0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Voermanstraat 340

GORINCHEM
€ 625.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 140 m2
  • Aantal slaapkamers 1
  • Bouwjaar 2008

Omschrijving

Welkom bij dit prachtige penthouse op de 7e verdieping van de Voermanstraat 340 in Gorinchem. Dit luxe appartement biedt een combinatie van comfort, ruimte en een adembenemend uitzicht over de stad.

Bij binnenkomst betreedt u een ruime living met een open keuken die van alle moderne gemakken is voorzien. De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, zodat u in alle comfort kunt koken en genieten van uw maaltijden. De living is royaal en biedt genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een aparte ruimte die perfect geschikt is als hobbyruimte, kantoor aan huis of extra slaapkamer.

De badkamer is een ware oase van rust en luxe, uitgerust met zowel een bad als een douche, en een stijlvol badmeubel. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een lange dag.

Het penthouse beschikt over een ruime slaapkamer, die een rustige en comfortabele omgeving biedt voor een goede nachtrust. Daarnaast heeft het appartement een tweetal terrassen waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht over Gorinchem. Het penthouse ligt in de Gildenwijk.

De Gildenwijk is een levendige wijk in Gorinchem, gelegen aan de oostkant van de stad. Deze wijk combineert een mix van eengezinswoningen, appartementen en seniorenwoningen, wat het tot een diverse woonomgeving maakt. De Gildenwijk biedt diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor gezinnen met kinderen. Daarnaast zijn er meerdere winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, evenals sportfaciliteiten en groenvoorzieningen die bijdragen aan de leefkwaliteit.

Een ander belangrijk kenmerk van de Gildenwijk is de goede bereikbaarheid. De wijk ligt dicht bij de uitvalswegen en openbaar vervoer, wat het gemakkelijk maakt om andere delen van Gorinchem en omliggende steden te bereiken. De wijk staat bekend om haar actieve buurtinitiatieven en gemeenschapsactiviteiten, die regelmatig worden georganiseerd door en voor bewoners. Dit draagt bij aan een hechte en betrokken gemeenschap, waardoor de Gildenwijk een veelzijdige en toegankelijke wijk is met een prettige woonomgeving.

Kortom, Voermanstraat 340 biedt u de perfecte mix van luxe, comfort en functionaliteit in het hart van Gorinchem. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit schitterende penthouse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 2008
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte 140 m²
Inhoud 450 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 1
Aantal woonlagen 1

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum dinsdag 29 april 2025
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Box

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren, op eigen terrein

Dak

Dak Plat dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, buitenzonwering, lift, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie 19
Perceelnummer A4
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen