0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Kruisstraat 16

GORINCHEM
€ 250.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 45 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 1948

Omschrijving

Open dag | Kijkdag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op woensdag 16 oktober tussen 13:00 en 17:00 uur. Wil je een kijkje nemen? Bel ons gerust om van tevoren een tijd te reserveren. We laten je met veel plezier dit leuke huis zien en zorgen samen voor een gezellige bezichtiging! Let op: de biedingsdeadline is dinsdag 22 oktober om 09:00 uur. Mis het niet!

Stads en modern wonen met uitzicht op de iconische Grote Toren van Gorinchem

Welkom in dit prachtige 3-kamer appartement, gelegen op de eerste verdieping van een charmant stadspand – een ware parel in het hart van de stad! Dit instapklare appartement is in oktober 2021 vrijwel volledig gemoderniseerd en heringericht, met een stijlvolle nieuwe badkamer, fris afgewerkt toilet, modern keukenblok, twee comfortabele slaapkamers en elegante laminaatvloeren die het geheel compleet maken. Door de gunstige hoekligging geniet je in het woongedeelte van royale raampartijen die het appartement vullen met overvloedig licht, een ruimtelijk gevoel en een adembenemend uitzicht op de iconische Grote Toren van Gorinchem.

Stel je voor: je stapt je voordeur uit en alles wat het stadsleven zo aantrekkelijk maakt, ligt letterlijk aan je voeten. Strijk neer op een van de gezellige terrassen, wandel naar de markt voor je dagelijkse boodschappen, of ontdek de charme van de vele boetiekjes en eetgelegenheden in de buurt. Hier heb je het beste van de stad altijd binnen handbereik!

Als het stadsleven je energie geeft en je al lang hebt gedroomd van wonen in het levendige hart van de binnenstad, dan is dit appartement precies wat je zoekt. Grijp deze unieke kans en maak van dit bijzondere plekje jouw nieuwe thuis!

Highlights:
•Recent gemoderniseerd
•Bouwjaar 1948
•Woonoppervlakte 45m2
•VvE Kruisstraat 14-16-18, splitsingsakte aanwezig
•2 slaapkamers
•Verwarming en warm water middels cv-ketel
•De woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas, wat bijdraagt aan een beter energielabel C
•In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
•Betreft een beschermd stadsgezicht

INDELING BEGANE GROND
Via het portiek op de begane grond met een gezamenlijke entree bereik je de eerste verdieping via een trap, waar de entree van de woning zich bevindt.

INDELING WOONVERDIEPING
Welkom! Aangekomen in de hal heb je toegang tot alle vertrekken.

Wonen & koken
Dankzij de gunstige hoekligging geniet de royale woonkamer van 24 m² van grote raampartijen, waardoor er een overvloed aan natuurlijk licht binnenvalt en je een heerlijk stads uitzicht hebt. De afwerking is modern en verzorgd, met stijlvolle laminaatvloeren die door het hele appartement zijn doorgetrokken. Deze woonkamer biedt volop ruimte en verschillende inrichtingsmogelijkheden, perfect om het helemaal naar jouw wensen in te richten.

De open keuken, praktisch geplaatst in een hoek van de woonkamer, is recent vernieuwd en uitgerust met een modern keukenblok. Koken wordt hier een plezier met de diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast. Ideaal voor zowel de doordeweekse maaltijden als voor uitgebreide diners met vrienden of familie.

Opfrissen
Centraal in het appartement bevindt zich de compleet vernieuwde en fraai betegelde badkamer, die uitstraalt in frisheid en moderniteit. Deze stijlvolle ruimte is uitgerust met een ruime inloopdouche met schuifwand, een elegant wastafelmeubel met spiegel en een praktische opstelplaats voor de wasmachine. Daarnaast is er een handige kast waarin de c.v.-ketel netjes is weggewerkt. Het toilet is apart gesitueerd op de gang en is eveneens vernieuwd, voorzien van een zwevend toilet en eigentijdse tegels.

Slapen en werken
Het appartement beschikt over twee veelzijdige kamers die zowel als slaap- of werkkamer gebruikt kunnen worden. Ideaal voor wie een flexibele woonomgeving zoekt met ruimte voor zowel rust als productiviteit.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in hartje Gorinchem met eigen ogen te bewonderen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 1948
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In het centrum

Indeling

Woonoppervlakte 45 m²
Inhoud 150 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 1

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum dinsdag 15 oktober 2030
Isolatie Dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie D
Perceelnummer 4816
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen