0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Mollenburgseweg 48

GORINCHEM
€ 750.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 169 m2
  • Perceeloppervlakte 778 m2
  • Aantal slaapkamers 5
  • Bouwjaar 1935

Omschrijving

Deze villa met diepe achtertuin beschikt over prachtige elementen in jaren '30 stijl, maar met het comfort van nu!

Met trots presenteren wij deze charmante vrijstaande jaren '30 villa met een schitterende, 30 meter diepe achtertuin. Dit statige herenhuis met garage ademt karakter en elegantie op elke hoek. Vanaf de Mollenburgseweg bereik je de oprit via een idyllisch bruggetje over het water, een passende entree voor deze bijzondere woning.

Bij binnenkomst word je meteen omarmd door de tijdloze elegantie van de klassieke jaren '30 stijl. De woning is rijk aan charmante details, zoals prachtige glas-in-lood en suite schuifdeuren naar de serre, sfeervolle glas-in-lood ramen, een uitnodigende erker, een praktische kelder, klassieke paneeldeuren, royale dakoverstekken en een boogvormige voordeur die je hartelijk verwelkomt.

Naast deze authentieke kenmerken biedt de villa ook modern comfort. Met 12 zonnepanelen, dubbele beglazing, spouwmuurisolatie, een nieuwe cv-ketel en gedeeltelijke vloer- en dakisolatie, behaalt de woning een energielabel C. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele leefomgeving, maar ook voor een duurzame toekomst in deze karaktervolle woning.

De uitstekende locatie binnen Gorinchem en de privacy van de zonnige, diepe achtertuin op het zuidoosten maken deze villa tot een echte blikvanger en een waar visitekaartje voor de omgeving.

Highlights:
•Bouwjaar 1935
•Woonoppervlakte 169m2
•Perceel 778m2
•Garage + parkeermogelijkheid op eigen terrein
•2x berging
•5 slaapkamers
•Dubbele beglazing en glas-in-loodramen voorzien van voorzetramen voor extra isolatie en behoud van het authentieke karakter
•Cv-ketel type: Intergas Kombi Kompakt HRE36/30, geplaatst op 1 maart 2024
•Alle spouwmuren zijn volledig geïsoleerd met Supafil mineraal glaswol voor optimale warmtebehoud
•Gedeeltelijk vloerisolatie
•12 zonnepanelen
•Energielabel C
•Ouderdomsclausule van toepassing

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Via het romantische bruggetje kom je bij de indrukwekkende boogvormige voordeur. Zodra je binnenstapt, ontvouwt zich een tijdloos tafereel vol charme en karakter. De woning ademt nog steeds de sfeer van vervlogen tijden, met authentieke details zoals de originele paneeldeuren met bijpassend deurbeslag, schitterende dubbele glas-in-lood deuren die toegang geven tot de woonkamer en een glas-in-lood deur naar de keuken. Een prachtig glas-in-lood raam siert de zijgevel en vult de ruimte met kleurrijk licht. In de hal vind je verder een toiletruimte, een indrukwekkende trapopgang en een praktische kelder van 5m² met een stahoogte van 1,64 meter.

Wonen en koken
De woonkamer van 40 m² straalt direct warmte en geborgenheid uit dankzij de doordachte indeling en de hoogwaardige materialen. Aan de voorzijde zorgt een charmant erkerraam voor extra lichtinval, terwijl een kunstig glas-in-lood zijraam de ruimte een unieke uitstraling geeft. De stijlvolle parketvloer en de sfeervolle gashaard versterken het gezellige karakter van de kamer. Via stijlvolle en suite schuifdeuren bereik je een schitterende serre van 7,8 m², omgeven door glas-in-lood ramen die uitkijken op de tuin. Een perfecte plek om te ontspannen met een goed glas wijn of een kopje koffie.

De gesloten keuken van 7,7 m², toegankelijk vanuit de hal en met een deur naar de tuin, is zowel praktisch als gezellig. Het rechte keukenblok onder het raam biedt een mooi werkblad, terwijl aan de andere zijde een hoge keukenkast en een eetplank zijn geplaatst. Uitgerust met moderne apparatuur, zoals een oven, magnetron, vaatwasser, koel-vriescombinatie en een keramische kookplaat, is deze keuken de ideale plek om heerlijke maaltijden te bereiden.

INDELING 1E VERDIEPING

Slapen en opfrissen
Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een charmant balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten, wat zorgt voor voldoende opbergruimte en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een wastafel. De hoofdslaapkamer biedt extra luxe met een eigen balkon en inbouwkast. De handige inloopkast met wastafel is slim geïntegreerd, zodat je vanuit de hoofdslaapkamer direct toegang hebt tot deze ruimte voor optimaal comfort.

De badkamer combineert luxe en comfort met een ontspannend whirlpool-ligbad, ruime inloopdouche, stijlvolle designradiator en een tweepersoons wastafelmeubel met spiegelkast. Elektrische vloerverwarming maakt het geheel compleet, voor een perfect afgewerkte ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen.

INDELING 2E VERDIEPING
Deze woonlaag verrast met zijn royale indeling, bestaande uit een overloop met dakraam, een praktische pantry en ruimte voor de cv-ketel en wasmachine. Daarnaast zijn er twee comfortabele slaapkamers, beide voorzien van een karakteristiek balkenplafond en Velux dakramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Eén van de kamers beschikt bovendien over een charmant rond raampje in de voorgevel, wat een speels accent toevoegt aan de ruimte.

Tuin - kavel 778 m2
Hoewel de woning een parel op zich is, biedt de rondom gelegen tuin toch wel de grootste verrassing. De achtertuin (circa 30 x 17 m, l x b) op het (zuid)oosten straalt klasse uit en is voorzien van diverse terrassen, mooie beplanting en een frisgroen gazon. De beschoeiing langs de sloot aan de voorzijde van het huis grenst aan een strook van 1 meter, die eigendom is van de gemeente.

Garage
De aangebouwde garage is uniek vormgegeven met een ronde garagedeur die naadloos overgaat in de bredere achterzijde, waar een loopdeur toegang biedt tot de tuin. Daarnaast beschikt de garage over een handige bergzolder, perfect voor extra opslagruimte.

Opbergen
Daarnaast is er volop bergruimte voor tuinspullen en fietsen in de twee praktische stenen bergingen van respectievelijk 7,8 m² en 3,2 m². Deze ruimtes bieden de ideale oplossing voor al je opbergbehoeften.

Dit is jouw kans om te wonen in een unieke woning op een bevoorrechte locatie. Grijp deze unieke gelegenheid en maak deze droom parel de jouwe!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Villa
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1935
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 169 m²
Perceeloppervlakte 778 m²
Inhoud 722 m³
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum maandag 31 juli 2034
Isolatie Muurisolatie, dubbel glas, voorzetramen
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Schuur / Berging Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Alarminstallatie, buitenzonwering, dakraam, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie A
Perceelnummer 4341
Oppervlakte 778 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_12_PLFX3508-3
Interesse in deze woning?

Chanel helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen