dit is de perfecte woning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een gezinsvriendelijke buurt!

Highlights:
•Bouwjaar 1973
•Woonoppervlakte 118m2 - volop ruimte voor het hele gezin
•Perceel 227m2 - geniet van een royaal perceel met zonnige tuin op het zuiden
•Aangebouwde garage 21m2 + parkeermogelijkheid op eigen terrein
•Z-vormige speelse woonkamer
•Moderne keuken met apparatuur
•4 slaapkamers
•Kunststof kozijnen en HR++ beglazing - energiezuinig, onderhoudsarm en duurzaam
•Energielabel B
•Badkamer met een frisse, eigentijdse look
•9 zonnepanelen (huur) - klaar voor een duurzame toekomst!

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
De zij-entree verleent toegang tot de woonkamer, de toiletruimte, de meterkast en kast.

Wonen & koken
De ruime Z-vormige living van maar liefst 40 m² is een absolute blikvanger! Met een stijlvolle houten vloer en een speelse indeling biedt deze woonkamer volop sfeer en comfort. Aan de voorzijde vind je een knus zitgedeelte met een leuk laag raam, waardoor je gezellig uitkijkt op de rustige straat. De natuurlijke lichtinval maakt dit de perfecte plek om te ontspannen. De trap naar de eerste verdieping is ook hier subtiel geïntegreerd.

Aan de achterzijde van de living bevindt zich een royale eetruimte, waar je heerlijk kunt tafelen met uitzicht op de tuin. Direct grenzend aan de eetkamer ligt de moderne keuken, die strak en eigentijds is vormgegeven. De witte greeploze kastfronten worden prachtig gecombineerd met houtlook elementen, wat zorgt voor een warme en luxe uitstraling. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en een handige close-in boiler voor direct warm water. Vanuit de keuken stap je zo de tuin in, wat het buitenleven nog dichterbij brengt.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Heerlijk slapen en ontspannen
Op de eerste verdieping vind je drie ruim bemeten slaapkamers, waarvan één aan de achterzijde en twee aan de voorzijde. Elke kamer biedt volop ruimte en mogelijkheden, perfect voor een goede nachtrust, een thuiskantoor of een gezellige kinderkamer.

Opfrissen
De moderne badkamer is in 2023 volledig opgefrist en omgetoverd tot een echt relax-paradijs! Hier kun je heerlijk tot rust komen in de luxe kwartronde douchecabine, terwijl het stijlvolle wastafelmeubel met spiegel zorgt voor een frisse, moderne uitstraling. Het tweede, zwevende toilet en de strakke designradiator maken het plaatje compleet.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Slaapkamer 4
Deze top etage biedt volop mogelijkheden! Op de overloop vind je praktische aansluitingen voor de wasmachine en droger, evenals de opstelplaats van de cv-combiketel. De royale vierde slaapkamer is heerlijk licht dankzij het grote dakraam en biedt een fijne plek om te slapen, werken of studeren. Extra bergruimte vind je achter het dakbeschot, perfect voor het opbergen van seizoensspullen of andere items die je uit het zicht wilt houden. Een multifunctionele verdieping met veel potentie!

Genieten van het buitenleven
De zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden, biedt ultiem gemak en comfort. Met sfeervolle sierbestrating en een heerlijke overkapping om te loungen, is dit dé plek om te ontspannen en van het buitenleven te genieten. Dankzij de schuttingen en zijpoort heb je hier volledige privacy. De voortuin en oprit zijn recent opnieuw aangelegd met strakke bestrating en stijlvolle verhoogde plantenbakken, wat zorgt voor een verzorgde en moderne uitstraling. Ook de zijkant van de woning is fraai afgeschermd met schuttingdelen, wat de oprit netjes afgrenst.

Garage
De ruime, aangebouwde garage van 21 m² is zowel praktisch als veelzijdig. Met een loopdeur naar de achtertuin en een handige roldeur aan de voorzijde biedt deze ruimte volop mogelijkheden. Daarnaast is er een oplaadpunt voor een elektrische auto direct op de oprit. Een perfecte combinatie van functionaliteit en gemak!

Kom snel deze prachtige woning bekijken, tot gauw!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1973
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 118 m²
Perceeloppervlakte 227 m²
Inhoud 417 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum dinsdag 19 september 2034
Isolatie Dubbel glas, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 77 m²
Ligging hoofdtuin Zuid
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren, op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, buitenzonwering, dakraam, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie S
Perceelnummer 940
Oppervlakte 227 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen