0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Rietheuvel 4

WERKENDAM
€ 550.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op zaterdag 21 september 2024 van 10:00 tot 13:00 uur.

  • Woonoppervlakte 154 m2
  • Perceeloppervlakte 236 m2
  • Aantal slaapkamers 6
  • Bouwjaar 1998

Omschrijving

Open dag | Kijkdag: Mis het niet!
We verkopen dit prachtige huis via inschrijving met individuele bezichtigingen tijdens de kijkdag op zaterdag 21 september van 10:00-13:00 uur. Wil je een kijkje komen nemen? Grijp je kans en bel ons snel om een tijdslot te reserveren op de kijkdag. We geven je graag een rondleiding en maken er samen een leuke bezichtiging van! Let op: de biedingsdeadline is op donderdag 26 september 11:00 uur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je alles te laten zien!

Welkom thuis in dit royale droomhuis!

Stap binnen in deze stijlvolle twee-onder-een-kapwoning met garage, waar comfort en luxe naadloos samenkomen. Gebouwd in 1998 en perfect onderhouden, biedt deze woning alles wat je wenst voor gezinsleven op z’n best. Met praktische voordelen zoals een aangebouwde garage, ruime oprit en een rustige ligging in een autoluw hofje, vormt dit de ideale plek voor zorgeloos wonen. Hier ervaar je het gevoel van thuiskomen, elke dag opnieuw!

Voel je thuis door de ruimte, 6 slaapkamers!
Met een strakke afwerking en een sfeervolle tuin, voel je je hier direct thuis. De begane grond is verrassend ingedeeld met een lichte zitkamer met erker, ensuite deuren naar de woonkeuken, een handige bijkeuken en een garage die binnendoor bereikbaar is. Met maar liefst 6 slaap- en werkkamers, een schitterende badkamer en een zonnige tuin, is dit een droomhuis voor het hele gezin.

Voel je thuis door de centrale locatie
Rietheuvel biedt een perfecte ligging met alles binnen handbereik. Geniet van de nabijheid van de sfeervolle Hoogstraat met gezellige winkels en ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park De Biesbosch op fietsafstand. De nabijheid van de rivier de Merwede en de karakteristieke havens van Werkendam voegen extra charme toe aan de omgeving. Scholen en sportfaciliteiten liggen op loopafstand, waardoor deze locatie ideaal is voor gezinnen. Met snelle verbindingen naar de A27 en A15 zijn steden als Gorinchem, Breda en Rotterdam eenvoudig te bereiken. Hier vind je de ideale mix van rust, natuur en optimale bereikbaarheid!

Highlights:
•Bouwjaar 1998
•Perceel 236m2
•Woonoppervlakte 154m2
•6 slaap-/werkkamers
•Inpandige garage + parkeermogelijkheid op eigen terrein
•Energielabel B

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Na het parkeren van de auto op de ruime oprit betreden we de woning via de zij-entree. De entree geeft toegang tot een nette hal, een modern toilet met fontein meubel en de meterkast. Een verzorgde trap bekleed met stijlvolle eiken overzettreden leidt naar de eerste verdieping. Via een deur met sfeervol glas-in-lood stappen we de gezellige leefruimte binnen.

Wonen & koken
De leefruimte (51m2) straalt elegantie en sfeer uit, prachtig gescheiden door ensuite deuren met glas-in-lood schuifdeuren en aangrenzende kastruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de stijlvolle zitkamer met een charmant erkerraam, afgewerkt met oog voor detail en een schitterende parketvloer die de ruimte warmte en karakter geeft. Aan de achterzijde ligt de eetkamer, met openslaande deuren die direct toegang bieden tot het terras, waar je heerlijk kunt genieten van de tuin.

De keuken aan de achterzijde van de woning heeft een stijlvolle, landelijke uitstraling met strakke witte kastfronten en moderne inbouwapparatuur, waaronder een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Aansluitend bevinden zich de praktische bijkeuken, uitgerust met aansluitingen voor de wasmachine en droger en een deur naar de tuin. Deze bijkeuken fungeert als een handige doorgang tussen binnen en buiten, perfect voor dagelijks gebruik.

Inpandige garage
Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de ruime garage van 18 m² met kanteldeur en loopdeur. Deze ruimte biedt volop opbergmogelijkheden en praktisch gemak, ideaal voor een gezin.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich een separate toiletruimte en drie ruime slaapkamers. Aan de voorzijde ligt een royale slaapkamer over de volledige breedte van de woning. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn eveneens comfortabel en zijn praktisch ingericht als een functionele werkkamer en een handige kastenkamer.

De badkamer, volledig vernieuwd in 2018, straalt luxe en stijl uit met haar prachtige Portugese vloertegels en zacht groene wandtegels die een rustige sfeer creëren. De ruimte is ingericht met een royale inloopdouche, een elegant half vrijstaand ligbad en een mooi houten wastafelmeubel met wandkraan, afgewerkt met een verwarmde spiegel. Een designradiator en comfortabele elektrische vloerverwarming zorgen voor extra comfort en warmte, waardoor deze badkamer een echte oase van rust en ontspanning is.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De prachtige topverdieping biedt volop mogelijkheden en is een echte verrassing. Hier vind je een ruime overloop met toegang tot een handige bergvliering en maar liefst drie slaap-/werkkamers, elk voorzien van dakramen die de ruimtes vullen met natuurlijk licht. Daarnaast is er volop bergruimte aanwezig, perfect voor al je opbergbehoeften. In totaal beschikt de woning over zes slaap-/werkkamers, waardoor er voor iedereen genoeg ruimte is om te slapen, werken of ontspannen. Ideaal voor een groot gezin of liefhebbers van hobby’s en extra leefruimte!

Tuin
Een prachtige woning verdient een net zo uitnodigende tuin! Aan de voorzijde ligt een charmante voortuin met een oprit naar de garage. De achtertuin, gelegen op het noordoosten en circa 9x8 meter groot, biedt altijd een zonnig plekje om van te genieten. De tuin is sfeervol aangelegd met borders, sierbestrating, weelderige hortensia’s en een gezellig terras waar je heerlijk kunt ontspannen. Dankzij de schuttingen rondom geniet je hier van volop privacy. Daarnaast is er een handige achterom aanwezig, waardoor de tuin ook vanaf de buitenzijde goed bereikbaar is.

Conclusie
Rietheuvel 4 is een echte parel waar luxe, comfort en een ideale locatie samenkomen. Hier vind je alles wat je zoekt in een droomhuis. Mis deze kans niet—maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat deze fantastische woning te bieden heeft!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Geschakelde twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1998
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 154 m²
Perceeloppervlakte 236 m²
Inhoud 550 m³
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum maandag 9 december 2030
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 72 m²
Ligging hoofdtuin Noord-oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen, inpandig
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rolluiken, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie R
Perceelnummer 2572
Oppervlakte 236 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_6_PLFX3361
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen