0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Maria van Bourgondiestraat 36 b

GORINCHEM
€ 325.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op maandag 21 oktober 2024 van 13:30 tot 17:00 uur.

  • Woonoppervlakte 72 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 2000

Omschrijving

Open dag | Kijkdag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op maandag 21 oktober van 13:30-17:00 uur. Wil je komen kijken? Bel ons om een tijd in te plannen, dan geven we je met veel plezier een rondleiding door dit leuke huis. We maken er samen een gezellige bezichtiging van! Biedingsdeadline is vrijdag 25 oktober om 13:00 uur.

Tof 3-kamer appartement met lift, eigen berging én parkeerplaats – perfect voor jong en oud!

Dit fantastische 3-kamer appartement is echt een gelukstreffer, en dat op zo'n toplocatie! Modern, strak afgewerkt en helemaal klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Met 2 ruime slaapkamers, een eigentijdse badkamer, en een gezellige woonkamer met een strakke keuken. En dat inpandige balkon? Perfect om te genieten van het schitterende uitzicht op de waterpartij. Alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook een eigen berging én parkeerplaats. Het enige wat je nog hoeft te doen is je spullen pakken en verhuizen. Dit is een plek waar je spontaan blij van wordt!

Highlights:
•Bouwjaar 2000
•Tweede verdieping
•Gelijkvloers wonen met lift
•Woonoppervlakte 72m2
•Energielabel B
•Eigen parkeerplaats en berging (8 m²)
•2 slaapkamers
•Moderne strakke keuken
•Ruime woonkamer van 34 m²
•Inpandig balkon van 4 m²
•Actieve Vereniging van Eigenaars, bijdrage circa € 98,- p/m
•Alle voorzieningen binnen handbereik: openbaar vervoer, winkels, horeca, recreatie, en snelle toegang tot uitvalswegen

INDELING BEGANE GROND

Begane grond:
Representatieve centrale entree met brievenbus en bellentableau uitgerust met videofoon en lift die je naar de tweede verdieping brengt.

Welkom op de tweede verdieping!
De hal geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken.

Wonen & koken
De leefruimte van maar liefst 34 m² biedt alle ruimte voor een comfortabel leven, met een heerlijk inpandig balkon van 4m² waar je gezellig kunt genieten van het uitzicht op het groen en de rustgevende waterpartij. De strak afgewerkte woonkamer, met zijn moderne wanden en stijlvolle laminaatvloer, straalt meteen een eigentijdse vibe uit; het enige wat jij nog hoeft te doen, is je meubels neerzetten en genieten! Het inpandige balkon is de ideale plek om het hele jaar door van buiten te genieten. Of het nu regent of de zon schijnt, je hebt altijd een knus plekje om buiten te zitten.

Achter een slim geplaatst wandje vind je de strakke, moderne keuken, recht opgesteld met witte kastfronten en alles wat je nodig hebt. Van een koelkast met vriesgedeelte tot een vaatwasser, combi oven/magnetron, 4-pits gasfornuis en een stijlvolle RVS afzuigkap: hier wordt koken een feestje. En dat is nog niet alles: via de keuken heb je ook toegang tot de praktische wasruimte, met plek voor je wasmachine, droger en de C.V.-opstelling. Kortom, alles bij de hand voor een heerlijk ontspannen woon- en kookervaring!

Fijn slapen
Er zijn twee fijne slaapkamers van 7,5 en 13 m², perfect om één in te richten als slaapkamer en de ander als hobby-, werk- of logeerkamer!

Opfrissen
De badkamer is de perfecte plek om heerlijk op te frissen! Geniet van een ontspannend ligbad waarin je ook kunt douchen, en het stijlvolle wastafelmeubel zorgt voor genoeg opbergruimte. De designradiator maakt het helemaal af. Het toilet, handig apart gelegen in de hal, is modern uitgevoerd met een zwevend ontwerp en een fontein. Alles voor een frisse start van de dag!

Eigen parkeerplaats en berging
Je auto parkeer je met gemak op je eigen plek, die handig is afgeschermd met een parkeerbeugel. Geen gedoe, altijd een plekje voor de deur! Daarnaast heb je op de begane grond een ruime berging van 8 m², ideaal voor je fiets, spullen en alles wat je wilt opbergen. Super praktisch!

Fijne woonomgeving
De Maria van Bourgondiëstraat in Gorinchem is een fijne plek om te wonen! Hier geniet je van de rustige omgeving, terwijl je toch alle gemakken binnen handbereik hebt. De winkels voor je dagelijkse boodschappen liggen op korte afstand en ook de gezellige binnenstad van Gorinchem is makkelijk te bereiken. Bovendien zijn de uitvalswegen snel bereikbaar, waardoor je in een mum van tijd op weg bent naar omliggende steden en dorpen. Kortom, de perfecte combinatie van rust, gemak en bereikbaarheid!

Dit leuke appartement is een perfecte match voor zowel jong als oud! Kom snel langs voor een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat dit fijne plekje te bieden heeft. We zien je graag binnenkort!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 2000
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 72 m²
Inhoud 218 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 1

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum maandag 25 november 2030
Isolatie Dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Box

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op afgesloten terrein

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, lift, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie A
Perceelnummer 6529
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen