0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Helling 4

HARDINXVELD-GIESSENDAM
€ 365.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 118 m2
  • Perceeloppervlakte 225 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1926

Omschrijving

Hallo en welkom bij deze waanzinnig mooie woning!
Stel je voor: jouw droompaleis, waar je bij elke stap het gevoel hebt alsof je in een woontijdschrift rondloopt. Hier, op Helling 4 in Hardinxveld-Giessendam, staat een charmante twee-onder-een-kapwoning die je hart ongetwijfeld sneller laat kloppen.

Verbouwen? Absoluut niet nodig! Deze woning is in 2018 volledig gerenoveerd, inclusief een prachtige dakopbouw, waardoor je binnenstapt in een mix van modern comfort en tijdloze stijl. De originele karakteristieke details zijn bewaard gebleven, maar met een vleugje eigentijds design dat het helemaal afmaakt. En ja, het huis is ook nog eens uitstekend geïsoleerd, met een energielabel C om het plaatje compleet te maken.

Geniet van een luxe keuken en stijlvolle badkamer, allebei vernieuwd in 2018. Ook is er een praktische bijkeuken en een ruime entree toegevoegd. De sfeervolle afwerking van de vloeren en wanden zorgt ervoor dat je je hier meteen thuis voelt. Met drie slaapkamers biedt deze woning alle ruimte voor een gezin, werkruimte of hobbykamer.

En dan die buitenruimte! Op een perceel van 225m² gelegen op het zonnige zuidoosten, geniet je van lange zomerdagen in je eigen tuin. Als kers op de taart is er ook nog een royaal tuinhuis, compleet met houtkachel – de ideale plek voor gezellige avonden, of misschien wel jouw persoonlijke mancave.

De locatie is ook een droom. Op steenworp afstand van de natuur, met de Rivierdijk en gezellige strandjes binnen handbereik. Winkels, scholen en het treinstation liggen om de hoek, waardoor alles wat je nodig hebt altijd dichtbij is.

Kortom: deze woning heeft alles in huis om jouw volgende stap te zetten. Klaar om te komen kijken?

Benieuwd wat je hier allemaal te wachten staat?
•Bouwjaar 1928
•Woonoppervlakte 118m2
•Perceel 225m2
•Gezellige woonkamer met half open keuken
•Een aangebouwde entree en praktische bijkeuken, zodat je altijd genoeg ruimte hebt
•3 slaapkamers
•Een luxe, compleet uitgeruste badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen
•Tuinhuis/mancave
•Volledig geïsoleerd, met dubbel glas (deels HR++), geïsoleerde vloeren, wanden en dak
•Dit zorgt voor een energielabel C
•Recht van overpad: De zes woningen van de drie tweekappers delen een traditioneel toegangspad door elkaars voortuinen. Dit pad stamt nog uit de tijd dat het de toegang was vanaf de dijk.

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Via de tuin betreden we de royale, aangebouwde entree, die fungeert als centrale doorgang naar de verschillende ruimtes in het huis. Aan de linkerkant vind je de praktische bijkeuken, voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger, en een vlizotrap die leidt naar de handige bergvliering. Rechts bevindt zich de hal, waar je het moderne toilet, de vernieuwde meterkast, de trapopgang en een handige trapkast vindt. Vanuit hier loop je zo door naar het sfeervolle leefgedeelte van de woning.

Wonen & koken
Via een prachtige loftdeur van steigerhout betreden we het sfeervolle leefgedeelte van 36m², dat direct een warme en gezellige sfeer uitstraalt. De ruimte is voorzien van stijlvolle houten vloerdelen, een steigerhouten wandafwerking en een wit balken plafond, wat zorgt voor een karakteristieke uitstraling. Er is voldoende ruimte voor een zitgedeelte en een royale eettafel, perfect voor lange avonden met familie en vrienden.

Aan de tuinzijde bevindt zich de halfopen keuken, uitgerust met een landelijke L-vormige opstelling met lichte kastfronten en veel opbergruimte. Het pronkstuk is het robuuste Bertazzoni gasfornuis met 6 pitten en een grote oven, aangevuld met een afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Een ideale plek voor culinaire creaties en gezellige momenten.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping vind je een lichte overloop, een luxe badkamer en twee ruime, sfeervolle slaapkamers die momenteel in gebruik zijn als gezellige kinderkamers. De eerste slaapkamer, met een oppervlakte van 11,5 m², ligt aan de voorzijde en is prachtig verlicht door twee dakramen en een zijraam. De tweede slaapkamer van 8 m², eveneens aan de voorzijde, beschikt over een charmante dakkapel, wat zorgt voor extra ruimte en lichtinval.

Opfrissen
De moderne badkamer is een echt wellness-paradijs, afgewerkt met stijlvolle grijze tegels en speelse accenten. Het vrijstaande ligbad op een verhoogd plateau nodigt uit tot ultiem ontspannen, terwijl het dubbele wastafelmeubel met twee waskommen en een spiegel een luxe gevoel geeft. Daarnaast is er een ruime inloopdouche met een regendouche én handdouche, een tweede zwevend toilet en een elegante designradiator om de ruimte helemaal af te maken. Een plek waar je elke dag een beetje vakantie ervaart!

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Deze prachtige topetage is door de dakopbouw getransformeerd tot een lichte en sfeervolle masterbedroom van maar liefst 16,2 m². Hier geniet je van een oase van rust en ruimte, met als extra highlight een op maat gemaakte kastenwand in puntvorm, die perfect gebruikmaakt van de ruimte onder het dak. Daarnaast biedt de slimme kastruimte achter het dakbeschot volop mogelijkheden voor het netjes opbergen van al je spullen. Een stijlvolle en praktische slaapkamer waar je heerlijk tot rust komt!

Tuin
De romantisch aangelegde tuin, gelegen op het zonnige zuidoosten, is een oase van rust en privacy dankzij de strategisch geplaatste schuttingen. Verschillende terrassen nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van de zon op ieder moment van de dag. Het royale tuinhuis van 18m², met dubbele deuren, is omgetoverd tot een knusse mancave met een sfeervolle houtkachel. Hier is het de perfecte plek om familie en vrienden uit te nodigen voor een gezellige barbecue of om onder het genot van een koel drankje te genieten van lange, zwoele zomeravonden. Dit tuinhuis biedt bovendien de ideale setting voor onvergetelijke feestjes en gezellige momenten met dierbaren!

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden? Kom dan snel de voordelen van dit leuke huis ontdekken!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1926
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg

Indeling

Woonoppervlakte 118 m²
Perceeloppervlakte 225 m²
Inhoud 410 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum dinsdag 11 juli 2034
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 125 m²
Ligging hoofdtuin Zuid-oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rolluiken, buitenzonwering, airconditioning, dakraam, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Sectie D
Perceelnummer 2971
Oppervlakte 225 m²
1_6_PLFX3361
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen