0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Blauwkapel 17

GORINCHEM
€ 525.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 129 m2
  • Perceeloppervlakte 155 m2
  • Aantal slaapkamers 5
  • Bouwjaar 2014

Omschrijving

Mooi hè? Dit is echt een fijne woning! De locatie is ideaal, waardoor je overal lekker snel bent: of het nu gaat om scholen, winkels, de voetbalclub of een gezellig uitstapje naar het centrum.

Wat een pareltje! Deze energiezuinige eengezinswoning uit 2014 heeft alles: een sfeervolle woonkamer, droomkeuken, luxe badkamer, HR++ beglazing én vloerverwarming en -koeling in het hele huis. En met vijf ruime slaapkamers is er plek voor iedereen!

De zonnige tuin op het zuidoosten is een heerlijke plek om te relaxen, met een royale diepte van 13 meter. Dit huis ligt in een rustige, kindvriendelijke wijk met speelvoorzieningen om de hoek, perfect voor zorgeloos buitenspelen. Blauwkapel 17 voelt als thuis. Misschien is dit wel jouw nieuwe adres – we laten het je graag zien!

Even een kleine opsomming van dit pareltje:
•Bouwjaar 2014
•Woonoppervlakte 129m2
•Perceel 155m2
•5 slaap-/werkkamers
•2x dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde
•Diverse zonnepanelen
•Rolluiken
•Airconditioning
•Op alle verdiepingen vloerverwarming-/koeling
•HR++ beglazing
•Energielabel A

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Bij binnenkomst via de voordeur kom je in een uitnodigende hal die toegang biedt tot het toilet, de meterkast en een handige kast met de warmtepompinstallatie (Alpha Innotec). Vanuit de hal leidt de trap je naar de eerste verdieping.

Wonen & koken
We stappen de royale woonkamer binnen. Aan de tuinzijde is een knus zitgedeelte waar je van het mooie uitzicht op de zonnige achtertuin kunt genieten. Op zonnige dagen zet je de dubbele tuindeuren open en vloeien binnen en buiten prachtig samen. De eettafel staat centraal tussen woonkamer en keuken, perfect voor gezellige diners met vrienden. Extra opbergruimte? Die vind je in de handige, diepe trapkast.

Aan de voorzijde van de woning vind je de luxe open keuken, stijlvol ingericht met strakke, greeploze witte kastfronten en een parallel opstelling. Deze moderne keuken is van alle gemakken voorzien: een combimagnetron, oven, vaatwasser, inductiekookplaat, stijlvolle RVS afzuigkap en een ruime koel-vriescombinatie. Hier wordt koken echt een feestje!

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vind je drie comfortabele slaapkamers (twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde) en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld in een neutrale stijl en voorzien van vloerverwarming voor extra comfort. Hier kun je genieten van een douchecabine, een zwevend tweede toilet, een stijlvol wastafelmeubel en als kers op de taart: een heerlijk ligbad om lekker in te ontspannen.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede verdieping ontdek je een verrassend ruime zolderverdieping, waar twee dakkapellen zorgen voor een lichte en aangename sfeer. Hier zijn met zorg een vierde en vijfde slaapkamer gecreëerd, beide met handige opbergruimte. De overloop, verlicht door een dakraam, biedt ruimte voor de aansluitingen van de wasmachine en droger.

Tuin
Welkom in deze gezellige tuin! Hier word je begroet door een mooie mix van kunstgras, strakke grijze terrastegels en sfeervolle verhoogde plantenbakken. Perfect om een hapje en drankje te pakken, de BBQ aan te steken en samen met vrienden of familie volop te genieten. Dankzij de schuttingen heb je volop privacy. Met de tuin op het zonnige (zuid)oosten en een diepte van circa 13 meter, kun je de hele dag van de zon genieten. Ook is er een poort achterom voor extra gemak. Een fijne plek om heerlijk te ontspannen!

Berging
Achter in de tuin is de houten fietsenberging gesitueerd.

Speelgelegenheid
Je woont in een groen gebied met volop veilige speelplekken voor de kinderen, waar altijd een vriendje in de buurt is om mee te spelen.

Fort Blauwkapel
De wijk dankt zijn naam aan de fortachtige uitstraling van de hoger gelegen wooneilanden, omringd door groen en water. Deze opzet geeft de buurt een uniek, groen en waterrijk karakter, geïnspireerd op de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Parkeren is mogelijk in het openbare gebied.

Ligging - landelijk én stads
Hoog Dalem ligt ten oosten van Gorinchem, grenzend aan de polder. Vanuit de wijk wandel je zo de weilanden in. Er zijn diverse basisscholen en een winkelcentrum in de buurt. Voor activiteit en cultuur ligt de prachtige vestingstad Gorinchem aan de westkant, op fietsafstand van het oude stadscentrum en de oevers van de Merwede. Met goede bereikbaarheid via de A15 naar Rotterdam en de A27 naar Utrecht en Breda, biedt Hoog Dalem de perfecte mix van landelijk wonen met stedelijke voorzieningen. Een ideale plek om te wonen!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 2014
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 129 m²
Perceeloppervlakte 155 m²
Inhoud 469 m³
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum zaterdag 24 april 2027
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Elektrische boiler eigendom
Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp, aardwarmte

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 70 m²
Ligging hoofdtuin Oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rolluiken, airconditioning, dakraam, glasvezel kabel, zonnepanelen

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie P
Perceelnummer 1809
Oppervlakte 155 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_6_PLFX3361
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen