0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Onderweg 59

ARKEL
€ 500.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 96 m2
  • Perceeloppervlakte 453 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1939

Omschrijving

Huisgeluk - jouw droomhuis met diepe tuin!
Welkom bij deze gewilde, karakteristieke halfvrijstaande jaren '30 woning (type 2/1 kap) vol sfeer, gelegen op een ruim perceel van 453 m². Deze charmante woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en modern leven. Met een vrijstaande garage, parkeergelegenheid op de oprit, een berging en een indrukwekkende 37 meter diepe, vrije achtertuin is dit echt een unieke kans die je niet wilt missen.

Door de jaren heen is het huis liefdevol vergroot en verbeterd met een woonkamer met aangrenzende terrasoverkapping, uitgebouwde keuken, een bijkeuken en een vaste trap naar de tweede verdieping. Daarnaast is het verduurzaamd en gemoderniseerd met dubbele beglazing, spouwmuurisolatie en dakisolatie.

Je woont hier landelijk, omringd door groen, maar toch op korte fietsafstand van het centrum van Gorinchem en Arkel. Kortom, je geniet hier van het beste van twee werelden. Dit is echt een pareltje dat je niet wilt missen!

Highlights:
•Bouwjaar 1939
•Woonoppervlakte 96m2
•Perceel 453m2
•Garage + parkeermogelijkheid op eigen terrein
•4 slaapkamers
•Diepe zonnige achtertuin
•Airconditioning
•Het hele huis, inclusief de garage en buitenzijde, is afgelopen april geschilderd
•Dubbele beglazing, spouwmuur- en dakisolatie
•Tweede verdieping voorzien van een vaste trap

INDELING BEGANE GROND

Welkom! De voordeur, een charmante jaren dertig deur, geeft toegang tot een nostalgische hal met paneeldeuren, een originele terrazzo vloer en een leuk gepimpte trap. Een sfeervolle binnenkomer die meteen indruk maakt! De hal verleent toegang tot de woonkamer, de toiletruimte en de trapopgang naar de verdieping.

De sfeervolle woonkamer van 32 m² is een heerlijk ruim vertrek geworden dankzij de verplaatsing van de keuken naar de aanbouw. Hier is volop ruimte voor zowel een zit- als eetgedeelte. De woonkamer heeft een handige trapkast en airconditioning voor extra comfort. De wand is geschilderd in een rustgevende groene kleur, wat een serene sfeer creëert. Openslaande deuren verbinden de woonkamer prachtig met de sfeervolle terrasoverkapping en de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.

De keuken is aan de achterzijde van de woning uitgebouwd en beschikt over een moderne rechte opstelling met houten kastfronten en stoere zwarte handgrepen, een granieten aanrechtblad, metrotegels en alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een vaatwasmachine, combi-oven/magnetron, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap. De keramische spoelbak met een nostalgische kraan is prachtig onder het raam geplaatst. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin en de praktische bijkeuken van 5,2 m², uitgerust met een pantry, aansluitingen voor wasmachine en droger en ruimte voor een koelkast.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde, elk met hun eigen karakter en charme. De moderne badkamer is uitgerust met een douchecabine, een tweede toilet, een designradiator en een stijlvol wastafelmeubel.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping biedt een extra kamer, bereikbaar via een vaste trap en voorzien van twee dakramen. Deze ruimte is ideaal als werkkamer, hobbykamer of vierde slaapkamer. Achter het dakbeschot bevindt zich bovendien veel bergruimte.

De tweede verdieping is momenteel niet meegerekend in het totale woonoppervlak. Er zijn echter mogelijkheden om deze uit te bouwen, zodat de ruimte tot het officiële woonoppervlak kan gaan behoren.

Tuin - paradijs voor liefhebbers van het buitenleven
Stap de 37 meter diepe landelijke tuin binnen en ervaar een oase van rust. In deze prachtig op het (zuid)oosten gelegen tuin geniet je de hele dag van de zon, ideaal voor zomerse barbecues, tuinfeesten of gewoon ontspannen. De vrije ligging, het gazon, de planten en de serene omgeving geven je een permanent vakantiegevoel. Hier kun je heerlijk ontspannen op een van de gezellige terrassen of onder de sfeervolle veranda. Er is volop ruimte voor kinderen om te spelen en mogelijkheden voor een moestuin. Hier kom je volledig tot rust en geniet je volop van de natuur!

Berging
Daarnaast is er een praktische berging (9,5m2) met overkapping, die voldoende ruimte biedt voor tuingereedschap en andere benodigdheden. Ook is er een plantenkas aanwezig, die deze tuin tot een perfecte plek maakt voor liefhebbers van het buitenleven.

Garage
Aan de voorzijde bevindt zich een oprit met voldoende parkeergelegenheid, terwijl een zijpad aan de rechterzijde van het huis toegang biedt tot de vrijstaande garage van 23m2, uitgerust met een kanteldeur en een loopdeur naar de tuin. Het dak van de garage is in 2023 volledig vernieuwd en voorbereid voor de installatie van zonnepanelen op het platte dak.

Wat een huisgeluk, kom je snel de vele voordelen van dit charmante huis ontdekken!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1939
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 96 m²
Perceeloppervlakte 453 m²
Inhoud 326 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse D
Energie einddatum maandag 19 juni 2034
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 248 m²
Ligging hoofdtuin Zuid-oost
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Vrijstaand steen
Schuur / Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, airconditioning, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Arkel
Sectie D
Perceelnummer 184
Oppervlakte 453 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_6_PLFX3361
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen