0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Eksterlaan 38

LEERDAM
€ 450.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op donderdag 24 oktober 2024 van 13:00 tot 17:00 uur.

  • Woonoppervlakte 125 m2
  • Perceeloppervlakte 201 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1974

Omschrijving

Open Huis | Kijkdag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op de kijkdag: donderdag 24 oktober van 13:00 tot 17:00 uur. Wil je langskomen? Grijp dan je telefoon en bel ons om vooraf een tijdslot te reserveren op deze kijkdag. We laten je met veel plezier dit geweldige huis zien en zorgen ervoor dat de bezichtiging een leuke ervaring wordt! De biedingsdeadline is vastgesteld op woensdag 30 oktober om 09:00 uur. Mis deze kans niet!

Een plek om je thuis te voelen in een toffe woning met veel pluspunten!
We verkopen graag woningen van mensen met smaak, daar staan we ondertussen wel om bekend! Nu hebben we opnieuw het genoegen om een prachtige woning aan de Eksterstraat 38 aan te bieden en daar zijn we ontzettend trots op! Deze unieke geschakelde twee-onder-een-kapwoning, met eigen oprit en inpandige garage, ligt schitterend in 'Leerdam-Noord' aan een brede straat met een sfeervolle waterpartij aan de voorzijde en een kinderspeelplaats aan de achterzijde. Dit betekent volop privacy en geen inkijk. Geniet van de zonnige, vrij gelegen tuin op het zuiden, 3 comfortabele slaapkamers, een aparte wasruimte, een praktische bergzolder, en een schitterende, gloednieuwe badkamer. En dankzij de zeldzaam grote raampartijen is het een heerlijke lichte woning. Zie jij jezelf hier al wonen?

Pluspunten:
•Vrij uitzicht voorzijde over een brede straat, groen en waterpartij
•Achterzijde geen inkijk maar een kinderspeelplaats
•Woonoppervlakte: 125m2
•Kavel: 201m2
•Tuin op het zonnige zuiden
•Sfeervolle woonkamer met houtkachel
•Tuingerichte keuken met ruim plaats voor de eettafel
•Inpandige garage bereikbaar vanuit de keuken, oprit en de tuin
•3 slaapkamers
•Woningbreed balkon grenzend aan de hoofdslaapkamer en badkamer
•Een plaatje van een nieuwe badkamer
•Separate wasruimte
•Ruime bergzolder
•Dubbele beglazing
•Winkel, scholen, centrum station, dit is allemaal om de hoek, hoe fantastisch!

INDELING BEGANE GROND
De woning heeft een eigen oprit en een garage, dus aan parkeerruimte geen gebrek. Via de zij-entree van de woning bereiken wij deze prachtige woning. Door het groen, de Annabelle hortensia’s en de leibomen ligt het huis heerlijk beschut. Geen last van verkeer dus. Als je de hal binnenkomt merk je meteen dat dit huis sfeer heeft. In de hal zijn de trapopgang, de meterkast en de moderne toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje gesitueerd.

Wonen & koken
We lopen door naar de woonkamer. Een prachtige sfeervolle ruimte met enorme glaspartijen die uitzicht geven over de tuin. Rust ga je hier vinden want er is ruimte genoeg om een heerlijke zit te creëren. De open haard met gietijzeren houtkachel is een regelrechte sfeermaker. Het geheel is uiteraard fraai afgewerkt met houten vloerdelen, strakke wanden en een gewelfd plafond. Laten we verder lopen richting de woonkeuken. Ook de achterpui is een geweldige eyecatcher en geheel van glas met deur naar de tuin. Hier is ruim plaats voor een grote eettafel, een uitnodigende plek om lekker te relaxen met zicht op de tuin. Aangrenzend is de L-vormige keuken gesitueerd. Een maaltijd koken gaat je zeker lukken op dit stoere roestvrijstalen Smeg fornuis met 6 branders en oven. Maar ook vind je hier een vaatwasser, afzuigkap en een koelkast. Vanuit de keuken is een deur naar de inpandige garage, deze is betegeld en voorzien van twee loopdeuren naar de oprit en de achtertuin.

INDELING EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers (twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde), de badkamer, de wasruimte met toilet en de royale bergzolder. De eerste slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een deur naar het balkon. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De vloeren zijn keurig afgewerkt met eiken laminaat in een stoere brede planken look. Een vierde slaapkamer is opgeofferd om plaats te maken voor een ruime, moderne badkamer, terwijl de voormalige badkamer is omgetoverd tot een praktische wasruimte met toilet.

Badkamer
Na een lange werkdag kun je heerlijk tot rust komen in deze stijlvolle, tijdloze nieuwe badkamer. Deze is uitgerust met een vrijstaand ligbad en een elegante vrijstaande designkraan, een dubbel wastafelmeubel met twee waskommen en een royale inloopdouche met prachtige zwart-witte "circle of life" tegels, inbouwkranen en een luxe regendouche. Vanuit de badkamer heb je toegang tot het balkon, en voor extra comfort is er mechanische ventilatie aanwezig. De bergzolder, gelegen boven de garage en bereikbaar vanaf de overloop, doet momenteel dienst als opbergruimte, maar met wat aanpassingen is het perfect in te richten als hobbykamer.

Tuin
Ruime kavel van 201m² met een zonnige achtertuin op het zuiden, ongeveer 8,38 x 9 meter (lxb) groot. De tuin is hip en sfeervol ingericht met houten bakken voor het kweken van groenten en kruiden, gezellige potten vol tomaten en een heerlijk beschut terras onder een sierlijke dakplataan. Je kunt hier genieten van zowel zonnige als schaduwrijke plekjes. Hoewel er momenteel geen achterom is, biedt de indeling wel de mogelijkheid hiervoor. Aan de achterzijde ligt een groen speelveld met speeltoestellen, ideaal voor kinderen om te spelen.

Ligging in de gewilde woonwijk Leerdam-Noord
Neem je nog een kijkje in de omgeving? Je woont hier op een centrale locatie in een groene, ruim opgezette wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand vind je een kleinschalig winkelcentrum met onder andere een supermarkt, snackbar en apotheek. Ook scholen, waaronder voortgezet onderwijs en het treinstation, zijn op loopafstand te bereiken. Zin om te winkelen? Het gezellige centrum van Leerdam is snel bereikbaar. Net buiten de stad ontdek je het prachtige polderlandschap en de rivier de Linge, ideaal voor wandelen, fietsen, zwemmen of varen. Liever naar de grote stad? Binnen enkele minuten zit je op de A2 of A15, waardoor steden als Utrecht, Den Bosch en Rotterdam in ongeveer een half uur te bereiken zijn.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Geschakelde twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1974
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 125 m²
Perceeloppervlakte 201 m²
Inhoud 423 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse D
Energie einddatum donderdag 29 januari 2026
Isolatie Dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, open haard, houtkachel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 75 m²
Ligging hoofdtuin Zuid
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Inpandig

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, tv kabel, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Leerdam
Sectie C
Perceelnummer 1969
Oppervlakte 201 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_6_PLFX3361
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen