0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Laantje van Van Iperen 67

LEERDAM
€ 350.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 100 m2
  • Perceeloppervlakte 206 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1986

Omschrijving

Op zoek naar jouw eerste (t)huis? Dan is deze leuke hoekwoning aan het Laantje van Van Iperen 67 in Leerdam precies wat je zoekt! Gelegen in een gezellige, kindvriendelijke buurt, vlakbij een groen speelveld met speeltuin, vind je hier alles wat je nodig hebt. De ruime, lichte woonkamer met halfopen keuken is ideaal voor gezellige avonden en met 3 slaapkamers (met mogelijkheid voor meer) heb je volop ruimte. De zonnige zij- en achtertuin, met een fijne lounge overkapping, is perfect om te ontspannen. Nieuwsgierig? Kom snel langs en beleef het zelf!

Highlights:
•Bouwjaar: 1986
•Woonoppervlakte 100m2
•Perceel 206m2
•3 slaapkamers
•Berging aan de voorzijde
•Achtertuin op het zuiden + extra zijtuin
•Energielabel C

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Via de entree betreed je de woning, waar je toegang hebt tot de toiletruimte, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en een doorgang naar de sfeervolle woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer van 37 m² is ruim en heerlijk licht, dankzij de grote raampartijen én een extra zijraam, typisch voor een hoekwoning. Via de tuindeur stap je zo de zonnige achtertuin in. Er is volop ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een eethoek, perfect voor etentjes met vrienden of ontspannen avonden thuis. Daarnaast is er een praktische trapkast voor extra bergruimte, ideaal voor het opbergen van je stofzuiger, voorraad of andere spullen.

Keuken
Aan de voorzijde van de woning vind je de sfeervolle half open keuken. Deze is uitgevoerd met een praktisch U-vormig keukenblok met lichte kastfronten, wat een frisse en moderne uitstraling geeft. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur en beschikt over een handige eetplank, perfect voor een snelle hap of extra werkruimte tijdens het koken.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, die momenteel met elkaar verbonden zijn via een stijlvolle toog. De achterste slaapkamer is woningbreed en voorzien van dakramen, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. Hoewel deze ruimte nu als woon-/loungegedeelte is ingericht, biedt de indeling volop mogelijkheden om extra slaapkamers te creëren.

De badkamer is uitgerust met een comfortabel ligbad met douchefunctie, een modern wastafelmeubel met spiegel, verlichting en een tweede toilet.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Deze fantastische zolderetage biedt volop mogelijkheden! De voorzolder is voorzien van een dakraam en biedt handige aansluitingen voor was- en droogapparatuur, evenals de opstelplaats voor de cv-combiketel. Daarnaast vind je hier een ruime derde slaapkamer, eveneens met een dakraam, waardoor het een lichte en veelzijdige ruimte is die je helemaal naar eigen wens kunt inrichten.

Tuin
De zonnige achtertuin, met een afmeting van circa 9x9 meter en gelegen op het zuiden, is ingericht met een ruim terras van sierlijke grindtegels en een gezellige lounge-overkapping. Door de hoekligging geniet je daarnaast van een royale zijtuin, voorzien van een pergola en weelderig groen. Via een handige achterom met poort heb je gemakkelijk toegang tot de tuin. Aan de voorzijde bevindt zich een fietsenberging die aan het huis vastzit, en er is ook een kleine voortuin. Parkeren kan direct voor de woning.

Goed om te weten
•Bij de verkoop worden een ouderdomsclausule, een asbestclausule en een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Het Laantje van Van Iperen in Leerdam is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk, omgeven door groen. De ligging is ideaal voor gezinnen, met een speelveld en speeltuin op loopafstand. Bovendien ben je binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Leerdam, waar je allerlei voorzieningen vindt zoals winkels, scholen en horecagelegenheden. Voor natuurliefhebbers biedt de omgeving mooie wandel- en fietsroutes langs de rivier de Linge en door het omliggende polderlandschap. Ook zijn er goede uitvalswegen richting steden als Gorinchem en Utrecht, wat de locatie aantrekkelijk maakt voor forenzen.

Deze nette woning biedt een prachtige kans om jouw droomhuis te realiseren!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwjaar 1986
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 100 m²
Perceeloppervlakte 206 m²
Inhoud 343 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum dinsdag 10 oktober 2034
Isolatie Dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 81 m²
Ligging hoofdtuin Zuid-west
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Buitenzonwering, dakraam, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Leerdam
Sectie D
Perceelnummer 1443
Oppervlakte 206 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen