0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Buitenbaan 93

GORINCHEM
€ 425.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 131 m2
  • Perceeloppervlakte 212 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2011

Omschrijving

Je hebt je droomhuis gevonden!
Deze fijne hoekwoning in prachtige jaren dertig stijl biedt een leuk uitzicht op een waterpartij. Zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door het overvloedige daglicht dat de woning binnenstroomt. Achter de woning vind je een geweldige romantische tuin met een gezellige overkapping. Dit huis is perfect om in te leven en ligt in de kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk 'De Lingewijk'. Aan de voorzijde heb je een rustige straat met vrij uitzicht over het water. Deze woning is helemaal klaar voor gezinsgeluk, comfortabel wonen en genieten van het goede leven. Kom snel bezichtigen en ervaar het zelf!

Highlights:
•Bouwjaar 2011
•Woonoppervlakte 131m2
•Perceel 212m2
•Energielabel A

INDELING BEGANE GROND
Welkom! De hal met meterkast geeft toegang tot de royale woonkamer. Hier heb je genoeg ruimte voor zowel een zit- als een eetgedeelte. Het zitgedeelte aan de voorzijde biedt een leuk uitzicht op de straat. Er is een handige trapkast voor extra bergruimte. Aan de achterzijde vind je de half open keuken met hoekkeuken en apparatuur, en een deur naar de tuin. Een tussenhal leidt naar het toilet en de trapopgang naar de verdieping.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vind je drie ruime en sfeervolle slaapkamers. Aan de voorzijde heb je een royale slaapkamer die zich over de hele breedte van de woning uitstrekt, perfect voor een luxueuze master bedroom. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede slaapkamer, ideaal als kinder- of logeerkamer. De derde slaapkamer aan de zijkant van de woning heeft een charmante dakkapel, waardoor deze kamer heerlijk licht en ruim aanvoelt. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet, zodat je je dag fris en ontspannen kunt beginnen.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is een prachtige open ruimte met een indrukwekkend hoge nok en sfeervolle smalle lichtramen aan zowel de voor- als achterzijde. De mogelijkheden zijn hier werkelijk eindeloos. Stel je voor: een gezellige hobbyruimte, een luxe thuiswerkplek of zelfs nog twee extra slaapkamers! De ruimte biedt volop mogelijkheden voor jouw creatieve ideeën. Daarnaast zijn de c.v.-ketel, het mechanische ventilatiesysteem en de aansluitingen voor de wasmachine en droger al aanwezig, wat het nog makkelijker maakt om deze verdieping naar jouw wensen in te richten. Heb jij al een idee wat je hiermee zou willen doen?

TUIN EN BUITENRUIMTES
De prachtige tuin op het noordoosten is een ware blikvanger, gelegen op een mooie hoekkavel. Zowel de voor-, zij- als achtertuin zijn liefdevol aangelegd en vol met kleurrijke bloemen en weelderige planten die een rustgevende en betoverende sfeer creëren. Hier kun je genieten van lange zomerdagen, omringd door de natuur in je eigen paradijs. De tuin beschikt over een praktische stenen (fietsen)berging en een charmante overkapping met aangrenzende houten berging, perfect voor het opslaan van al je tuingereedschap en het creëren van een knusse zithoek. Dit is dé plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven! Er is een achterom aanwezig.

Kom snel langs om deze heerlijke woning zelf te ervaren!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwjaar 2011
Bouwvorm Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte 131 m²
Perceeloppervlakte 212 m²
Inhoud 465 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum woensdag 31 mei 2034
Isolatie Volledig geïsoleerd
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 102 m²
Ligging hoofdtuin Noord-oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie F
Perceelnummer 4075
Oppervlakte 212 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen