0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Nieuwe Hoven 98

GORINCHEM
€ 650.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 126 m2
  • Perceeloppervlakte 325 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1937

Omschrijving

Open dag | kijkdag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op de kijkdag maandag 13 mei van 13:00-17:00 uur. Wil je komen kijken? Pak dan je telefoon en bel ons om vooraf een tijd in te plannen op de aangegeven kijkdag. Dan laten wij je met veel plezier dit leuke huis zien. Samen gaan we er gewoon een leuke bezichtiging van maken! Biedingsdeadline is op vrijdag 17 mei 09:00 uur.

Droom je van een fraaie diepe tuin met terrasoverkapping? In combinatie met een charmant woonhuis met een aantrekkelijke jaren ‘30 bouwstijl? En dan ook nog op een uitmuntende locatie? Met parkeren op eigen terrein in de garage? Met alle wensbare voorzieningen binnen handbereik? Onvindbaar......

Of toch niet?

De Nieuwe Hoven 98 voldoet aan al deze criteria en staat momenteel te koop. We komen superlatieven te kort om deze charmante parel in Gorinchem te omschrijven. Een viertal slaapkamers, een heerlijke tuin met terrasoverkapping en ook nog eens een garage (!). Dit object is compleet en voldoet aan al jouw woonwensen.

Dit uiterst charmante gerenoveerde jaren '30 herenhuis (type 2-onder-1 kap) is doordrenkt met de flair van de jaren ‘30 en tikt vrijwel alle boxjes aan!

De opsomming van sterke pluspunten in vogelvlucht:
•Parkeren eigen terrein, garage met berging
•Bouwjaar 1937
•Gebruiksoppervlak wonen 126 m2 (conform NEN 2580)
•Inhoud 460m3
•Karakteristieke bouwstijl, maar wel met de luxe en het comfort van heden ten dage
•Originele elementen aanwezig, glas-in-lood-ramen, terrazzo vloer, paneeldeuren
•Voormalige woonkamer-en-suite met open haard
•Erker aan de voorzijde
•Dubbele openslaande deuren naar de tuin
•4 slaapkamers
•Balkon
•Gedeeltelijk dubbele beglazing
•Fijne achtertuin met overkapping, heerlijk zonnig, beschut en privé; het hele pakket, dus!
•Gewilde, statige woonomgeving
•Op loopafstand van overdekt winkelcentrum ‘Piazza Center’
•Op korte fietsafstand van het sfeervolle centrum
•Ouderdomsclausule van toepassing
•Dichtbij uitvalswegen

Fijne ligging op stand
De ligging van de woning is perfect in een gewilde leefomgeving in de wijk Haarwijk-West van Gorinchem, te midden van statige herenhuizen, villa's en veel groen. Wonen op deze mooie plek aan de Nieuwe Hoven 98 betekent wonen op korte afstand van het sfeervolle centrum van Gorinchem, dichtbij, scholen, het station, openbaar vervoer, uitvalswegen, een breed scala aan sportfaciliteiten (tennisclubs, voetbalclubs, hockeyclub en meer) en op loopafstand van een groot winkelcentrum.

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
De binnenkomst in de hal is meteen verbluffend, het jaren 30-karakter komt hier als geen ander naar voren. De boogvormige authentieke voordeur, de terrazzovloer en de paneeldeuren zorgen voor een warm welkom. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, een trap-/kelderkast en een fraaie trappartij met glas-in-lood zijramen naar de verdieping. Ook is vanuit de hal de woonkamer bereikbaar.

Voormalige woonkamer en suite, een fijne ruimte om samen te zijn met het gezin
De sfeer is warm, met lichte tinten en een tikje hotel chic door de fraaie eiken visgraat vloer. De voormalige en suite woonkamer (33 m2) is een mooie blikvanger, bestaande uit een zitkamer met erker en houtkachel aan de voorzijde en een ruime eetkamer aan de achterzijde met dubbele openslaande deuren naar het overdekte zonnige terras en de tuin. De erker en de dubbele openslaande deuren zijn voorzien van glas in lood ramen en de haard wordt geflankeerd door een inbouwkast. De mix van modern, klassiek en authentiek komt in deze woning samen en zorgt voor een sfeervol en prikkelend interieur.

Half open keuken
De keuken (6 m2) met terrazzovloer is gesitueerd aan de achterzijde en staat in een halfopen verbinding met de eetkamer. De hoekkeuken is gecombineerd met een granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur o.a. een 4-pits Boretti gasfornuis met oven, rvs afzuigkap, koelkast en een vaatwasmachine. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

INDELING 1E VERDIEPING
Vanuit de hal is de trap naar de verdieping bereikbaar met glas-in-lood ramen in de zijgevel. Op de eerste verdieping zijn 3 comfortabele slaapkamers, een badkamer en een balkon te vinden. Er is 1 slaapkamer aan de voorzijde gesitueerd en twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan de masterbedroom voorzien is van dubbele deuren naar het balkon en airconditioning. Alle kamers zijn voorzien van originele paneeldeuren en 2 kamers zijn voorzien van vaste kasten.

Badkamer
De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde en is geheel betegeld in neutrale rustgevende tinten en ingericht met een toilet, douchecabine, wastafel met spiegel en een design radiator.

INDELING 2E VERDIEPING
Wat een ruimte! Door de hoge kapconstructie is deze woonlaag verrassend ruim en ingericht met een overloop met dakraam, wastafel, aansluitingen voor de wasmachine en droger, opstelplaats van de c.v. combiketel, bergruimte achter de knieschotten en een ruime vierde slaapkamer met dakkapel. Dan is er nog een bergzolder aanwezig.

Achtertuin
Fijne kavel van 325 m2.
Bij een fijn familiehuis hoort ook een fijne tuin. De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en meet circa 13 x 8,60 m (l x b), hier is altijd zon en schaduw te vinden. Een heerlijk overdekt terras is bereikbaar vanuit de woonkamer via de dubbele openslaande deuren. Verder is de tuin een harmonieuze mix van sierbestrating, borders met diverse planten en achter in de tuin is een fijne terrasoverkapping geplaatst. Door de geplaatste schuttingen is het een heerlijk privé paradijs waarin je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Garage en berging 1
Dan de grootste verrassing. Via de Prins Hendrikstraat is de garage bereikbaar die is onderverdeeld in een garage(13,7 m2) met elektra en een berging (13,3 m2). Tevens bereikbaar via een poort in de achtertuin.

Berging 2
Dan is er naast het huis in de achtertuin nog een tweede stenen berging (5 m2) met overkapping aanwezig.

De geluksvogel die hier mag gaan wonen koopt een sfeervol up-to-date huis met een goed bewaarde uitstraling van de jaren '30. Tot snel!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Herenhuis
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1937
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg

Indeling

Woonoppervlakte 126 m²
Perceeloppervlakte 325 m²
Inhoud 460 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 4

Energie

Energieklasse E
Energie einddatum vrijdag 25 november 2033
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 112 m²
Ligging hoofdtuin Noord-oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Vrijstaand steen
Schuur / Berging Vrijstaand steen
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, airconditioning, rookkanaal, dakraam, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie A
Perceelnummer 4962
Oppervlakte 265 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen