0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Nieuwe Steeg 8

DUSSEN
€ 550.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op vrijdag 18 oktober 2024 van 14:00 tot 18:00 uur.

  • Woonoppervlakte 131 m2
  • Perceeloppervlakte 479 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1985

Omschrijving

Open dag | Kijkdag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op vrijdag 18 oktober van 14:00 tot 18:00 uur. Wil je graag langskomen? Bel ons even om een tijdstip af te spreken, dan zorgen wij dat we klaarstaan om je rond te leiden. We maken er samen een gezellige bezichtiging van! Vergeet niet, de biedingsdeadline is donderdag 24 oktober om 13:00 uur.

BUITENKANS! PRACHTIG GELEGEN AAN DE LANDERIJEN EN AAN DE RAND VAN HET DORP

Stel je voor: wakker worden met een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte polderlandschappen. Op deze werkelijk unieke locatie staat dit charmante vrijstaande woonhuis met een vrijstaande garage/schuur met verdieping en een gezellig tuinhuis, allemaal op een royaal perceel van maar liefst 479m2.

Vanuit de sfeervolle woonkamer stap je via de schuifpui zo het terras op, dat op het westen is gelegen. Hier geniet je van eindeloze vergezichten over de landerijen, terwijl je heerlijk kunt ontspannen met een kop koffie of een goed glas wijn. De zonsondergangen zijn hier fenomenaal – een dagelijkse traktatie!

Wonen in alle rust, maar zeker niet afgelegen. Het pittoreske dorp Dussen biedt alles wat je nodig hebt: winkels voor je dagelijkse boodschappen, gezellige horecagelegenheden en (basis)scholen, allemaal op korte afstand. Deze prachtige plek ligt midden in een uitgestrekt gebied vol akkers en weilanden, tussen de rivieren de Maas en de Waal. Het is een plek waar je de ruimte en vrijheid van het buitenleven ervaart, zonder in te leveren op het gemak van nabijgelegen voorzieningen.

Kortom, dit is een buitenkans! Een plek vol rijkdom en mogelijkheden, die je zelf moet komen beleven. Plan snel een bezichtiging – wij laten je graag zien hoe bijzonder deze plek is!

Highlights:
•Bouwjaar 1985 - een solide en degelijk gebouwd huis
•Woonoppervlakte 131m2
•Perceel 479m2
•Vrijstaande garage + verdieping + parkeermogelijkheid op eigen terrein
•Ruime woonkamer 40m2
•Dichte keuken 12m2 en uitgebouwde bijkeuken-wasruimte
•3 slaapkamers en badkamer op de verdieping
•8 zonnepanelen
•Energielabel C
•Vloerverwarming begane grond
•Screens
•c.v.-combiketel en airconditioning

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
De zij-entree verleent toegang tot de woonkeuken, de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De begane grond is voorzien van plavuizen met comfortabele vloerverwarming.

Wonen & koken
De sfeervolle woonkeuken van 12m², met een charmant balkenplafond, is uitgerust met een hoekkeuken die lichte kastfronten combineert met een warme houtlook. De keuken is voorzien van alle gewenste apparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis, een roestvrijstalen afzuigkap, een combi-oven, een koelkast en een vaatwasser. Het spoelgedeelte bevindt zich onder het raam, waardoor je tijdens het afwassen kunt genieten van het prachtige, vrije uitzicht op de omliggende landerijen. Er is volop ruimte voor een gezellige eettafel, perfect voor lange avonden tafelen.

Bijkeuken
Vanuit de keuken heb je toegang tot de praktische bijkeuken, waar zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden, evenals de cv-opstelling. De bijkeuken heeft tevens een deur naar het terras.

Woonkamer met uitzicht
De woonkamer, met een royale oppervlakte van 40m², straalt warmte en gezelligheid uit. In de hoek staat een betegelde schouw met Hollandse blauw-witte tegeltjes en een sfeervolle houtkachel. Het balkenplafond, de schoonmetselwerk muren en de plavuizen vloer met comfortabele vloerverwarming maken deze ruimte extra uitnodigend. De absolute blikvanger is de schuifpui die toegang biedt tot het ruime terras, waar je eindeloos kunt genieten van het vrije uitzicht over de landerijen.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Heerlijk slapen
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarbij de ruime hoofdslaapkamer is voorzien van een praktische 3-deurs schuifwandkast voor extra opbergruimte.

Opfrissen
De compleet betegelde badkamer, met veel daglicht dankzij de dakkapel, biedt alles wat je nodig hebt voor ultiem comfort: een kwartronde douchecabine, een heerlijk ligbad om te ontspannen, een wastafel met spiegel en een moderne designradiator.

Opbergen
Daarnaast is er op de overloop een vlizotrap die toegang biedt tot de bergzolder, ideaal voor het opbergen van spullen.

Geniet van het buitenleven
De tuin rondom de woning is met zorg aangelegd en biedt volop gelegenheid om te ontspannen. Aan de rechterzijde vind je een charmante tuin met grind en sierbestrating, waar een sfeervolle vijverpartij met een houten vlonderbrug de blikvanger vormt. Hier staat ook een praktisch tuinhuis van 6 m², ideaal voor het opbergen van tuinspullen.
De tuin loopt door naar de achterzijde van de woning, waar een ruim terras met sierbestrating en een prachtig sierhek van gietijzer is aangelegd. Dit terras grenst direct aan de woonkamer en biedt een schitterend uitzicht over de omliggende landerijen – perfect om te genieten van het landelijke leven. De omgeving is rijk aan water en trekt een verscheidenheid aan vogels, waaronder de grote en groene specht, het winterkoninkje, de buizerd, waterhoentjes en zelfs de ijsvogel, die hier regelmatig te bewonderen is. Iets lager, achter het sierhek, bevindt zich nog een tuintje met een tweede vijver, waar tussen de palen de was vrolijk kan wapperen.

Vrijstaande garage met zolderverdieping
Aan de rechterzijde van de woning staat een ruime vrijstaande garage/schuur van 27m², compleet met zolderverdieping. De garage heeft ramen in de gevel, een deur naar het terras en een handige kanteldeur aan de voorzijde, wat zorgt voor volop gebruiksmogelijkheden en extra bergruimte.

Landelijk wonen in Dussen: rust en ruimte te midden van de natuur
Wonen in Dussen combineert het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het platteland met uitgestrekte landerijen en natuur, terwijl alle voorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik zijn. De nabijheid van de A27 en A59 maakt steden zoals Gorinchem, Breda en 's-Hertogenbosch snel bereikbaar, ideaal voor wie de stad wil ontvluchten zonder afgelegen te wonen. Geniet dagelijks van de prachtige uitzichten, wandelingen in de natuur en het rijke vogelleven. Dussen zelf biedt een gezellig dorp met winkels, horeca en scholen, waardoor je hier in harmonie met de natuur woont, zonder in te leveren op comfort.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1985
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, vrij uitzicht, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 131 m²
Perceeloppervlakte 479 m²
Inhoud 477 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum woensdag 27 september 2034
Isolatie Dakisolatie, dubbel glas, grotendeels dubbelglas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, houtkachel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Vrijstaand steen
Schuur / Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra, vliering

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Airconditioning, rookkanaal, schuifpui, dakraam, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Dussen
Sectie S
Perceelnummer 709
Oppervlakte 254 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen