0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Zakdragerstraat 12

GORINCHEM
€ 350.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op vrijdag 20 september 2024 van 13:00 tot 17:00 uur.

  • Woonoppervlakte 102 m2
  • Perceeloppervlakte 167 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1960

Omschrijving

Open dag | kijkdag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op de kijkdag vrijdag 20 september van 13:00-17:00 uur. Wil je komen kijken? Pak dan je telefoon en bel ons om vooraf een tijd in te plannen op de aangegeven kijkdag. Dan laten wij je met veel plezier dit leuke huis zien. Samen gaan we er gewoon een leuke bezichtiging van maken! Biedingsdeadline is op woensdag 25 september 09:00 uur.

Ruime en sfeervolle eindwoning: jouw ideale thuis!

Ontdek jouw nieuwe thuis aan de Zakdragerstraat 12 in Gorinchem! Deze sfeervolle eindwoning wacht op jou. De royale dakkapel op de tweede verdieping voegt een zee aan ruimte en licht toe, perfect voor een extra werkplek of hobbyruimte. De moderne keuken vloeit moeiteloos over in de doorzon woonkamer, waar de schuifpui toegang biedt tot de overdekte lounge-overkapping – dé plek voor gezellige avonden met vrienden en familie. Deze woning met 4 ruime slaapkamers is de ideale plek om gezinsgeluk, comfortabel wonen en het goede leven te omarmen. Plan snel een bezichtiging en voel zelf de warme sfeer die deze woning uitstraalt!

Highlights:
•Bouwjaar 1960
•Woonoppervlakte 102m2
•Perceel 167m2
•Kunststof kozijnen met HR++ beglazing
•4 slaapkamers
•Dakkapel 2e verdieping
•Lounge overkapping
•Diverse rolluiken
•Energielabel C

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Via de entree kom je in de hal, die toegang biedt tot de sfeervolle woonkamer, garderobe, toiletruimte, meterkast en de trapopgang naar de bovenverdieping.

Wonen en koken
De woonkamer is een sfeervolle doorzonkamer die baadt in het licht, met een schuifpui die toegang geeft tot de tuin en de aangrenzende lounge overkapping. Deze ruime overkapping van 17 m² biedt de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten, want met de glazen panelen kun je deze ruimte volledig afsluiten en omtoveren tot een knusse buitenkamer.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt direct toegang tot de lounge-overkapping en de tuin, ideaal voor zomerse etentjes. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met witte kastfronten en heeft als extraatje een handig werkeiland met extra opbergruimte. Natuurlijk is de keuken volledig uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis, roestvrijstalen afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en een combioven. Dankzij de slimme indeling met lades en kasten heb je volop bergruimte voor al je keukenspullen.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Slapen en opfrissen
Op de eerste verdieping vind je drie ruim bemeten slaapkamers, perfect voor een gezin of als extra werk- of hobbyruimte. Eén slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, terwijl de andere twee aan de achterzijde zijn gesitueerd, waarvan één is uitgerust met een praktische schuifwandkast. De badkamer is ingericht met een douchecabine en een wastafel, inclusief een handig planchet en spiegel.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping is aanzienlijk vergroot dankzij de dakkapel, wat zorgt voor extra ruimte en licht. Hier vind je een praktische, aparte wasruimte met plek voor de cv-installatie en aansluitingen voor zowel de wasmachine als de droger. Daarnaast is er een prachtige, royale vierde slaapkamer, eveneens verrijkt met een dakkapel, wat deze kamer tot een heerlijke, lichte plek maakt om te slapen of te werken.

Tuin
De achtertuin, gelegen op het (zuid)oosten, is een heerlijke plek om te ontspannen zonder je zorgen te maken over onderhoud. Dankzij de tuintegels en de stijlvolle, verhoogde plantenbak met een boom, kun je van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar genieten van deze sfeervolle buitenruimte.

Heerlijk loungen
Als kers op de taart vind je hier een fantastische lounge-overkapping, een plek waar je het hele jaar door kunt genieten. Met de glazen panelen kun je de ruimte volledig afsluiten, zodat je zelfs bij minder weer comfortabel buiten kunt zitten. Nodig familie en vrienden uit voor een gezellige barbecue en geniet van zwoele zomeravonden met een koel drankje in de hand – deze overkapping maakt elk moment speciaal!

(Fietsen)berging + overkapping
Achter in de tuin vind je een handige berging met een overkapping, perfect voor het veilig stallen van meerdere fietsen. Deze overdekte ruimte biedt niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar is ook ideaal voor het opbergen van tuingereedschap of andere spullen.

Fijn wonen in de Gildenwijk
Gildenwijk in Gorinchem: een levendige en centraal gelegen wijk waar je je direct thuis zult voelen. Deze gezellige buurt biedt alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van het Piazza Center en het ziekenhuis tot scholen, parken, een kinderboerderij en diverse sportfaciliteiten. Ook het bruisende stadscentrum ligt op slechts een korte fietsafstand. Of je nu een ontspannen wandeling wilt maken, de kinderen naar school brengt, of gewoon wilt genieten van de rust in je eigen tuin, Gildenwijk heeft het allemaal. Met uitstekende bereikbaarheid en een warm buurtgevoel is dit de ideale plek voor jong en oud om te genieten van het beste wat Gorinchem te bieden heeft!

Benieuwd geworden? Wacht niet langer en ontdek zelf de charme en voordelen van deze prachtige eindwoning!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Eindwoning
Bouwjaar 1960
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 102 m²
Perceeloppervlakte 167 m²
Inhoud 330 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum maandag 24 april 2034
Isolatie Muurisolatie, dubbel glas, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 74 m²
Ligging hoofdtuin Oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Normaal

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rolluiken, schuifpui, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie E
Perceelnummer 571
Oppervlakte 167 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen