0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Vlietstraat 40

SCHELLUINEN
€ 350.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op zaterdag 28 september 2024 van 12:00 tot 16:00 uur.

  • Woonoppervlakte 101 m2
  • Perceeloppervlakte 150 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1965

Omschrijving

Open dag | kijkdag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op de kijkdag zaterdag 28 september van 12:00-16:00 uur. Wil je komen kijken? Pak dan je telefoon en bel ons om vooraf een tijd in te plannen op de aangegeven kijkdag. Dan laten wij je met veel plezier dit leuke huis zien. Samen gaan we er gewoon een leuke bezichtiging van maken! Biedingsdeadline is op woensdag 2 oktober 12:00 uur.

De ideale gezinswoning vind je aan de Vlietstraat 40 in Schelluinen!

Voor de kinderen is het hier een waar paradijs: ze kunnen lopend naar de basisschool en heerlijk spelen in de speeltuin aan het einde van de straat. Of genieten in de ruime, zonnige achtertuin op het zuiden, waar je het hele jaar door kunt ontspannen. Deze woning biedt alles wat je wenst: aan de achterzijde is flink uitgebouwd met een moderne keuken en een luxe badkamer. En met de nokverhoging op de tweede verdieping beschikt het huis over vier comfortabele slaapkamers, zodat iedereen zijn eigen plek heeft.

We hebben nu al zin in de bezichtigingen, kom jij ook?

Waarom deze woning bijzonder is:
•Woonoppervlakte van 101 m² op een perceel van 150 m²
•Energielabel C
•Gelegen in een kindvriendelijke, rustige buurt dichtbij een speeltuin
•Ruimte en comfort: uitgebouwde keuken en badkamer en lichte slaapkamers (4)
•Grote dakkapel met nokverhoging op de tweede verdieping
•Zonnige tuin op het zuiden
•Praktische wasruimte in de voormalige badkamer
•Voorzien van 5 zonnepanelen
•Zonwering, screens en rolluiken
•Grotendeels duurzame aluminium kozijnen + dubbele beglazing

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
De entree biedt toegang tot de woonkamer, een praktische kelderkast, de meterkast, trapopgang naar de verdieping en een keurig afgewerkte toiletruimte.

Wonen & koken
De woonkamer is smaakvol afgewerkt en heeft een deur naar de tuin. Via een toog is de aangebouwde keuken bereikbaar, die beschikt over een parallel opgestelde keukenopstelling met moderne apparatuur, zoals een inductiekookplaat (2021), een roestvrijstalen afzuigkap, een combi oven (2020), een vaatwasser (2024) en een spoelunit onder het raam. Vanuit de keuken loop je door naar de badkamer en er is een deur naar de tuin.

Baden & opfrissen
Opfrissen wordt een luxe ervaring in deze badkamer, die vroeger de schuur was en nu direct vanuit de keuken te bereiken is. Deze sfeervolle ruimte is voorzien van een riante doucheruimte, een wastafelmeubel met waskom en een heerlijk ligbad, perfect om in te ontspannen. Het daglicht stroomt binnen via een dakkoepel, wat zorgt voor een fijne, lichte sfeer. Het raam is uitgevoerd in onderhoudsarm kunststof met HR-beglazing.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Op de overloop bevinden zich drie slaapkamers: één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde, waarvan een kamer uitgerust is met handige vaste kasten. De voormalige badkamer is omgetoverd tot een praktische wasruimte met aansluitingen voor zowel was- als droogapparatuur, wat zorgt voor extra gemak in het dagelijks leven.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Dankzij de nokverhoging met dakkapel is de tweede verdieping een volwaardige leefruimte geworden. Hier vind je een voorzolder, ideaal om in te richten als werkplek en een comfortabele vierde slaapkamer. Achter het dakbeschot is volop bergruimte beschikbaar, perfect voor het opbergen van seizoensspullen en andere benodigdheden.

Buitenleven
De diepe en onderhoudsvriendelijke achtertuin is perfect gelegen op het zuiden, waardoor je van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar optimaal van de zon kunt genieten. Deze sfeervolle tuin is fraai aangelegd met sierbestrating en een charmante pergola voorzien van een schaduwdoek, ideaal voor een gezellig zitje. De tuin biedt optimale privacy dankzij de geplaatste schuttingen, poort en achterom. Achterin de tuin bevindt zich een handige houten berging voor fietsen en extra opslag, wat zorgt voor een praktisch en sfeervol geheel.

Fijn dorp
Schelluinen is een charmant dorp met een landelijke uitstraling, gelegen in de groene omgeving van de Alblasserwaard. Hier geniet je van de rust en ruimte van het dorpse leven, terwijl je toch alle gemakken van de stad binnen handbereik hebt. Voor dagelijkse boodschappen en meer uitgebreide winkelmogelijkheden ben je zo bij het Piazza Center, een modern winkelcentrum met een breed scala aan winkels en voorzieningen. Op slechts een paar minuten rijden vind je het bruisende Gorinchem, een stad met gezellige winkels, restaurants, en historische bezienswaardigheden. Daarnaast ligt Schelluinen gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A15 en A27, waardoor je in no-time richting steden als Rotterdam, Utrecht en Breda kunt reizen. Of je nu de drukte van de stad opzoekt of juist wilt genieten van de landelijke omgeving, Schelluinen biedt het beste van beide werelden!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 1965
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 101 m²
Perceeloppervlakte 150 m²
Inhoud 345 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum zaterdag 26 augustus 2034
Isolatie Dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 63 m²
Ligging hoofdtuin Zuid
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rolluiken, buitenzonwering, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Schelluinen
Sectie B
Perceelnummer 1549
Oppervlakte 150 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_6_PLFX3361
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op