0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Laagt 15

ALMKERK
€ 750.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 132 m2
  • Perceeloppervlakte 2345 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1999

Omschrijving

Een unieke plek, omgeven door uitgestrekte natuur en grenzend aan de golfbaan!

Op één van de mooiste locaties van Almkerk, direct aan de golfbaan, ligt deze riante vrijstaande en levensloopbestendige woning met garage en bergingen. Het wonderschone, zonnige perceel van maar liefst 2.345 m² biedt een oase van rust en privacy. Tuinliefhebbers zullen watertanden van de prachtige tuin met boomgaard, terwijl bourgondiërs een balletje slaan op de golfbaan Almkreek.

Je woont hier tussen hole 2 en 3, midden in de natuur, aan een romantisch landweggetje vol privacy en toch dicht bij het dorp en de voorzieningen van Almkerk. Met drie ruime slaapkamers en twee moderne badkamers, waarvan een slaapkamer en badkamer op de begane grond, is deze woning perfect voor zowel gezinnen als stellen die op zoek zijn naar een levensloopbestendig huis.

Kortom, deze woning is niet alleen een plek om te wonen, maar een plek om te leven en te genieten van alles wat het buitenleven te bieden heeft. Een unieke kans om te wonen op een plek waar rust en natuur samenkomen. En als je ooit besluit om je handicap te verbeteren, hoef je alleen maar naar buiten te stappen en ben je al op de golfbaan!

Highlights:
•Bouwjaar: 1999
•Woonoppervlakte: 132m2
•Perceel: 2.345m2
•Parkeermogelijkheid op eigen terrein
•Vrijstaande houten garage met terrasoverkapping (23 m²)
•Dubbele berging (9,6 m²)
•3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 op de begane grond
•Rondom rolluiken aanwezig, screens bij de voor- en achterdeur
•Airconditioning
•Energielabel B
•Grote dakkapel achterzijde
•Compleet geïsoleerd, Hr+ en HR++ beglazing
•De woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk
•Wonderschone vrije tuin met boomgaard
•Direct aan de golfbaan en dichtbij voorzieningen

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
De fraaie entree en ontvangsthal met vide en dakraam biedt een prachtige binnenkomst, compleet met een meterkast, toilet met fonteintje, trapkast en een stijlvolle trappartij.

Lichte leefruimte
De ruime woonkamer van 42 m² is voorzien van diverse ramen en dubbele openslaande deuren naar het terras, waardoor je overal omringd bent door natuur en groen. De gietvloer in de woonkamer en keuken straalt warmte uit en is gecombineerd met vloerverwarming voor extra comfort, terwijl de airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat. Er is voldoende ruimte voor een eettafel, praktisch gelegen vlakbij de keuken. De naadloze overgang naar de halfopen keuken zorgt ervoor dat koken en entertainment moeiteloos samengaan.

De keuken is ingericht met een parallel opgestelde opstelling, met een spoelbak onder het raam en uitzicht op de tuin. Diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel-vriescombinatie, maken de keuken compleet.

Bijkeuken
Gemak is binnen handbereik met de bijkeuken, die is uitgerust met kasten, aansluitingen voor wasmachine en droger, een opstelplaats voor de c.v.-ketel en een deur naar de tuin.

Slaapkamer met eigen badkamer
De begane grond beschikt over een ruime slaapkamer die gelijkvloers wonen mogelijk maakt, compleet met een eigen badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en een tweede toilet.

INDELING EERSTE VERDIEPING
De overloop leidt naar twee comfortabele slaap-/werkkamers en een tweede badkamer, ingericht met een inloopdouche, derde toilet, wastafel en een naastgelegen hoge kast. De grote dakkapel aan de achterzijde vergroot de verdieping aanzienlijk en zorgt voor veel lichtinval. Tevens is er een vlizotrap naar de bergzolder.

Wonderschone plek
Rondom jouw huis strekt zich een schitterende, royale tuin uit van maar liefst 2.345 m². Deze groene oase wordt gekenmerkt door strakke heggen, weelderige hagen, kleurrijke borders, bloeiende bloemen en majestueuze, oude bomen. Op het zonnige terras kun je in alle privacy genieten van een ontbijt, terwijl je uitkijkt op een prachtige variëteit aan groenschakeringen. In de verte hoor je de koekoek, terwijl merels, mussen, roodborstjes en winterkoninkjes, afhankelijk van het seizoen, hun melodieuze liederen zingen.

Een charmant kastanjehouten hekwerk omringt de boomgaard, vol met diverse fruitbomen. Deze ruimte is ideaal voor hobbydieren of om je hond vrij te laten spelen. Op warme dagen kun je hier fantastisch barbecueën en borrelen, genietend van de serene en idyllische omgeving. Het uitgestrekte gazon biedt kinderen alle ruimte om te spelen, terwijl kikkers rustig hun tijd doorbrengen in het schaduwrijke slootje achter in de tuin. Bovendien grenst de tuin aan een golfbaan, wat bijdraagt aan het gevoel van rust en ruimte. Kortom, deze tuin is een unieke en bijzondere plek waar natuur en ontspanning harmonieus samenkomen.

Bijgebouwen en parkeren
Op het terrein vind je een vrijstaande houten garage met terrasoverkapping van 23 m², evenals een schuur met een nachtverblijf voor de kippen en een aangesloten kippenren. Aan de noordzijde is er parkeergelegenheid gecreëerd, inclusief ruimte voor een camper.

Almkerk, fijn dorp
Almkerk is een charmant dorp dat een perfecte balans biedt tussen rustieke charme en moderne voorzieningen. Dit pittoreske dorp, gelegen in het hart van Nederland, staat bekend om zijn vriendelijke gemeenschap en groene omgeving.

Voorzieningen in Almkerk zijn uitgebreid en toegankelijk. Het dorp heeft een scala aan winkels, gezellige cafés en restaurants, evenals een goed uitgeruste supermarkt voor dagelijkse boodschappen en een service bioscoop. Gezinnen met kinderen zullen de diverse scholen, sportverenigingen en speeltuinen waarderen, die bijdragen aan een levendige en actieve gemeenschap. In Almkerk staat ook het gemeentehuis van de gemeente Altena, waartoe Almkerk behoort. De gemeente Altena bestaat uit 21 dorpen en strekt zich uit van de Biesbosch tot aan Heusden. Almkerk ligt in het Rivierenland en biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. De vele pontjes hebben uitstekende verbindingen met onder meer Gorinchem, Dordrecht, Waalwijk, Kasteel Loevestein.

Liefhebbers van buitenactiviteiten zullen genieten van de prachtige golfbaan Almkreek, een van de mooiste in de regio. Deze golfbaan biedt niet alleen een uitdagend parcours voor golfers van alle niveaus, maar ook een schitterend uitzicht op het omliggende landschap. Het is de perfecte plek om te ontspannen, een balletje te slaan en te genieten van de frisse lucht.

De ligging van Almkerk is ideaal voor woon-werkverkeer. Het dorp ligt dicht bij belangrijke uitvalswegen, waardoor steden zoals Gorinchem, Breda, Den Bosch en Utrecht gemakkelijk bereikbaar zijn. Dit maakt Almkerk een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving zonder in te boeten op bereikbaarheid en gemak.

Kortom, Almkerk biedt een unieke combinatie van landelijke rust, moderne voorzieningen en uitstekende verbindingen. Het is een ideale plek om te wonen, te werken en te ontspannen, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1999
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Vrij uitzicht, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 132 m²
Perceeloppervlakte 2345 m²
Inhoud 484 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum woensdag 28 juni 2034
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Vrijstaand hout
Schuur / Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra, vliering

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Schilddak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rolluiken, airconditioning, dakraam, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Woudrichem
Sectie F
Perceelnummer 560
Oppervlakte 1720 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op