0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Dalem Donk 4

GORINCHEM
€ 1.200.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 226 m2
  • Perceeloppervlakte 825 m2
  • Aantal slaapkamers 6
  • Bouwjaar 2007

Omschrijving

Vrijstaande jaren '30 villa op een unieke locatie, direct grenzend aan de natuur en het rivierenlandschap!

Gelegen aan de rand van de prestigieuze villawijk Dalemse Donken, op een steenworp afstand van de rivier ‘de Merwede’ en nabij ‘Het Groote Wiel’ en het centrum van Gorinchem. De royale kavel van 825 m² biedt volop rust en privacy. Deze villa combineert hoogwaardige architectuur en comfort met een schitterende ligging in het groen, grenzend aan een beschermd archeologisch park. De statige jaren '30 stijl, met oog voor detail en hoogwaardige materialen, geeft het huis een tijdloze uitstraling. De fraai aangelegde, op het zuiden gelegen tuin is de perfecte plek om te ontspannen. Met 6 slaapkamers en een werkkamer biedt dit ruime familiehuis volop mogelijkheden. Het groene park om de hoek nodigt uit voor een heerlijke wandeling. Een droomhuis voor elk gezin!

Highlights:
•Bouwjaar 2007
•Woonoppervlakte 226m2
•Perceel 825m2
•3 woonlagen + bergzolder
•Inpandige garage en parkeergelegenheid op eigen oprit
•Vloerverwarming begane grond (exclusief garage/werkkamer)
•Royale woonkamer 51m2 en woonkeuken van 27m2
•Werkkamer op de begane grond
•6 comfortabele slaapkamers
•Complete badkamer
•Volledig geïsoleerd, voorzien van dubbel glas en HR++ glas (Energielabel A)
•Hardhouten kozijnen
•Zonnige, op het zuiden gelegen tuin met tuinhuis/berging

INDELING BEGANE GROND

Hal
De royale oprit en inpandige garage bieden volop parkeergelegenheid. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een stijlvolle hal met een elegante zwart-witte tegelvloer, trapopgang voorzien van een loper, trapkast en een luxe toilet. Dubbele deuren met roedeverdeling leiden naar de ruime woonkamer. Aan de linkerzijde is de garage inpandig te bereiken, wat zorgt voor extra gemak en comfort.

Woonkamer
De sfeervolle woonkamer met houten vloerdelen biedt een warme en uitnodigende ambiance. Dubbele deuren openen naar het zonneterras, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De open haard met een robuuste hardstenen haardmantel is een echte eyecatcher die de ruimte extra gezellig maakt. Een praktische doorgang leidt naar de werkkamer van 13 m² – een inspirerende ruimte met een directe toegang tot de tuin. Via elegante en-suite schuifdeuren is de royale woonkeuken te bereiken, waardoor het geheel een mooi open en ruimtelijk gevoel krijgt.

Woonkeuken
De sfeervolle woonkeuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, biedt met haar 27 m² volop ruimte voor gezelligheid en kookplezier. Dubbele openslaande deuren aan de westzijde geven toegang tot een knus terras, ideaal voor een diner in de avondzon. De speelse, landelijke keuken is verdeeld in verschillende delen, waarbij het oog direct valt op de robuuste schouw met het luxe zwarte Boretti gasfornuis, voorzien van 6 pitten, een grillplaat en twee ovens. Rondom de en-suite schuifdeuren is maatwerk kastruimte gecreëerd, met zowel een servieskast als een wandkast vol hoogwaardige inbouwapparatuur voor de echte kookliefhebber. Het spoelgedeelte, met hardstenen aanrechtblad en nostalgische kranen, is praktisch in een hoek geplaatst voor optimaal gebruik van de ruimte.

Garage
De inpandige garage van 15 m² is uitgerust met een elektrisch bedienbare roldeur, die gemakkelijk toegankelijk is vanaf de oprit. Daarnaast is de garage ook direct vanuit de hal te bereiken en voorzien van de aansluitingen voor zowel wasmachine als droger, wat extra gemak biedt en zorgt voor een naadloze verbinding met de woning.

INDELING EERSTE VERDIEPING

4 slaapkamers
Het is bijzonder aangenaam bovenkomen op de lichte overloop, waar de unieke trappartij in de uitbouw voor een speelse lichtinval zorgt. Dankzij de grote ramen in deze uitbouw wordt de overloop en het trappenhuis tot aan de tweede verdieping prachtig verlicht door natuurlijk daglicht. Op de overloop bevinden zich een separaat toilet, de badkamer en vier slaapkamers. De royale slaapkamer aan de achterzijde is een heerlijke ruimte met dubbele deuren die openen naar het woningbrede balkon op het zuiden. Hier geniet je van een vrij uitzicht op het groene landschap – een perfecte plek om ontspannen wakker te worden.

Heerlijk opfrissen
De 7m² grote badkamer is een oase van comfort, met een halfronde douchecabine voorzien van massagejets, handdouche en zitje. Daarnaast beschikt de ruimte over een ruim ligbad, een wastafel met stijlvolle spiegel en een designradiator voor extra warmte. Het separaat geplaatste toilet op de overloop biedt extra privacy.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

2 slaapkamers
De tweede en hoogste etage herbergt de laatste twee slaapkamers, waarmee het totaal op zes komt. De slaapkamer aan de voorzijde van de villa is voorzien van twee charmante dakkapellen, terwijl de kamer aan de achterzijde zowel een dakkapel als een dakraam heeft, wat zorgt voor veel lichtinval. Daarnaast is er voldoende bergruimte en de technische ruimtes met de opstelplaats voor de c.v.-ketel en het WTW-systeem. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar voor extra opbergruimte.

Tuin rondom
De royale tuin rondom de woning is werkelijk het pronkstuk van het huis. De achtertuin, gelegen op het zonnige zuiden, biedt de hele dag door mogelijkheden om van de zon te genieten. Omgeven door strak geschoren hagen, geniet je hier van volledige privacy. Een groot zonneterras grenst aan de achtergevel en via twee prachtige dakmoerbei bomen wandel je de tuin in. Een sierlijke vijver, doorkruist door twee charmante steigerbruggetjes, slingert door de groene tuin met diverse bomen, struiken en een fris gazon. Achter in de tuin staat een sfeervol, achthoekig tuinhuis van 17 m² met dubbele terrasdeuren en een tweede terras. De tuin grenst bovendien aan de vrije natuur en een park. Parkeren kan eenvoudig op de eigen oprit.

De Donken, Gorinchem – wonen in het hart van de natuur
De Donken in Gorinchem is een exclusieve woonwijk waar luxe en natuur samenkomen. Deze prachtige wijk dankt haar naam aan de drie kenmerkende natuurlijke verhogingen in het landschap, de zogenaamde "donken." Omringd door het groen en grenzend aan het rivierenlandschap van de Merwede, voelt elke dag hier als een klein avontuur in de natuur. Tegelijkertijd ligt het bruisende centrum van Gorinchem, met zijn historische vesting en gezellige sfeer, op slechts een paar minuten fietsen.

De wijk is geliefd om haar rustige en kindvriendelijke karakter, met enkel bestemmingsverkeer en een hechte buurtgemeenschap. Of je nu wilt wandelen langs de rivier, fietsen naar de stad of genieten van de weidse uitzichten, De Donken biedt het beste van twee werelden: landelijke rust en stadse gemakken. Scholen en winkels zijn op korte afstand en via de A15 ben je snel in Rotterdam, terwijl de A27 Utrecht en Breda binnen handbereik brengt. Perfecte combinatie van landelijke rust en uitstekende bereikbaarheid!

Ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in je wooncarrière met meer ruimte en comfort? Dalem Donk 4 biedt precies wat je zoekt. Kom je binnenkort een kijkje nemen? We laten je dit droomhuis graag live ervaren!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Villa
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2007
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een park, aan een rustige weg, in een woonwijk, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 226 m²
Perceeloppervlakte 825 m²
Inhoud 880 m³
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 6
Aantal woonlagen 4

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum zondag 20 augustus 2034
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp terugwininstallatie

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen, inpandig
Schuur / Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra, elektrische deur

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, dakraam, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie F
Perceelnummer 3965
Oppervlakte 825 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen