0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Hazenleger 7

GORINCHEM
€ 600.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op zaterdag 28 september 2024 van 12:00 tot 16:00 uur.

  • Woonoppervlakte 147 m2
  • Perceeloppervlakte 208 m2
  • Aantal slaapkamers 5
  • Bouwjaar 2008

Omschrijving

Open Dag | Kijkdag
De verkoop van deze woning vindt plaats via inschrijving met individuele bezichtigingen op de kijkdag, zaterdag 28 september van 12:00 tot 16:00 uur. Wil je deze prachtige woning zelf komen ervaren? Pak je telefoon en bel ons om van tevoren een tijdslot te reserveren voor de kijkdag. We kijken ernaar uit om je rond te leiden en samen maken we er een leuke en ontspannen bezichtiging van! Let op: de biedingsdeadline is op donderdag 3 oktober om 09:00 uur. Mis deze kans niet!

Instapklaar en ruim uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met vrijstaande garage en 5 slaapkamers!

Deze speels vormgegeven woning met karakteristieke rode pannen en een royale uitbouw biedt alles wat je zoekt op een superplek! Kinderen zullen zich hier prima vermaken in de rustige wijk met een groen speelveld en speeltuin pal voor de deur. Binnen wacht je een ruime leefruimte van 60 m² met een strakke eiland keuken, voorzien van alle moderne apparatuur. De woning telt maar liefst 5 slaapkamers en een luxe badkamer. Keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd in 2020, evenals de PVC-vloer op de begane grond en de nieuwe garagedeur. Recent is er een extra kamer op de tweede verdieping gerealiseerd en de tuin is opnieuw aangelegd.

Dit is het ideale familiehuis, helemaal klaar voor de toekomst dankzij de recente vernieuwingen. Je hoeft alleen nog maar je spullen te pakken en je kunt direct intrekken! Kom je een kijkje nemen? Dit zou zomaar jouw nieuwe thuis kunnen zijn!

Highlights:
•Bouwjaar 2008
•Woonoppervlakte 147m2
•Perceel 208m2
•Vrijstaande garage + parkeermogelijkheid op eigen terrein
•Schilderwerk binnen en buiten 2020
•Luxe keuken met kookeiland 2020
•Royale living 60m2 met terrasdeur
•5 slaapkamers
•Luxe badkamer 2020
•Separaat toilet 1e verdieping 2020
•Tuin opnieuw aangelegd 2019
•Vrijstaande garage met loopdeur en nieuwe garagedeur 2019
•Nieuwe HR-combiketel, augustus 2024 geplaatst
•Diverse rolluiken aanwezig
•Energielabel A


INDELING BEGANE GROND

Welkom!
De entree biedt toegang tot de leefruimte, het toilet, de meterkast en de trap naar de bovenverdieping.

Wonen & koken
De woonkamer is een ruime en sfeervolle plek van maar liefst 60 m², voorzien van een elegante PVC-vloer die bijdraagt aan de moderne uitstraling. De grote raampartijen met strakke roedeverdeling en een extra zijraam zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte uitnodigend aanvoelt. Via de deur heb je direct toegang tot de tuin, waardoor binnen en buiten moeiteloos in elkaar overlopen.

De stijlvolle leefkeuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is in 2020 volledig vernieuwd en straalt moderne elegantie uit. Met strakke, greeploze lichte kastfronten en een ruim kookeiland vormt de keuken een harmonieus geheel dat perfect aansluit bij de rest van het interieur. De keuken is uitgerust met diverse hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis met wokbrander, een RVS afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Deze moderne keuken combineert functionaliteit met een strakke, tijdloze uitstraling en is de ideale plek om te koken en te genieten.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers, een separaat toilet en een nieuwe badkamer.

De moderne badkamer, vernieuwd in 2020, is een luxe ontspanningsoase met stijlvolle tegels, een elegant dubbel wastafelmeubel met spiegel, een ruime inloopdouche en een designradiator voor extra comfort. Het zwevende toilet, in dezelfde verfijnde stijl, bevindt zich apart op de overloop en werd eveneens in 2020 vernieuwd. Samen vormen ze een harmonieuze en eigentijdse aanvulling op de woning, ideaal voor ultieme rust en verzorging.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Deze topetage verrast met een zee aan ruimte en biedt maar liefst drie slaapkamers, waaronder een recent toegevoegde kamer. De voor- en achtergevel zijn voorzien van stijlvolle Franse balkondeuren, die een elegante uitstraling aan de kamers geven en zorgen voor een gevoel van openheid. Verder is er een praktische wasruimte met plek voor de nieuwe cv-ketel, wat bijdraagt aan extra comfort en gebruiksgemak. Deze etage combineert moeiteloos stijl en functionaliteit, waardoor elke vierkante meter optimaal wordt benut.

Tuin
De achtertuin is een heerlijke, ruime plek van circa 50 m² en is in 2019 volledig opnieuw aangelegd. De tuin is sfeervol ingericht met moderne terrastegels en twee mooie bomen die als natuurlijke parasols boven de eettafel dienen—perfect voor gezellige zomeravonden! De schuttingen zijn voorzien van klimplanten, wat een groene en knusse uitstraling geeft. Vanuit de tuin loop je gemakkelijk de vrijstaande garage in via een handige loopdeur, wat extra praktisch is voor al je tuinspullen en fietsen. Een fijne plek om te ontspannen en te genieten!

Vrijstaande garage
De vrijstaande garage van 16 m² is praktisch en voorzien van een extra loopdeur, met in 2019 een nieuwe garagedeur voor extra gemak en veiligheid. De garage beschikt over een eigen oprit, inclusief een oplaadpunt voor een elektrische auto (overname mogelijk), waardoor je altijd je auto makkelijk kunt parkeren en opladen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 2008
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 147 m²
Perceeloppervlakte 208 m²
Inhoud 516 m³
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum zaterdag 19 augustus 2034
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 50 m²
Ligging hoofdtuin West
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Vrijstaand steen
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, frans balkon, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie A
Perceelnummer 7205
Oppervlakte 208 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen