0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Transvaal 32

SLEEUWIJK
€ 800.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 153 m2
  • Perceeloppervlakte 448 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2017

Omschrijving

Charmante halfvrijstaande villa in moderne stijl met jaren '30 elementen

Deze moderne halfvrijstaande villa combineert de charme van de jaren '30 met hedendaags comfort, waardoor het een ideale plek is om tot rust te komen na een drukke dag. De traditionele landelijke stijl roept een warm en huiselijk gevoel op, terwijl het huis volledig voldoet aan de eisen van nu.

Stijlvolle architectuur met oog voor detail
Het verticale entreeportaal met zwart potdekselwerk en blank eiken kolommen is een ware blikvanger en verbindt de verschillende volumes van de woning. Grote kozijnen zorgen voor veel lichtinval en jaren '30 details zoals hardstenen banen in het metselwerk, een erker, glasroeden en een karakteristiek raam in de voorgevel ademen een nostalgische sfeer.

Ruim en comfortabel familiehuis
Dit heerlijke familiehuis beschikt over 4 slaapkamers, waaronder een luxe masterbedroom met walk-in closet en eigen badkamer op de tweede verdieping. De onder architectuur aangelegde tuin, 2 badkamers, een inpandige garage en een ruime oprit met plek voor twee auto's maken het plaatje compleet. De rustige ligging tegenover winkelcentrum ‘De Nieuwe Es’ biedt extra gemak.

Duurzaam en toekomstbestendig wonen
Gebouwd in 2017, is de woning voorzien van 13 zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond, HR++ glas en airconditioning. Hier woon je stijlvol en duurzaam, met een energielabel A.

Highlights:
•Bouwjaar 2017
•Perceel van 448m² en woonoppervlakte van 153m²
•HR++ glas en energielabel A
•Vloerverwarming begane grond
•13 zonnepanelen
•Luxe eiland keuken
•4 slaapkamers en 2 badkamers
•Inpandige garage en parkeergelegenheid op eigen terrein
•Airconditioning, screens en zonwering
•Waterontharder
•Praktisch gelegen tegenover winkelcentrum ‘De Nieuwe Es’

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Parkeer je auto op de royale oprit en stap binnen via de zij-entree. Vanuit de hal heb je toegang tot de sfeervolle woonkamer, een luxe toiletruimte met fontein meubel, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en er is een deur naar de tuin. Twee elegante taatsdeuren leiden naar het leefgedeelte, terwijl de inpandige garage ook direct vanuit de hal bereikbaar is. De gehele begane grond is stijlvol afgewerkt met prachtige tegels en voorzien van comfortabele vloerverwarming, wat zorgt voor een warme en luxe sfeer in huis.

Wonen & koken
De woonkamer straalt elegantie uit en zou niet misstaan in een luxe woonmagazine. Bij het erkerraam aan de voorzijde is volop ruimte voor een sfeervol zitgedeelte, omgeven door grote ramen die het daglicht binnenlaten. Het zwarte wandpaneel met latjes voegt een stijlvolle touch toe en biedt een perfecte plek voor de tv.

Aan de achterzijde van het huis pronkt de elegante woonkeuken, een echte blikvanger met een moderne eilandopstelling die moeiteloos overvloeit in een uitnodigende vaste eettafel en een strakke, eigentijdse keukenwand. Deze keuken combineert stijl en functionaliteit op een manier die direct in het oog springt. Het minimalistische design wordt prachtig geaccentueerd door greeploze keukenkasten en een imposant kook- en spoeleiland, waar culinaire inspiratie moeiteloos tot leven komt. Deze keuken is een droom voor elke kookliefhebber en aspirant-chef, compleet uitgerust met alle benodigde topapparatuur: een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een oven, combi-oven, ingebouwd koffieapparaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en de onmisbare Quooker-kraan. Kortom, een perfecte plek voor elke kookbeleving!

INDELING EERSTE VERDIEPING

Welterusten
Op de eerste verdieping word je verwelkomd door een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers. Aan de voorzijde vind je een lichte en sfeervolle slaapkamer, terwijl de twee slaapkamers aan de achterzijde uitzicht bieden op de tuin. Daarnaast is er een handige aparte wasruimte, waardoor je boven alles bij de hand hebt voor een comfortabel dagelijks leven. Deze verdieping biedt een heerlijke nachtrust en de ideale indeling voor het hele gezin!

Opfrissen
De betonlook badkamer van 12 m² is een echte luxe oase, ruim opgezet en stijlvol ingericht. Hier vind je een royale inloopdouche, een zwevend toilet, een heerlijk vrijstaand ligbad om in te ontspannen en een dubbel wastafelmeubel met twee elegante waskommen, ingebouwde wandkranen en een grote spiegel. Een strakke design radiator maakt het geheel compleet, waardoor deze badkamer niet alleen praktisch is, maar ook een plek om even helemaal tot rust te komen.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

De overloop met een speelse vide geeft een ruimtelijk en open gevoel, maar de echte eyecatcher bevindt zich op de tweede verdieping: een volledig ingerichte master bedroom. Deze royale slaapkamer, met een charmant hoog puntdak, dakraam en speelse ramen in de voorgevel, straalt karakter en sfeer uit. Aangrenzend vind je een doorlopende kastenkamer, ideaal voor al je kleding en accessoires, plus een extra kast met ruimte voor de CV-ketel en mechanische ventilatie-unit. De doorloop leidt naar de luxe tweede badkamer, uitgerust met een glazen inloopdouche, een ligbad, toilet en een stijlvol badkamermeubel. Een ultieme privé-oase waar ontspanning en comfort centraal staan.

Tuin
Een prachtige woning verdient een tuin die net zo indrukwekkend is, en deze tuin stelt niet teleur. Met een royale diepte van 21 meter op het noordoosten biedt de tuin de hele dag door zon, ongeacht het tijdstip. Onder architectuur aangelegd, straalt de tuin elegantie en rust uit met zijn groot terras en symmetrische indeling. Doorloop met vlonders, bolbomen, strakke beukenhagen en een laag van stijlvol grijs split creëren een harmonieuze en serene sfeer. Achter in de tuin vind je nog een tweede zonneterras, een perfecte plek om te genieten van de vrije ligging, omringd door hoge beukenhagen die privacy en rust garanderen.

Garage
De inpandige garage van 18 m² is praktisch en ruim opgezet, met dubbele deuren en een loopdeur die direct toegang biedt tot de tuin. Daarnaast is er volop parkeergelegenheid op eigen terrein, met voldoende ruimte om comfortabel twee auto’s te parkeren. Ideaal voor wie gemak en extra bergruimte zoekt!

Conclusie
Transvaal 32 is een parel van een woning die luxe, comfort en duurzaamheid op een perfecte locatie combineert. Wacht niet te lang, want deze woning is absoluut een bezichtiging waard!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Villa
Type woning Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 2017
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg

Indeling

Woonoppervlakte 153 m²
Perceeloppervlakte 448 m²
Inhoud 633 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum dinsdag 18 januari 2028
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 236 m²
Ligging hoofdtuin Noord-oost
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Aangelegd onder architectuur

Bergruimte

Garage Inpandig
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Tentdak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, airconditioning, dakraam, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie S
Perceelnummer 3471
Oppervlakte 448 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen