0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Binnendams 94

HARDINXVELD-GIESSENDAM
€ 325.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op vrijdag 20 september 2024 van 14:00 tot 17:00 uur.

  • Woonoppervlakte 91 m2
  • Perceeloppervlakte 171 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 1876

Omschrijving

Open Dag | Kijkmiddag
Wij verkopen dit huis via inschrijving en nodigen je van harte uit voor een persoonlijke bezichtiging tijdens de kijkmiddag op vrijdag 20 september van 14:00 tot 17:00 uur. Wil je graag een kijkje komen nemen? Neem dan je telefoon en bel ons om vooraf een tijdstip in te plannen op de aangegeven kijkdag. Wij laten je met veel plezier dit charmante huis zien en zorgen ervoor dat het een leuke bezichtiging wordt! Let op: de deadline voor het indienen van biedingen is woensdag 25 september om 12:00 uur. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Charmant, vrijstaand en betaalbaar: Jouw droomhuis aan de Binnendams

Rijdend over de Binnendams ervaar je meteen de rust en het landelijke karakter dat deze omgeving zo uniek maakt. En dan, alsof het zo moest zijn, doemt dit toffe huis op: een betaalbare vrijstaande woning in Hardinxveld-Giessendam die al je verwachtingen overtreft. Dit schattige witte huis, met zijn warme en uitnodigende voorgevel, trekt direct de aandacht.

Stap binnen en voel je thuis in de ruime woonkamer, de lichte uitgebouwde keuken en de praktische bijkeuken. Boven ontdek je een moderne badkamer en twee sfeervolle slaapkamers, verfraaid met dakkapellen voor extra ruimte en licht. Eén van de slaapkamers biedt zelfs toegang tot een gezellig dakterras. En dat is nog lang niet alles! De heerlijke tuin en royale berging maken dit huis helemaal compleet. Hier geniet je van rust, ruimte en comfort, precies zoals je dat altijd hebt gewenst!

Highlights:
•Bouwjaar 1876
•Woonoppervlakte 91m2
•Perceel 171m2
•2 slaapkamers
•Gedeeltelijk dubbel glas HR++ en dakisolatie

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Via de zijentree kom je binnen in de hal, waar zich de meterkast en de trapopgang bevinden. Vanuit de hal stap je direct de sfeervolle woonkamer binnen.

Wonen & koken
De speels ingedeelde woonkamer, met diverse lichtramen, biedt volop ruimte voor zowel een royale eettafel als een knusse zithoek bij de sfeervolle houtkachel. De laminaatvloer met grotendeels vloerverwarming zorgt voor extra comfort en een warme uitstraling.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de uitgebouwde keuken, een gezellige landelijke ruimte die van alle gemakken is voorzien. Denk aan een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser, alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen koken.

Vanuit de keuken bereik je de praktische bijkeuken, uitgerust met een extra keukenblok en aansluitingen voor de wasmachine en droger en voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra vriezer. In deze ruimte bevindt zich tevens de opstelplaats voor de cv-ketel. De bijkeuken biedt niet alleen toegang tot het toilet, maar heeft ook een deur naar de tuin, wat zorgt voor een handige en prettige overgang tussen binnen en buiten.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een comfortabele badkamer. Dankzij de grote dakkapel aan de oostzijde genieten beide slaapkamers van een overvloed aan natuurlijk licht. De slaapkamer aan de achterzijde is extra bijzonder, met een wandbrede kastenwand voor volop opbergruimte en een deur die toegang biedt tot het dakterras.

De badkamer is slim ingedeeld en voorzien van een douchecabine, wastafel, praktische kastruimte onder het schuine dak gedeelte en een stijlvolle designradiator. Een dakvenster zorgt hier voor extra licht en ventilatie, wat de ruimte een frisse en aangename uitstraling geeft.

Tuin - kavel 171m2
De achtertuin is een heerlijke, beschutte oase van rust, waar je volop kunt genieten van privacy. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en ligt op het noordoosten, wat zorgt voor een fijne balans tussen zon en schaduw. Daarnaast is er een royale berging met een lichtraam en een handige zolderberging van 10,8 m², perfect voor het opbergen van fietsen en diverse spullen. Verder is er een overkapping speciaal voor houtopslag, waardoor alles netjes en georganiseerd blijft.

Fijne ligging
Welkom in Hardinxveld-Giessendam, een gezellig dorp met een ideale ligging voor iedereen die van gemak houdt! Of je nu de rust van het dorp wilt ervaren of een dagje de drukte opzoekt, hier zit je altijd goed. Het treinstation ligt op nog geen 5 minuten lopen, waardoor je zo in de trein stapt voor werk of een uitje. Reis je liever met de auto? De snelweg A15 is om de hoek en brengt je in no-time naar Dordrecht, Rotterdam of Gorinchem. In Hardinxveld-Giessendam vind je alles wat je nodig hebt, met de perfecte mix van dorpse charme en uitstekende bereikbaarheid!

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden? Kom dan snel de voordelen van dit leuke huis ontdekken!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1876
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 91 m²
Perceeloppervlakte 171 m²
Inhoud 286 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse G
Energie einddatum dinsdag 8 april 2025
Isolatie Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Normaal

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rookkanaal, dakraam, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Sectie G
Perceelnummer 5483
Oppervlakte 171 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen