0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Korte gang 5

WERKENDAM
€ 550.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 120 m2
  • Perceeloppervlakte 536 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1994

Omschrijving

Welkom in deze charmante en comfortabele woning aan de Korte Gang 5 in Werkendam. Deze woning biedt tal van mogelijkheden en is ideaal voor zowel gezinnen als ouderen, dankzij de diverse voorzieningen en de praktische indeling.

Bij binnenkomst in de ruime hal, die toegang biedt tot de verschillende vertrekken, wordt direct de aandacht getrokken naar de hoogte van de hal door middel van de open trap. De begane grond heeft een ruime en lichte woonkamer, perfect voor gezellige familieavonden en ontspanning. De woonkamer sluit aan op de ruime keuken, die van alle gemakken is voorzien en voldoende ruimte biedt voor een eettafel.

Direct naast de keuken bevindt zich een bijkeuken van 7 m², ideaal voor extra opslag en het opbergen van huishoudelijke apparaten. Een van de grote voordelen van deze woning is de aanwezigheid van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De slaapkamer is ruim en licht, terwijl de badkamer voorzien is van alle nodige comfort, waaronder een douche, wastafel en ligbad. Ook is er een separaat toilet aanwezig.

De eerste verdieping biedt nog eens twee extra slaapkamers en een separaat tweede toilet, ideaal voor kinderen, gasten of als kantoor- of hobbyruimte. Deze kamers zijn ruim en hebben veel natuurlijk licht, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.

De woning beschikt ook over een ruime garage van 17,12 m², perfect voor het stallen van uw auto, fietsen of als extra bergruimte. De garage is eenvoudig bereikbaar via de bijkeuken en de tuin.

De royale tuin rondom de woning is een absoluut hoogtepunt. Deze biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals tuinieren, spelen met de kinderen of gewoon ontspannen in de zon. De tuin zorgt voor een groene, serene omgeving en biedt veel privacy dankzij de strategisch geplaatste omheining en begroeiing.

Gelegen in een rustige en vriendelijke buurt, biedt deze woning de perfecte combinatie van comfort, ruimte en praktische indeling. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning of een woning met voorzieningen voor ouderen, de woning aan de Korte Gang 5 in Werkendam heeft het allemaal!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Bouwvorm Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte 120 m²
Perceeloppervlakte 536 m²
Inhoud 515 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum zondag 22 december 2030

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie R
Perceelnummer 2198
Oppervlakte 310 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen