0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Pensionarisstraat 64

GORINCHEM
€ 275.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op woensdag 18 september 2024 van 13:00 tot 17:00 uur.

  • Woonoppervlakte 70 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 1960

Omschrijving

Open Dag | Kijkdag: Mis het niet!
We verkopen dit prachtige appartement via inschrijving met individuele bezichtigingen tijdens de kijkdag op woensdag 18 september van 13:00 tot 17:00 uur. Wil je een kijkje komen nemen? Grijp je kans en bel ons snel om een tijdslot te reserveren op de kijkdag. We geven je graag een rondleiding en maken er samen een leuke bezichtiging van! Let op: de biedingsdeadline is op maandag 23 september om 09:00 uur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je alles te laten zien van dit fijne appartement!

GEWILD 3-KAMER APPARTEMENT DICHTBIJ VOORZIENINGEN

Hier realiseer je jouw droomwoning! Dit aantrekkelijke 3-kamer appartement biedt alles wat je zoekt: een zonnig balkon op het zuiden, gelegen naast het levendige Piazza Winkelcentrum en een wereld aan mogelijkheden om het helemaal naar jouw smaak in te richten.

Stel je voor: je woont in een comfortabel appartement met een royale woonoppervlakte van circa 70m2, twee ruime slaapkamers, een lichte en gezellige woonkamer en een aparte keuken die volop mogelijkheden biedt. Het appartement is eenvoudig ingericht, maar dat betekent dat jij alle vrijheid hebt om jouw eigen stijl en wensen door te voeren en zo je perfecte thuis te creëren.

Met een zonnig balkon op het zuiden is dit de ideale plek om na een lange dag te ontspannen en te genieten van het buitenleven. En dat allemaal op een toplocatie! Het bruisende stadscentrum, de uitvalswegen en zelfs het ziekenhuis zijn binnen handbereik, terwijl je je dagelijkse boodschappen met gemak lopend kunt doen bij de supermarkten, slager, bakkerij en de vele andere winkels in de buurt.

Hier ga je genieten van het gemak, de ruimte en de veelzijdigheid. Dit appartement is klaar voor jouw persoonlijke touch en biedt de perfecte basis voor een heerlijk thuis. Kom snel kijken en ontdek de mogelijkheden!

Highlights:
•Bouwjaar 1960
•Woonoppervlakte 70m2
•2 slaapkamers
•Separate keuken
•Balkon 5m2 op het zuiden
•Kunststof kozijnen + dubbele beglazing
•Laminaat vloeren
•Energielabel E
•Elektrische boiler (huur)
•Blokverwarming
•Lift
•Fietsen berging op de begane grond

Goed om te weten:
De servicekosten ten behoeve van de Gezonde Vereniging van Eigenaren bedragen circa € 260,- per maand. Dit bedrag is inclusief een voorschot voor de blokverwarming. Voor de renovatie van de 56 balkons van de woningen wordt van de eigenaren een eigen bijdrage van € 2.400,- gevraagd. Deze bijdrage kan in 24 termijnen van € 100,- per maand worden voldaan over een periode van maximaal 24 maanden. Tot de overdracht van de woning zijn deze maandelijkse kosten voor rekening van de verkoper; na levering zijn ze voor de koper. Deze regeling is van start gegaan in april 2024.

Welkom!
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een verzorgd en afgesloten portiek, voorzien van een bellentableau en postvakken. Vanuit hier kun je via de trap of met de lift comfortabel naar de derde verdieping, waar dit appartement zich bevindt. Veilig, praktisch en ideaal gelegen om je nieuwe thuis binnen te komen!

Indeling appartement derde verdieping
Vanuit het gezellige voorportaal met de meterkast stap je de hal in, die toegang biedt tot alle belangrijke ruimtes in het huis. Hier vind je de keuken, woonkamer, badkamer, toilet en de twee slaapkamers. Alles is handig en logisch ingedeeld, waardoor je je meteen thuis voelt.

Woonkamer
De gezellige woonkamer (24m2) is een fijne lichte ruimte. Vanuit hier stap je zo het balkon op, dat op het zonnige zuiden ligt. Het balkon is bereikbaar vanuit zowel de slaapkamer als de woonkamer, geniet je hier volop van het buitenleven.

Dichte keuken
De dichte keuken (6,3m2), uitgevoerd in hoekopstelling met lichte kastfronten, ligt aan de galerijzijde van het appartement. Praktisch ingericht met diverse apparatuur o.a. een kookplaat, combi oven, afzuigkap en een vaatwasmachine. In de handige inbouwkast bevindt zich de boiler voor het warme water, slim weggewerkt maar altijd binnen handbereik.

Badkamer
De badkamer (4,2m2) is ingericht met een ligbad, een wastafel en een kastje.

2 slaapkamers
De twee slaapkamers, respectievelijk 11,5 m² en 12,8 m², zijn perfect verdeeld over de voor- en achterkant van het appartement. De achterste slaapkamer biedt iets extra’s: vanuit je bed stap je zo het balkon op via de dubbele terrasdeuren. Een heerlijke plek om te ontwaken!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 1960
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg

Indeling

Woonoppervlakte 70 m²
Inhoud 217 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 1

Energie

Energieklasse E
Energie einddatum maandag 30 december 2030
Isolatie Dubbel glas
Warmwater Elektrische boiler eigendom
Verwarming Blokverwarming

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Box

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Plat dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie E
Perceelnummer 1175
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen