0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

De Linie 5

GORINCHEM
€ 475.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 101 m2
  • Perceeloppervlakte 133 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2017

Omschrijving

Mooi hè? Dit is nog eens een leuke eengezinswoning!

Door de centrale ligging zit je overal snel: scholen, winkels, de voetbalclub en het centrum. Zodra je binnenstapt, voel je het meteen: dit is fijn! De woning springt iets naar achteren ten opzichte van de andere huizen, wat zorgt voor een unieke en dynamische uitstraling. De basis is perfect: veel lichtinval, heerlijke leefruimtes en als kers op de taart een zonnige tuin met grote berging en lounge overkapping. Boven tref je 4 slaapkamers en een moderne badkamer. De sfeer binnen wordt doorgetrokken naar de fijne achtertuin met een heerlijk terras, verhoogde plantenbakken en de achterom die uitkomt op het parkeerplein - ideaal! Extra pluspunten: vloerverwarming op alle verdiepingen, kunststof kozijnen en 5 zonnepanelen op het dak.

Veel woongenot en comfort
•Energielabel A
•Bouwjaar 2017
•Woonoppervlakte 101m2
•Perceel 133m2
•4 slaapkamers
•Compleet geïsoleerd, HR++ beglazing en zonnepanelen
•Kunststofkozijnen
•Geheel vloerverwarming
•Rolluiken
•Onderhoudsvriendelijke ingerichte achtertuin
•Royale berging met lounge overkapping
•Winkelcentrum Hoog Dalem en scholen op loopafstand

INDELING BEGANE GROND

Welkom! Drie woonlagen woonplezier laten we je zien, alles super netjes afgewerkt. Via de voordeur bereik je de hal met meterkast, modern toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Leefruimte
Op de begane grond vind je een ruime woonkamer en een luxe, moderne open keuken. Het zitgedeelte aan de tuinzijde biedt een prachtig uitzicht op de zonnige achtertuin. De grote glaspui en deur geven toegang tot het terras met een groot elektrisch zonnescherm. In de woonkamer is een handige trapkast met voldoende bergruimte, ideaal voor de stofzuiger en boodschappen. Bij de keuken is er ruimte voor een eettafel, perfect om gezellig met het hele gezin te genieten! In het hele huis zijn de vloeren strak afgewerkt en op alle verdiepingen ligt vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort.

De keuken aan de voorzijde is voorzien van een rechte opstelling en een hoge apparatenkast met veel berg- en werkruimte. Uitgerust met alle wenselijke inbouwapparatuur: 5-pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koel-vriescombinatie. De ligging biedt een prettig zicht op de gezellige straat!

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een moderne badkamer. Twee slaapkamers aan de achterzijde hebben rolluiken, de slaapkamer aan de voorzijde heeft vaste kasten. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, tweede toilet, wastafel met spiegel en badkamerkast, vloerverwarming en een designradiator.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is ingericht met een voorzolder voorzien van wasmachine- en droger aansluitingen, c.v.installatie en een 4e slaap-/werkkamer met twee dakramen.

5 zonnepanelen | zonnestroominstallatie
Dit huis is uitgerust met een moderne zonnestroominstallatie, bestaande uit 5 zonnepanelen op het dak aan de achterzijde. Een omvormer in de installatiezone op zolder en een aparte groep in de meterkast zorgen voor efficiënte werking. De opgewekte stroom wordt via de slimme elektrameter teruggevoerd naar het elektriciteitsnetwerk.

Tuin
De tuin is prachtig aangelegd en ligt op het zonnige (zuid)westen. Onderhoudsvrij en stijlvol ingericht, beschikt deze over een royaal terras met sierbestrating, een gazon, verhoogde plantenbakken en een berging met een gezellige lounge overkapping. Dankzij de geplaatste schuttingen en de poort met achterom, die uitkomt op het parkeerpleintje, geniet je hier van optimale privacy.

Berging
Achter in de tuin vind je een ruime houten fietsenberging van 13m² met dubbele deuren. Aansluitend is er een gezellige terrasoverkapping, perfect om heerlijk buiten te ontspannen.

Voel je thuis door de centrale locatie
Dankzij de ligging aan het begin van Hoog Dalem woon je dichtbij alle sociale en commerciële voorzieningen die de wijk te bieden heeft. Winkels, basisscholen, kinderopvang en sportfaciliteiten zijn allemaal binnen een paar minuten te voet of met de fiets bereikbaar! Binnen 10 minuten fietsen sta je in de gezellige binnenstad van Gorinchem. Bovendien ben je vanaf deze locatie in no-time op de snelwegen A15 en A27.

Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige woning? Dan heten we je van harte welkom aan de Linie 5!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 2017
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 101 m²
Perceeloppervlakte 133 m²
Inhoud 367 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum vrijdag 5 maart 2027
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming geheel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 60 m²
Ligging hoofdtuin West
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, dakraam, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie P
Perceelnummer 2202
Oppervlakte 133 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen