0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Eemkerck 7

WERKENDAM
€ 475.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 120 m2
  • Perceeloppervlakte 229 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1972

Omschrijving

Welkom thuis in dit royale, degelijk gebouwde en uitstekend onderhouden droomhuis met Energielabel A!

Deze prachtig geschakelde twee-onder-een-kapwoning met garage combineert comfort en luxe op de beste manier. Gebouwd in 1972 en sindsdien perfect onderhouden, is de woning volledig voorbereid op de toekomst met 12 zonnepanelen, vloerisolatie, super+ glas, dak- en spouwmuurisolatie. De buitenzijde is professioneel gestraald, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd voor een frisse uitstraling. Met een aangebouwde, verlengde garage, oprit en een rustige ligging in een kindvriendelijke straat, biedt deze woning alles voor zorgeloos wonen. De lichte Z-vormige woonkamer met open haard, moderne keuken, 4 ruime slaap- en werkkamers, aparte wasruimte, luxe badkamer en een zonnige tuin op het zuidoosten maken dit het ideale thuis. Hier voel je je elke dag echt thuis!

Voel je thuis door de centrale locatie!
Eemkerck biedt de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid, gelegen in een groene woonomgeving met alles binnen handbereik. Geniet van de nabijheid van het zwembad, de tennisbaan en de sfeervolle Hoogstraat vol gezellige winkels. Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park De Biesbosch, slechts een fietstocht verwijderd, en laat je betoveren door de charmante rivier de Merwede en de karakteristieke havens van Werkendam. Met scholen en sportfaciliteiten op loopafstand is dit de perfecte locatie voor gezinnen. Bovendien zorgen de snelle verbindingen naar de A27 en A15 ervoor dat steden als Gorinchem, Breda en Rotterdam moeiteloos bereikbaar zijn. Hier geniet je van de ideale balans tussen natuurrijke rust en uitstekende bereikbaarheid, wat het wonen hier bijzonder aangenaam maakt!

Highlights:
•Bouwjaar 1972
•Perceel 229m2
•Woonoppervlakte 120m2
•4 slaap-/werkkamers
•Luxe badkamer met whirlpool ligbad, inloopdouche, zwevend toilet en dubbel wastafelmeubel
•Aangebouwde en verlengde garage + parkeergelegenheid op eigen terrein
•Uitstekend geïsoleerd: muur-, dak- en vloerisolatie, 12 zonnepanelen
•Super+ glas voor optimale warmte- en geluidsisolatie
•Voorzien van rolluiken en zonwering rondom voor extra comfort en privacy

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Na het parkeren van de auto op de oprit betreden we de woning via de entree. De overdekte entree geeft toegang tot een nette hal, een modern toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping.

Wonen & koken
Stap binnen in de Z-vormige leefruimte van maar liefst 40m², waar elegantie en sfeer samenkomen. Het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde bieden volop ruimte om te genieten, met laminaatvloeren, strakke stucwanden en plafonds die een moderne uitstraling geven. De open haard op het plateau zorgt voor extra warmte en gezelligheid, terwijl de trapkast handige opbergruimte biedt. Zelfs aan comfort is gedacht met de aanwezige airconditioning, perfect voor warme zomerdagen.

De keuken, met een deur naar de zonnige tuin, gelegen aan de achterzijde van de woning, is een ware blikvanger. De strakke, greeploze kastfronten en hoogwaardige apparatuur maken van koken een luxe ervaring. Voorzien van een keramische kookplaat (2023), stijlvolle rvs-afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en een inbouw koffieapparaat op ooghoogte, biedt deze keuken alles wat je hart begeert. Dankzij de waterontharder geniet je altijd van heerlijk zacht water. In deze keuken gaan verfijnde vormgeving en optimaal gebruiksgemak naadloos samen!

INDELING EERSTE VERDIEPING

Vanaf de overloop heb je toegang tot een praktische wasruimte met aansluitingen voor zowel wasmachine als droger. Op deze verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers: twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning. De keurig afgewerkte badkamer straalt luxe en comfort uit. Hier geniet je van een royale inloopdouche, een elegant hoekligbad met Whirlpool-functie, een zwevend toilet en een stijlvol dubbel wastafelmeubel met twee wastafels en een praktische spiegelkast. Voor extra comfort zorgt de designradiator voor aangename verwarming in de badkamer.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

De prachtige topverdieping is een echte verrassing en biedt volop mogelijkheden. Bij binnenkomst op de ruime overloop heb je toegang tot handige opbergruimtes achter de schuifdeuren aan beide zijden van de knieschotten. Daarnaast bevindt zich hier een royale vierde slaapkamer, voorzien van zowel een dakraam als een zijraam, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. De strakke laminaatvloer en de nette afwerking maken de kamer helemaal af, en met de aanwezige airconditioning geniet je hier altijd van een aangenaam binnenklimaat. Een veelzijdige verdieping die perfect is voor diverse woonwensen!

Tuin
Een prachtige woning verdient een net zo uitnodigende tuin! Aan de voorzijde vind je een charmante voortuin met een oprit naar de garage, wat een warm welkom biedt. De achtertuin, gelegen op het zonnige zuidoosten en met een afmeting van circa 9,8x9,4 meter, garandeert altijd een plek om van de zon te genieten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met fraaie bestrating en wordt verfraaid door prachtige hortensia’s. De schuttingen rondom zorgen voor privacy, terwijl een handige achterom de tuin makkelijk toegankelijk maakt. Hier kun je in alle rust genieten van het buitenleven!

De voortuin is met zorg en oog voor detail speels aangelegd, met stijlvolle verhoogde plantenbakken die het geheel een moderne uitstraling geven. De rode esdoorn voegt een vleugje kleur en elegantie toe, waardoor de voortuin een uitnodigende en sfeervolle entree vormt.

Garage
De ruime garage van maar liefst 27 m² is aan de achterzijde verlengd, waardoor je extra ruimte hebt voor opslag of hobby’s. Een deur naar de tuin en een groot raam in de fraaie potdekselwerk achtergevel zorgen voor veel natuurlijk licht en een prettige verbinding met de buitenruimte.

Conclusie
Eemkerck 7 is een echte parel waar comfort en een ideale locatie samenkomen. Hier vind je alles wat je zoekt in een droomhuis. Mis deze kans niet—maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat deze fantastische woning te bieden heeft!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Geschakelde twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1972
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 120 m²
Perceeloppervlakte 229 m²
Inhoud 420 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum maandag 9 oktober 2034
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, open haard

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 92 m²
Ligging hoofdtuin Zuid-oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, airconditioning, dakraam, zonnepanelen

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie R
Perceelnummer 918
Oppervlakte 229 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen