0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Huigenstraat 19 a

ACQUOY
€ 400.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 114 m2
  • Perceeloppervlakte 243 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1972

Omschrijving

Het is hier heerlijk wonen met een schitterend uitzicht over de uitgestrekte landerijen!

Geniet van fraai wonen te midden van lintbebouwing en uitgestrekte landerijen in deze charmante vrijstaande woning. Met drie ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, biedt deze woning volop ruimte en comfort. De prachtige tuin rondom de woning en de zonnige achtertuin op het zuiden zorgen voor een ideale buitenomgeving. Parkeren doe je gemakkelijk op je eigen erf.

Hoewel de woning wat modernisering kan gebruiken, biedt dit een unieke kans om jouw eigen droomhuis te creëren. Grijp deze mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op dit sfeervolle plekje. Mis het niet!

Tenslotte is de omgeving van het schilderachtige dorpje Acquoy een lust voor het oog. De vrije open polders en de rivier de Linge worden afgewisseld door de geurende bloesems en vrolijke kleuren van de fruitteelt die hier van oudsher plaatsvindt.

Highlights:
•Bouwjaar 1972
•Woonoppervlakte 114m2
•Perceel 243m2
•Parkeermogelijkheid op eigen terrein
•3 slaapkamers waarvan een op de begane grond
•Gezellige woonkamer
•Keuken en bijkeuken
•Laminaat vloeren
•Energielabel D
•Dubbele beglazing
•Moderne Nefit HR25 CW4 combiketel, geïnstalleerd in 2021
•Vanwege het bouwjaar wordt er bij de verkoop een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen
•Daarnaast zal er bij de verkoop een niet-zelfbewoningsclausule van toepassing zijn

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Via de linkerzijde van de woning bereiken we de zijdeur, waar een mooie voordeur met een sierlijk gietijzeren deurrooster ons verwelkomt. Bij binnenkomst stappen we in een hal met stijlvolle plavuizen, die toegang biedt tot verschillende ruimtes in de woning. Vanuit de hal bereiken we de keuken, een nette toiletruimte, een slaapkamer, een handige trapkast en de meterkast.

Slaap-werkkamer begane grond
Op de begane grond bevindt zich een veelzijdige en ruime slaap-/werkkamer van 12m². Deze kamer biedt tal van mogelijkheden en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke wensen, of je nu een rustige werkplek, een comfortabele logeerkamer of een knusse hobbyruimte nodig hebt. De ruimte is slim ingedeeld en geniet van veel natuurlijk licht, waardoor het een aangename en functionele plek is in huis.

Woonkamer
De woonkamer van 27m2 heeft door de indeling en de gebruikte materialen al direct een warme, geborgen uitstraling en is voorzien van diverse licht ramen en deur naar de tuin.

Keuken + bijkeuken
De keuken, bereikbaar vanuit de woonkamer, is uitgerust met een rechte keukenopstelling met charmante landelijke kastfronten. Aansluitend vind je de praktische bijkeuken, voorzien van een gasfornuis, afzuigkap en aansluitingen voor de wasmachine. Hier bevindt zich ook de opstelplaats van de c.v.-ketel. Vanuit de bijkeuken heb je direct toegang tot de achtertuin.

INDELING 1E VERDIEPING
Vanuit de hal leidt een trap naar de eerste verdieping, waar je via een overloop met een dakraam veel natuurlijk licht binnenkomt. Op deze verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers, beide met handige bergruimte. Eén slaapkamer ligt aan de voorzijde en de andere aan de achterzijde van de woning. Daarnaast vind je hier een eenvoudige maar functionele badkamer, uitgerust met een wastafel en een ligbad

Tuin en kavel
De woning staat op een ruime kavel van 243m², omringd door een heerlijke tuin. De achtertuin (6.83 x 12m), gelegen op het zonnige zuiden, is onderhoudsvriendelijk ingericht met sierbestrating en biedt volop privacy dankzij de geplaatste schuttingen en hoge groene hagen. Parkeren kan gemakkelijk op eigen terrein, wat zorgt voor extra gemak.

Berging
Achterin de tuin staat een houten blokhut, perfect voor het stallen van fietsen en het opbergen van tuinspullen.

Acquoy (uitspraak: akkooi) is een schilderachtig dorpje in de gemeente West Betuwe, provincie Gelderland, dat bezoekers betovert met zijn charmante sfeer en rijke geschiedenis. Het dorp ligt op fietsafstand van de levendige kernen Leerdam en Beesd, bekend om hun gezellige winkelstraten, sfeervolle horecagelegenheden en handige NS-treinstations. Hierdoor biedt Acquoy het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van een landelijk dorp met de gemakken van nabijgelegen stedelijke voorzieningen. Bovendien zorgt de gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen A2 en A15 ervoor dat steden als Gorinchem, Utrecht en Den Bosch snel en gemakkelijk bereikbaar zijn. Acquoy is de ideale plek voor wie een fijne woonomgeving zoekt, met zowel de charme van het platteland als de nabijheid van stedelijke faciliteiten.

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden? Kom dan snel de voordelen van dit leuke huis ontdekken!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, open ligging, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 114 m²
Perceeloppervlakte 243 m²
Inhoud 379 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse D
Energie einddatum woensdag 14 juni 2034
Isolatie Dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Normaal

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente BEESD
Sectie G
Perceelnummer 1644
Oppervlakte 243 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op