0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Onderweg 14

ARKEL
€ 725.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 138 m2
  • Perceeloppervlakte 915 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1958

Omschrijving

Welkom bij een oase van rust, ruimte en groen, waar de liefde voor het buitenleven centraal staat

Gelegen in het prachtige landelijke gebied tussen Arkel en Gorinchem, vind je deze sfeervolle vrijstaande woning. De woning beschikt over een garage met oprit en een geweldige vrije tuin. Dit charmante huis ligt op een ruim perceel van 915 m² en is door de jaren heen flink vergroot, verduurzaamd en gemoderniseerd. Het beschikt over HR en HR++ beglazing, 14 zonnepanelen en twee dakkapellen.

De tuin is het hart van dit huis, met ruimte om te ontspannen, te spelen en van de natuur te genieten. Of het nu gaat om zomerse barbecues, rustig lezen onder een boom of samen fruit plukken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het terrein bevinden zich diverse bijgebouwen, waaronder een atelier, een dubbele berging met veranda en een prachtige tuin. De woning is volledig gelijkvloers te bewonen en beschikt over een slaapkamer en een fraaie badkamer op de begane grond. Achter de garage is een extra slaapkamer met toilet en wastafel gerealiseerd, ideaal voor gasten of als bed & breakfast. Op de verdieping zijn nog eens twee slaapkamers, een balkon en een tweede badkamer te vinden.

Binnen 10 minuten sta je in het bruisende centrum van Gorinchem, waar je kunt genieten van alle voorzieningen die deze stad te bieden heeft. Deze woning biedt de perfecte balans tussen rust, ruimte en een actieve levensstijl.

Highlights:
•Bouwjaar 1958
•Woonoppervlakte 138 m²
•Perceel 915 m²
•Totaal externe bergruimte 47 m² (atelier 8,70 m², berging 10,70 m² en garage 27,70 m²)
•4 slaapkamers (twee begane grond, twee op de verdieping) en twee badkamers
•Balkon met trap naar de tuin
•3x toilet
•Keuken en garage dak vernieuwd 2018 en in 2023 voorzien van een Sedum dak
•Op korte afstand van de dorpskern en op fietsafstand van Gorinchem
•14 zonnepanelen

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
De entree met een separaat toilet geeft toegang tot diverse vertrekken en een kelder.

Woonkamer
Binnen wacht een gezellige woonkamer met een sfeervolle houtkachel, parketvloer en diverse lichtramen, perfect voor knusse avonden.

Woonkeuken
De landelijke woonkeuken straalt authentieke charme uit, gecombineerd met moderne gemakken. Met dubbele terrasdeuren die leiden naar de tuin, grenzend aan een sfeervolle pergola, wordt binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een Quooker voor direct kokend water. De vloer is bekleed met plavuizen en voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename en comfortabele sfeer, het hele jaar door.

Slaapkamer 1 - badkamer
Deze gezellige slaapkamer, momenteel in gebruik als werkkamer, biedt veel licht dankzij twee grote ramen en beschikt over een vaste kast. Vanuit de hal is de moderne badkamer bereikbaar, die in 2022 volledig is vernieuwd. Deze stijlvolle badkamer, ideaal voor een frisse start van de dag, is uitgerust met een ruime inloopdouche, een elegante wastafel en een designradiator.

Slaapkamer 2
Achter de garage bevindt zich deze multifunctionele ruimte met eigen ingang, die dienst doet als slaapkamer. Deze kamer is uitgerust met een eigen toilet en wastafel, wat het ideaal maakt voor gasten of als bed & breakfast. Dankzij de zelfstandige voorzieningen biedt deze ruimte je gasten alle comfort en privacy die zij nodig hebben voor een aangenaam verblijf.

INDELING EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping is aanzienlijk vergroot dankzij twee royale dakkapellen. Deze verdieping biedt nu twee comfortabele slaapkamers, voldoende kastruimte, bergruimte en een tweede badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een extraatje: een heerlijk balkon met een buitentrap die toegang geeft tot de tuin. De badkamer is stijlvol ingericht en voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel, een designradiator en een toilet.

Garage
Een sierhekwerk scheidt de woning van de weg, waardoor je meteen een gevoel van privacy en veiligheid ervaart. De ruime oprit biedt voldoende parkeerplaatsen voor meerdere auto's, ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen of gasten. De oprit loopt door tot aan de ruime (klus)garage, die niet alleen plaats biedt aan een auto, maar ook extra opslagruimte biedt voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.

Tuin - Kavel 915 m²
Stap de landelijke tuin binnen, gelegen aan drie zijden van de woning, en ervaar een ware oase van rust. De diepe achtertuin, gesitueerd op het zonnige zuidwesten, is een waar paradijs. Omringd door diverse bomen en kleurrijke planten, kun je heerlijk ontspannen op een van de gezellige terrassen of onder de sfeervolle veranda. Geniet van vers fruit uit de eigen fruitbomen en luister naar het vrolijke gekakel van de kippen in hun hok. De bijgebouwen bieden extra ruimte en dragen bij aan de charme van deze plek. Hier draait alles om het ultieme buitenleven – een plek waar je echt tot rust komt en volop kunt genieten van de natuur!

Laat je verrassen door alles wat dit leuke huis te bieden heeft en geniet van de rust en schoonheid van het buitenleven.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1958
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, vrij uitzicht, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 138 m²
Perceeloppervlakte 915 m²
Inhoud 571 m³
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse D
Energie einddatum zondag 25 juni 2034
Isolatie Dubbel glas, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, houtkachel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 340 m²
Ligging hoofdtuin Zuid-west
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Aangebouwd hout
Schuur / Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Buitenzonwering, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Arkel
Sectie D
Perceelnummer 253
Oppervlakte 870 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen