0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Buitendijk 81 b

HANK
€ 1.075.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 232 m2
  • Perceeloppervlakte 1606 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2015

Omschrijving

Beleef het ultieme woongenot in dit prachtig vormgegeven, vrijstaande huis met weids uitzicht over de landerijen!

Op een royaal perceel van 1.606 m² aan de rand van Hank, vind je deze goed onderhouden woning die aan al jouw wensen voldoet. Met een ruime garage inclusief verdieping en een schitterende tuin geniet je hier van een ongekend gevoel van vrijheid en ruimte. Het elegante ontwerp kenmerkt zich door een open vide in de hal, vier royale slaapkamers en twee luxe badkamers. Dankzij de slaapkamer en badkamer op de begane grond is levensloopbestendig wonen gegarandeerd, met alle comfort en toegankelijkheid die je nodig hebt.

Op korte afstand ligt het waterrijke natuurgebied "De Biesbosch", waar je kunt genieten van prachtige wandelingen en ontspannende boottochten.

Een leuke bonus is het naastgelegen perceel, ideaal voor het houden van geitjes, kippen of schapen, of voor elke andere creatieve invulling die je maar kunt bedenken. Dit draagt bij aan de charmante en idyllische sfeer van je nieuwe thuis. Vrijer en mooier wordt het niet – deze woning tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht

Highlights:
•Bouwjaar 2015
•Woonoppervlakte van 232 m²
•Perceel 1.606m2
•Energielabel A+
•22 zonnepanelen
•Levensloopbestendig te bewonen
•Volledige vloerverwarming
•4 slaapkamers
•2 badkamers
•Grote garage met 2 verdiepingen
•Heerlijke tuin met vrij uitzicht
•Terras overkapping
•Parkeren op eigen terrein voor diverse auto’s
•Nabij het Nationaal Park "de Biesbosch"

INDELING BEGANE GROND

Kom binnen en ervaar een zee van ruimte!
Zodra je de villa betreedt, word je van de ene aangename verrassing in de andere ondergedompeld. De indrukwekkende glazen entree, vol daglicht, onthult een prachtig trappenhuis met een spectaculaire vide en geeft toegang tot een toilet, garderobenis en het leefgedeelte.

Leefruimte
De woonkamer, eetkamer en open keuken vloeien moeiteloos in elkaar over, waardoor een huiselijk en gezellig gevoel ontstaat. Twee dubbele openslaande deuren verbinden de binnenruimte met de tuin, wat het landelijke wonen extra benadrukt. Het sfeervolle t.v.-haardmeubel met gashaard zorgt voor warmte en gezelligheid tijdens de koude maanden. Aan de achtergevel van het huis bevindt zich een ruime overkapping met lichtstraat, zodat je langer buiten kunt zitten en van de tuin kunt genieten.

Keuken
Deze strakke, luxe hoekkeuken is van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt onder andere over een hoogwaardig M-systeem inductie fornuis van 90 cm, vervaardigd van roestvrij staal, een ruime oven en een elegante schuine afzuigkap. Perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden in stijl.

Tussenportaal
Vanuit de keuken kom je in het tussenportaal, dat toegang biedt tot de bijkeuken, de slaapkamer op de begane grond en de garage.

Levensloopbestendig
Ben je op zoek naar een woning die geschikt is voor de langere termijn? Dan voldoet deze woning aan al je wensen! Het is volledig ingericht om comfortabel op de begane grond te wonen. Hier vind je een ruime en suite slaapkamer met een walk-in closet en een aangrenzende badkamer. Deze moderne badkamer is voorzien van een stijlvol dubbel wastafelmeubel, een toilet en een inloopdouche.

Garage + verdieping
Aangrenzend aan de woning en inpandig bereikbaar via het tussenportaal, bevindt zich een ruime garage met een trap naar de bovenverdieping. Deze garage biedt volop opslagruimte en mogelijkheden voor diverse doeleinden. Of je nu een aparte werkruimte of een gastverblijf wilt creëren, de keuze is aan jou!

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met vide en een prachtig uitzicht op de hal, drie slaapkamers en een tweede badkamer. Een apart toilet op deze verdieping zorgt voor extra comfort en gemak. De slaapkamers zijn perfect voor kinderen, gasten of als kantoorruimte. Daarnaast biedt de tweede badkamer een luxe ervaring met een douche, ligbad en een stijlvol dubbel wastafelmeubel.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
Via een vlizotrap bereik je de tweede verdieping, waar volop potentieel wacht. Met de installatie van een vaste trap kun je hier eenvoudig twee extra slaapkamers creëren. Dit zou bijna 30 m² extra woonoppervlakte opleveren, ideaal voor een groeiend gezin of als hobbyruimte.

De tuin - een oase van rust en ruimte
De tuin van deze woning is misschien wel de echte hoofdprijs. De royale achtertuin loopt naadloos over in de aangrenzende weilanden, wat een schitterend uitzicht biedt. De overkapping, verbonden aan de woning, creëert een heerlijke plek om te genieten van zwoele zomeravonden en gezellige barbecues met de familie.

Met de schuren in de tuin heb je aan opslagruimte geen gebrek
Aan de rechterkant van de woning ligt een ruime strook groen, wat een fantastische toevoeging is aan het comfort van de woning. Altijd al gedroomd van het houden van geiten, schapen of kippen? Hier is dat mogelijk! De tuin is natuurlijk geheel naar eigen wens in te richten, zodat je je eigen stukje paradijs kunt creëren.

Parkeren
De woning beschikt over parkeergelegenheid voor zo'n drie auto's aan de voorkant van de woning.

Ligging
Hank is een charmant dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant, dicht bij het Nationaal Park De Biesbosch. Dit natuurgebied staat bekend om zijn prachtige landschappen, waterwegen en diverse flora en fauna. Hank zelf biedt een rustige en gezellige dorpssfeer met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. De centrale ligging zorgt ervoor dat steden zoals Breda, Dordrecht en Gorinchem gemakkelijk te bereiken zijn, waardoor je kunt profiteren van de rust van het platteland en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Deze woning aan de Buitendijk 81b in Hank is een droom voor iedereen die op zoek is naar ruimte, comfort en een adembenemende natuurlijke omgeving. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden die deze prachtige woning te bieden heeft!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Villa
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2015
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Open ligging, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 232 m²
Perceeloppervlakte 1606 m²
Inhoud 1088 m³
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A+
Energie einddatum zaterdag 22 april 2034
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming geheel, gashaard

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Schuur / Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra, vliering

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, zonnepanelen

Kadastrale gegevens

Gemeente Dussen
Sectie R
Perceelnummer 2487
Oppervlakte 885 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen