0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Merwe Donk 86

GORINCHEM
€ 750.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 162 m2
  • Perceeloppervlakte 311 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2005

Omschrijving

De mooiste!
Deze uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning in de geliefde jaren ‘30 stijl is de droom van iedere huizenkoper. Met zijn moderne afwerking en een heerlijke tuin op het zuiden, is dit een woning waar je direct verliefd op wordt! De royale woonkamer is uitgebouwd voor extra ruimte en comfort en de woonkeuken aan de voorzijde is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Overige sterke pluspunten van dit heerlijke familiehuis zijn de aanwezigheid van 4 slaapkamers waaronder een masterbedroom met walk-in closet, een complete badkamer en een fijne tuin op het zuiden.

De woning biedt ook volop praktische voordelen: een aangebouwde garage en een ruime oprit zorgen voor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De rustige ligging in de populaire wijk de Dalemse Donken, dichtbij scholen, winkels en het groene buitengebied, maakt dit huis tot een ideale woonplek.

Duurzaam en toekomstbestendig
Gebouwd in 2005 en volledig verduurzaamd, biedt deze woning 19 zonnepanelen, een hybride warmtepomp, vloerverwarming op de begane grond, airconditioning op de tweede verdieping en een laadpaal voor een elektrische auto (overname). Hier woon je stijlvol én toekomstgericht. Hoewel de woning al beschikt over energielabel B, is dit nog vóór alle verduurzamingsmaatregelen, wat de energie-efficiëntie alleen maar verder verbetert.

Highlights:
•Bouwjaar 2005
•Perceel 311m2
•Woonoppervlakte 162m2
•4 slaapkamers
•Luxe keuken
•Garage + parkeermogelijkheid op eigen terrein
•Dicht bij natuur, centrum, uitvalswegen en alle voorzieningen

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Nadat de auto is geparkeerd op de ruime oprit gaan we naar binnen. De zij-entree verleent toegang tot de woonkamer, de toiletruimte en de meterkast.

Wonen & koken
De woonkamer ademt elegantie en zou zo uit de pagina's van een luxe woonmagazine kunnen komen. De ruimte is met oog voor detail afgewerkt en voorzien van een schitterende PVC visgraatvloer, die niet alleen een chique uitstraling heeft, maar ook zorgt voor extra comfort dankzij de vloerverwarming. De royale, tuingerichte zitkamer is een oase van licht, met grote dubbele openslaande deuren die direct toegang bieden tot de tuin. Een sfeervolle gashaard voegt een warme, knusse ambiance toe, waardoor dit dé ideale plek is om tot rust te komen. Daarnaast is er ook een handige trapkast, perfect voor extra opbergruimte.

Aan de voorzijde van het huis, waar een strak erkerraam voor een prachtig uitzicht zorgt, vind je de stijlvolle woonkeuken. Deze ruimte is een echte eyecatcher, met zijn moderne, zwart uitgevoerde parallelle opstelling die het geheel een verfijnde en luxe uitstraling geeft. Het strakke design wordt versterkt door greeploze keukenkasten en een indrukwekkend schier kookeiland, waar iedere culinaire creatie tot leven kan komen. Als aspirant-chef zul je hier je hart ophalen, want deze keuken is uitgerust met alle denkbare apparatuur. Van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging tot een oven, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast, vriezer en de altijd handige Quooker-kraan.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping tref je een separate toiletruimte en drie royaal bemeten slaapkamers. Aan de voorzijde vind je een woningbrede slaapkamer met een luxe inloopkast, terwijl de twee slaapkamers aan de achterzijde eveneens ruim en comfortabel zijn. De gehele verdieping is stijlvol afgewerkt met een prachtige PVC visgraat vloer, die voor een naadloze en elegante uitstraling zorgt.

De volledig betegelde badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, subtiel afgeschermd met glazen bouwstenen, een heerlijk ligbad, een wastafel met spiegel en een designradiator.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
Deze schitterende topverdieping biedt volop mogelijkheden en is uitgebreid met een ruime dakkapel, waardoor de potentie van deze etage volledig tot zijn recht komt. De royale overloop, met twee dakramen die het geheel in natuurlijk licht hullen, biedt niet alleen aansluitingen voor was- en droogapparatuur, maar is ook groot genoeg om een comfortabele werkplek te creëren.

De echte blikvanger is de royale vierde slaapkamer, die dankzij de dakkapel extra ruim en licht is. Deze slaapkamer is uitgerust met een eigen wastafel en handige opbergruimte, wat het tot een bijzonder comfortabele en privéruimte maakt. Degene die hier slaapt, mag zich gelukkig prijzen met zo'n fijne plek.

Tuin
Een fijne woning verdient een minstens zo aantrekkelijke tuin. Aan de voorzijde vind je een charmante voortuin met een ingebouwde trampoline, ideaal voor kinderen en een ruime oprit die leidt naar de garage. De achtertuin, gelegen op het zonnige zuiden, is een ware oase van rust. Hier kun je heerlijk ontspannen op het terras, aangelegd met rode klinkers, terwijl een zonnescherm zorgt voor de nodige schaduw. Het gazon nodigt uit tot spel en ontspanning en de tuin loopt door naar de oostzijde, waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. Hoge hagen rondom bieden volop privacy, zodat je in alle rust van deze groene plek kunt genieten.

Garage
De ruime garage is voorzien van een kanteldeur aan de voorzijde en een extra loopdeur aan de achterzijde, die directe toegang tot de tuin biedt. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte om royaal op eigen terrein te parkeren.

Landelijk en stedelijk wonen met het rivierenlandschap als achtertuin
Merwe Donk in Gorinchem biedt een unieke mix van landelijk en stedelijk wonen, met het prachtige rivierenlandschap letterlijk als je achtertuin. In de luxe woonwijk Dalemse Donken, gekenmerkt door huizen en villa’s in sfeervolle jaren dertig-stijl, woon je op een van de drie verhoogde 'donken' die als een groene enclave in het landschap liggen. De opzet van de wijk is bijzonder en biedt een serene, kindvriendelijke omgeving met enkel bestemmingsverkeer en een speeltuintje voor de deur.

Binnen slechts 7 minuten fietsen sta je in het hart van de mooiste vestingstad van Nederland, terwijl de oevers van de Merwede op slechts een paar minuten wandelen te bereiken zijn. De wijk is sociaal en levendig, met alle voorzieningen die het leven aangenaam maken binnen handbereik: diverse scholen en winkelcentra liggen op loopafstand. Dankzij de nabijheid van de A15 en A27 ben je bovendien snel in Rotterdam, Utrecht, of Breda.

Conclusie
Merwe Donk 86 is een parel van een woning die luxe, comfort en duurzaamheid op een perfecte locatie combineert. Wacht niet te lang, want deze woning is absoluut een bezichtiging waard!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 2005
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 162 m²
Perceeloppervlakte 311 m²
Inhoud 639 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum zondag 13 mei 2029
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 110 m²
Ligging hoofdtuin Zuid
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Schilddak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, alarminstallatie, tv kabel, buitenzonwering, airconditioning, dakraam, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie P
Perceelnummer 1413
Oppervlakte 311 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen