0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Steurgat 27

GORINCHEM
€ 735.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op donderdag 24 oktober 2024 van 13:00 tot 17:00 uur.

  • Woonoppervlakte 158 m2
  • Perceeloppervlakte 290 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2012

Omschrijving

Open Huis | Kijkdag
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op donderdag 24 oktober van 13:00-17:00 uur. Wil je dit leuke huis zien? Bel ons om een tijdslot te reserveren, en wij zorgen voor een leuke en persoonlijke rondleiding! Bieden kan tot woensdag 30 oktober, 09:00 uur. Mis het niet!

Woontopper met energielabel A: luxe afgewerkt, ruimte en duurzaamheid!

Deze ruime, gasloze 2-onder-1-kapwoning met eigen oprit en garage is een ware woondroom. Gelegen op een prachtige hoek in het groene Hoog Dalem, biedt deze woning volop privacy én comfort, terwijl je toch alle voorzieningen binnen handbereik hebt. De woning heeft een energielabel A en is volledig duurzaam dankzij 17 zonnepanelen, HR++ beglazing, een warmtepomp en vloerverwarming én -koeling in het hele huis.

Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door de royale, uitgebouwde woonkamer, waar 2 openslaande deuren uitkijken op de tuin die grenst aan een groene wadi-zone. Dit biedt een prachtig vrij uitzicht en een gevoel van absolute rust. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de stijlvolle keuken met eetkamer, die dankzij de 2 openslaande deuren naadloos overloopt in de voortuin, waardoor binnen en buiten perfect met elkaar verbonden zijn.

Met vier ruime slaapkamers en een luxe badkamer heeft iedereen in het gezin zijn eigen plek om zich terug te trekken. De woning biedt niet alleen ruimte en luxe, maar ook een prettige sfeer dankzij de eigentijdse architectuur en hoogwaardige afwerking.

De locatie is ideaal voor gezinnen: een kindvriendelijke, autoluwe buurt met volop speelgelegenheid en een dorps karakter, midden in de natuur van de nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit is een plek waar je écht tot rust komt en geniet van het goede leven.

Ben je op zoek naar een luxe woning met veel ruimte, privacy én duurzaamheid? Zoek niet verder: Steurgat 27 is jouw ideale thuis!

De pluspunten van deze unieke tweekapper:
•Bouwjaar 2012
•Woonoppervlakte 158 m2
•Kavel 290 m2
•Royale, 1,5 meter uitgebouwde woonkamer met twee openslaande deuren
•Fijne leefkeuken met luxe afwerking en dubbele openslaande deuren naar de voortuin
•3 slaapkamers, moderne complete badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping
•Ruime tweede verdieping met voorzolder en een royale 4e slaapkamer met grote dakkapel
•Voor- zij en royale achtertuin is gelegen op het zuidoosten
•Parkeren op eigen terrein, oprit
•Grote garage met zolder, geschikt voor het stallen van één auto
•De woning is uitstekend geïsoleerd, HR++ beglazing, gasloos en heeft energielabel A
•Aangename vloerverwarming en -koeling op alle verdiepingen aanwezig
•Achterom langs de woning
•Screens aan de achterzijde op zowel de 1e als de 2e tweede verdieping
•17 zonnepanelen

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Je parkeert eenvoudig op je eigen royale oprit voor de deur. Via de zij-entree kom je in de hal met toegang tot de meterkast, een handige trapkast en de trap naar boven. Het modern betegelde toilet met fonteintje maakt het helemaal af.

Wonen & koken: genieten van ruimte en stijl
Welkom in de royale leefruimte van maar liefst 54 m², waar elke hoek perfect benut is. Vanuit de hal stap je in de speels ingedeelde woonkamer, met een sfeervol zitgedeelte aan de voorzijde en dubbele deuren die leiden naar de achtertuin.

Aan de voorzijde vind je de ruime eethoek, waar je via de dubbele terrasdeuren direct in de voortuin staat – ideaal voor zwoele zomeravonden.

De luxe keuken is een echte eyecatcher: strak en modern met een parallel opgestelde keuken, greeploos en minimalistisch, gecombineerd met een trendy kastenwand in licht houtlook. Hier vind je alle inbouwapparatuur die je nodig hebt, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, stoomoven en een vaatwasser.

Alles is tot in de puntjes afgewerkt met een perfecte balans tussen neutrale materialen en stijlvolle kleurkeuzes.
De ruimte voelt licht en ruimtelijk door de strakke gietvloer met vloerverwarming en de lichte wanden en plafonds. Hier wordt wonen en koken écht een beleving!

INDELING EERSTE VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot drie fijne slaapkamers, een moderne badkamer en een separaat toilet.

Aan de achterzijde bevinden zich de twee gezellige slaapkamers, perfect voor kinderen of als thuiskantoor. Aan de voorzijde bevindt zich de royale masterbedroom van maar liefst 18 m², die over de volledige breedte van de woning is gesitueerd. Met 2 openslaande deuren is dit jouw eigen oase van rust en comfort!

Opfrissen
De badkamer is een echte eyecatcher: trendy, betegeld en voorzien van alle luxe. Je geniet hier van een ligbad, een ruime inloopdouche en een stijlvolle tweepersoons wastafel met spiegelkast. De elektrische designradiator zorgt voor extra comfort, zodat de dag altijd warm en ontspannen begint.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping biedt volop mogelijkheden en flexibiliteit. Op de voorzolder vind je de opstelplaats voor de warmtepomp en de aansluitingen voor zowel wasmachine als droger, handig en praktisch ingedeeld. De ruime vierde slaapkamer, met praktische bergschotten voor extra opbergruimte, beslaat dankzij de grote dakkapel een indrukwekkende 26 m² en biedt volop mogelijkheden. Of je nu een extra slaapkamer, thuiswerkplek, hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen voor ogen hebt – deze ruimte is perfect aan te passen aan jouw wensen. De kamer kan zelfs eenvoudig worden gesplitst in twee kamers, voor nog meer flexibiliteit! Wat ga jij ermee doen?

BUITENLEVEN
In deze prachtige, onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidoosten geniet je volop van het buitenleven, zonder inkijk van achterburen. Een natuurlijke afscheiding in de vorm van een talud scheidt de tuin van de groene wadi, wat zorgt voor een rustige, groene oase. De tuin is sfeervol aangelegd met verschillende terrassen, een gazon, Catalpa bolbomen, diverse planten en een pergola waar een druivenrank groeit. Begin je dag met een kop koffie in het ochtendzonnetje en sluit de avond af met sfeerverlichting terwijl de barbecue nog na smeult van een gezellig diner met familie of vrienden.

Garage
Aan de voorzijde van de woning ligt een ruime oprit met parkeergelegenheid (oplaadpunt voor een elektrische auto), zodat je altijd comfortabel op eigen terrein kunt parkeren. Via de zijtuin, voorzien van een handige poort naast de garage, heb je direct toegang tot de achtertuin.

De garage van 17 m² biedt niet alleen praktische opslagruimte, maar is ook multifunctioneel. Met een handige zolder voor extra opbergruimte en een loopdeur naar de achtertuin, is de garage perfect voor het stallen van fietsen of als extra bergruimte voor al je spullen.

Fijne, gewilde woonomgeving
Hoog Dalem ligt idyllisch aan de rand van de weilanden van Gorinchem en biedt het beste van twee werelden: rust en ruimte met alle voorzieningen binnen handbereik. Het moderne winkelcentrum zorgt ervoor dat je voor de dagelijkse boodschappen niet ver hoeft te gaan, en ook scholen, kinderopvang en zorgvoorzieningen zijn dichtbij.
De historische binnenstad van Gorinchem ligt op slechts 10 minuten fietsen, en met snelle toegang tot de A15 en A27 ben je zo op de snelweg. De wijk is autoluw, kindvriendelijk en heeft volop speelplekken, terwijl de architectuur in lijn is met de Hollandse Waterlinie, wat zorgt voor een dorps en besloten karakter. Een heerlijke plek om te wonen!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 2012
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 158 m²
Perceeloppervlakte 290 m²
Inhoud 655 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum woensdag 18 september 2030
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Centrale voorziening
Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 104 m²
Ligging hoofdtuin Zuid-oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie P
Perceelnummer 1618
Oppervlakte 290 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen